Bölgesel

Bölgesel Haberleri

Dikkat! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aşırı yağışlar nedeniyle uyardı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aşırı yağışlar nedeniyle uyarı yaptı! Yalova, Altınova, Kaytazdere ve Karamürsel'de yaşayan vatandaşların sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olması için uyarı yaptı.

Sahipsiz Karamürsel TBMM gündeminde!

TBMM'de Gündem: Karamürsel Rüzgar Enerji Santrali Projesi ve Yerel Tepkiler

Karamürsel'de 15 Roman Vatandaş Umreye Uğurlandı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, 15 Roman vatandaş umreye uğurlama töreni ile kutsal topraklara yolcu edildi. Karamürsel Kültür Merkezi'nde gerçekleşen bu özel tören, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Karamürsel'de "Gönülden Gönüle" Projesi Kapsamında 10 Aile Ziyaret Edildi

Kocaeli Valiliği tarafından yürütülen "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında, Karamürsel ilçesindeki ihtiyaç sahibi ailelere yönelik özel ziyaretler gerçekleştirildi. Vali Seddar Yavuz'un öncülük ettiği bu proje, şehit yakınları, gaziler, öksüzler, yetimler, yaşlılar, engelliler ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olmayı amaçlıyor.

Elektrik Kesintileri Halkı Bezdiriyor: SEDAŞ'a Acil Çağrı

Karamürsel'de yaşayan vatandaşlar, sık sık yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı büyük sıkıntı yaşıyor.

İçme Suyu Tesisleri 2024'te Tamamlanacak

Kocaeli'nin su ihtiyacını karşılamak üzere yapılan İhsaniye Barajı'ndan Karamürsel ve Gölcük'e içme suyu sağlamak amacıyla bir ishale hattı ihalesi gerçekleştirilecek.

Su faturaları kışın bile can yakmaya başladı

Kışın ortasında bile gelen su faturaları can yakmaya başladı.

Yüksek Kesimlerde Kar Yağışı Etkili Oldu

Karamürsel'de yüksek kesimlerde başlayan kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Özellikle Fulacık, Tahtalı, Başkiraz ve Kadriye mahallelerinin yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı yaşanıyor. Kar kalınlığının bazı bölgelerde 15 santimetreye ulaştığı bildirildi.

Regaip Kandili bugün idrak edilecek

Regaip Kandili, İslam aleminde rahmet ve bereketi bol "üç ayların" habercisi olarak kabul edilen önemli bir gecedir ve bu yıl bugün idrak edilecek.

Karamürsel'de Elektrikli Araç Şarj İstasyonları Hizmete Açıldı

Karamürsel Belediyesi, çevre dostu ulaşımın yaygınlaştırılması amacıyla ilçedeki katlı otoparkta yeni elektrikli araç şarj istasyonlarını faaliyete geçirdi.

D130 Karayolu Kenarında Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu

Karamürsel'de D130 Karayolu Kenarında Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu

Dikkat! Darıca, Gebze, Çayırova, Dilovası, Körfez ve Karamürsel

Yarına dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, yarın Kocaeli'de kuvvetli rüzgar ve zaman zaman Fırtına olacağı tahmin ediliyor.

Dikkat! Yol çökmeye başladı!

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi'ndeki Çam Sokak'ta meydana gelen toprak kayması, yolun güvenliğini ciddi şekilde tehdit ediyor.

Kocaeli Valiliğinden fırtına uyarısı

Valilikten fırtına uyarısı Kocaeli Valiliği yarın Marmara Denizinde etkili olacak fırtına nedeniyle uyarıda bulundu. Fırtınanın saatte 75 kilometre hızla esmesi bekleniyor.  

Karamürsel'den Umuttepeye giden otobüs kaza yaptı

Karamürsel - Umuttepe arası sefer yapan ve her gün yüzlerce vatandaşımızı taşıyan 750 numaralı Ulaşım Park'a ait belediye otobüsü, Orduevi mevki yakınlarında kaza yaptı. İşte detaylar...

İlyas Özmen, sağlıkta yaşanan büyük skandalı gündeme getirdi

Karamürsel Tv. Köşe yazarlarımızdan bölge genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen İlyas Özmen yine gündeme getirdiği bir skandal bu kadarına da pes doğrusu dedirtti. İşte detaylar...

Derince Belediyesi çalışanı korkunç kazada hayatını kaybetti

Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği tarafından düzenlenen 'Sarıkamış Şehitleri'ni Anma' etkinliklerine katılmak için Sarıkamış'a giden vatandaşları taşıyan otobüsün karıştığı kazada iki kişi yaşamını yitirirken, 8 kişi de yaralandı.

Samet Demirci; sorunları birlikte çözeceğiz

CHP Altınova İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Samet Demirci'ye yoğun destek geliyor.

Toplam 3077 haber.