Zengin Haberleri

Zengin Haberleri

Karamürsel Belediyesi yeni hizmet araçlarını tanıttı

Törene katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım; belediye hizmet araçlarının sayısının arttığını ve envanterlerini zenginleştirdiklerini açıkladı.

Var yemez Sedat amcanın kemikleri sızladı!

Karamürsel’in en büyük mülk zengini olarak bilinen Sedat Aykut (Var yemez) namı ile tanınan ve 2019 Yılında yaşamını kaybeden Sedat Aykut’un evladım dediği ve hiç kimseye satmadığı zeytin ağaçları yol genişletmesi bahanesi ile katledildi.

VARYEMEZ SEDAT ÖLDÜ

Karamürsel'in en zengin, Kocaeli'nin sayılı zenginlerinden Sedat Aykut yaşamını kaybetti.

Milli Piyango 2019 yılbaşı çekilişi bugün saat kaçta başlayacak?

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi bu akşam yapılacak, büyük ikramiye sahibini bulacak. Peki çekiliş saat kaçta başlayacak, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Emirhan Zengin göz yaşları ile toprağa verildi

Karamürsel'de dün akşam geçirdiği kaza sonrası yaşamını kaybeden Emirhan Zengin göz yaşları ile toprağa verildi.

Körfezi akvaryum haline getireceğiz

Büyükşehir Belediyesi çevre bilincinin ve farkındalığının arttırılması ve mevcut balık tür ve çeşitliliğinin zenginleştirilmesi, biyolojik çeşitliliğin korunarak sürdürülebilir

Karamürsel'den Körfeze 6 Bin balık bırakılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çevre bilincinin ve farkındalığının arttırılması ve mevcut balık tür ve çeşitliliğinin zenginleştirilmesi

Yazar Zengin, Karamürsel'de öğrencilerle buluştu

Karamürsel Kaymakamlığının "Yazarlarla Buluşma" projesi kapsamında İdris Zengin, Necdet Calp İlköğretim Okulu Konferans Salonu'nda öğrencilerle buluştu.

ŞEHİT ATEŞİ İLİMİZE'DE DÜŞTÜ

Ankara’da meydana gelen çatışmalarda çok sayıda kişi yaşamını yitirdi. Yine darbeciler tarafından sokağa çıkan halkın üzerine ateş de açıldı. Çıkan çatışmalarda

Karamürsel'de Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Karamürsel Kültür Merkezi'ndeki etkinlikte konuşan eski Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, Hz. Muhammed'i anlatmaya kelimelerin yetersiz kaldığını söyledi. Hz. Muhammed'in insanlık için en güzel örnek olduğunu ifade eden Nursaçan, "Allah'ın Resulü ahiret gününe inanlar için en güzel rol modeldir. Şükreden zengin, sabreden fakir olmak isteyen, ona baksın. Çünkü onu, rabbi terbiye etti. O hiçbir ilim dalını tahsil etmedi. Çünkü o, okumak için değil, okutmak için gönderildi. O, yazmak için değil, yazdırmak için gönderildi" ifadesini kullandı.