Sunum Haberleri

Sunum Haberleri

Alp Anadolu Lisesi'nden muhteşem Yeşilay Haftası Programı

Karamürsel ilçesinde, Yeşilay Haftası dolayısıyla bir program düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karamürsel Alp Anadolu Lisesi tarafından Kaymakam Hikmet Özbağçı İlkokulu'nda gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Sosyal Bilimler Çalıştayı başladı

Türkiye genelindeki 20 farklı liseden 250 öğrenci, 9 farklı komite oluşturarak dünya ve Türkiye gündeminde yer alan siyaset, ekonomi, tarih, din, psikoloji gibi konu başlıklarında sunum yaptı.

Genel Seçim 2018 İl ve İlçeler Anlık Canlı Sonuçlar

Canlı seçim sonuçları ve sandık sonuçlarını internet sitemiz karamursel.tv'den takip edebilirsiniz. Anlaşılır grafikler ve sunumlar ile illerde açılan sandık sayılarını görebilir ve oy oranlarını inceleyebilirsiniz. Partilerin yanı sıra aynı anda Cumhurbaşkanı adaylarının da ne kadar oy aldığını görebilir ve rahatlıkla inceleyebilirsiniz. Canlı seçim sonuçları anbean karamursel.tv'de

Türkiye'de buda oldu, Kayınpeder damadına aşık oldu…

Kayınpeder, damadına tutuldu. Aşk mesajlarıyla deliler gibi aşkını dile getirdi. Ancak sevgisine karşılık bulamadı. Damadını kızdırmak ve öç almak için 3 yaşındaki torununu bile oyunlarına alet etti. Şikayet üzerine kayınpeder hakkında damadına ve torununa karşı “çocuğun cinsel istismarı ve cinsel taciz” suçlarından dava açıldı. Dava dosyasına kayınpederinin damadına attığı “Seni sevdim be tosunum. Sevdim... İnsan hayatta bir kere sever, ikincisi olmaz. Sevdim seni ben deliler gibi hala da seviyorum tosunum...” gibi çok sayıda aşk mesajı da girdi. İşte İstanbul'da yaşanan ve dünya aşk tarihine geçecek olayın hikayesi...

Kocaeli'nin 1 yıllık uyuşturucu bilançosu dudak uçuklattı

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, 2017 yılında yapılan operasyonlar sonucunda ele geçirilen uyuşturucu miktarıyla ile ilgili sunum gerçekleştirdi

GANO EXCEL TÜRKİYE - SAĞLIK & İŞ FIRSATI (BAYİLİK) SUNUMU

Sağlık, Başarı, Maddi Özgürlük. Ganoexcel ile Şimdi Türkiye'de!.. MUCİZEVİ ÜRÜNLERİ VE AYRICALIKLI KAZANÇ SİSTEMİ İLE GANOEXCEL DE BULUŞALIM!

FETÖ Saldırı Girişiminde Bulundu !

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan Bakanlar Kurulu toplantısında MİT’in sunumunda ilginç bilgiler paylaşıldığı ortaya çıktı.

Karamürsel Sağlık Ordusuna 71 kişiyi kattı

Karamürsel Sağlık Ordusuna 71 kişiyi kattı Karamürsel Dr. Pembe Müjgan Calp Gökçora Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi düzenlediği mezuniyet töreniyle 71 öğrencisini sağlık ordusuna katmanın haklı gururunu yaşadı. Karamürsel Dr. Pembe Müjgan Calp Gökçora Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Emine Köse’nin sunumuyla hazırlanan mezuniyet töreni çok beğenildi.

Karamürsel'de 'Doğal ve Kültürel Miras' Fotoğraf Sergisi, sunum ve söyleşi gerçekleştirildi

Karamürsel’de ‘Doğal ve Kültürel Miras’ Fotoğraf Sergisi, sunum ve söyleşi gerçekleştirildi Karamürsel Çevre Kültür Derneğinin (KARÇEV) ve Kocaeli Üniversitesi’nin (KOÜ) katkılarıyla hazırlanan, Doğal ve Kültürel Mirası Koruma bilincinin oluşturulmasını konulu fotoğraf sergisi, sunum ve söyleşi Karamürsel Ereğli’de yapıldı.

Gölcük Kent Konseyin'den Karamürsel'e ziyaret.

Başkanı Dr. Metin ŞENTÜRK ve yönetim kurulu üyeler ile Karamürsel Kent Konseyi Başkanı Mesut ÇALIK ve Kent konseyi katıldı. Ev sahipliğini gerçekleştiren NARİNOĞLU, Kent Konseyi' nin önemini vurgulayarak çalışmalara bizzat itici güç olacaklarından bahsetti . Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin ŞENTÜRK, öncelikle hemşehricilik bilincinin, Karamürsellilik bilincinin oluşması gerektiğini ve çalışmalarda altyapının önemini vurguladı. Yaptıkları örnek projelerle isminden sıkça söz ettiren Gölcük Kent Konseyine, Karamürsel AB Proje Araştırma ve Geliştirme Merkezi Koordinatörü Levent AÇIK, merkezin çalışmalarından bir sunum gerçekleştirdikten sonra , Sayın NARİNOĞLU ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Hoş sohbetin ardından karşılıklı işbirliği ve koordinasyon ortaklığı konusunda karar alındı.

23 Nisan Karamürsel'de Coşku ile Kutlandı

Tüm ülkemizde coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Karamürsel’de de aynı coşkuyla kutlandı. Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtında yapılan çelenk sunmanın ardından program Karamürsel Amiral İlkokulunda devam etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yapılan programa, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkan Vekili Recep Özbakır, Karamürsel Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sadık Eroğlu, Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, daire amirleri, siyasi ilçe başkanları ve vatandaşlar katıldı. Törene 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlandı. Daha sonra Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır Atatürk Anıtına çelenk sunumunda bulundu. Karamürsel Amiral İlköğretim Okulunda düzenlenen 23 Nisan etkinliği öğrencilerin hazırladıkları çeşitli etkinliklerin ardından 23 Nisan etkinliği içinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verilerek program sona erdi.

Karamürsel Devlet Hastanesine Yeni Ekipmanlar Alınacak

Karamürsel Devlet Hastanesi'nde yapılan bu toplantıya Saha Koordinatörü Necdet Filiz, Genel Sekreter Op. Dr. Şenol Ergüney, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Harun Öz, Mali Hizmetler Başkanı Mustafa Tekin ve 15 sağlık tesisinin hastane yöneticileri katıldı. Mart ayında yapılan toplantı kararlarının değerlendirilmesinin ardından yoğun gündemle başlayan toplantı, oldukça verimli geçti. Sağlık Tesisleri Verimlilik Karne Gösterge Kartları RV05 tanıtımı, yoğun bakım ve acil servis planlamaları, sağlık tesislerimizde MHRS (Merkezi Hekim Randevu Sistemi) kullanımı, mali hizmetlerde gelir ve gider bütçeleri ve tahakkukların muhasebeleştirilmesi konularında sunumlar yapıldı. Sağlık tesisleri arasında uygulama birliğinin sağlanması, tıbbi cihaz ve ekipman ihtiyaçlarının belirlenmesi ve tedariki için yapılan çalışmalar sonucunda; Kocaeli’deki hastanelere son sistem Göz Sağlığı ve Hastalıkları Tıbbi Cihazları ile ekipmanlarının alınması kararlaştırıldı.

Karamürsel ALP Sempozyumu Başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kara Mürsel Alp ve Kocaeli Tarihi Sempozyumu-II, açılış oturumuyla başladı. Welborn Luxury Hotel’de yapılan sempozyumda 4 Nisan Cumartesi günü Kocaeli’nin tarihine ışık tutacak tebliğler yayınlanacak. Sempozyumun ikinci gününde 6 ayrı salonda düzenlenecek 24 oturumda yerli ve yabancı akademisyenler Kara Mürsel Alp’in yanı sıra Kocaeli’nin tarihini anlatan sunumlar yapacaklar.

Karamürselin Sepet Pilavı Artık Tescillendi

Mehmet Salih Güç, Bambaşka tatlar ve sunum şekilleri ile iddia ediyorum değil Kocaeli de, Türkiye’de eşine ender rastlanacak markalardan biri olmak için çıktığı yolda son noktayı da koydu. Karamürsel Sepet Pilav’ını ve tasarlattığı logoyu kendi adına tescilletti.