Servisi Haberleri

Servisi Haberleri

Karamürsel'in Sevilen Esnafı Muhammet Çalık Yoğun Bakıma Alındı

Karamürsel'in köklü esnaflarından ve Çalıklar Tekstil'in kurucusu Muhammet Çalık, ilçenin sevilen simalarından biri olarak tanınıyor. Ancak son günlerde yaşadığı bir rahatsızlık nedeniyle Umuttepe Hastanesi'nde yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Korkunç kaza 2 ölü 6 yaralı

Gölcük'te yaşanan feci kazada, Karamürselli işçileri taşıyan bir servis, rampa aşağı indiği sırada freni boşaldı ve kaldırımda yürüyen bir anne ile 5 yaşındaki kızına çarptı. Kazada anne ve kızı hayatını kaybederken, 6 kişi yaralandı.

Karamürsel'in sevilen siması kalbine yenik düştü!

Karamürsel'in sevilen simalarından ilçede şehir içi servisi kullanan ve geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Ayhan Küçükturan geçtiğimiz gün geçirdiği kalp krizi sonrası özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

KARAMÜRSEL DEVLET HASTANESİNİ YEDİRMEYİZ!

Karamürsel Devlet Hastanesi acil servisinde görevli başarılı Doktor Halil İbrahim Erol’a ve Karamürsel Devlet Hastanesi’ne atılan bu iftira ve karalama kabul edilir gibi değil.

Borcu olan 65 yaş üstü yarın ödeme yapabilir

Karamürsel belediyesine borcu olan 65 yaş üzeri vatandaşlar borcunu ödesin diye 31 Mayıs Pazar günü (yarın) 14.00-20.00 arası sadece emlak servisi hizmet verecek.

BAYAN PERSONELLER ALINACAK

Firmamızda istihdam etmek üzere, Bayan personeller alınacak

Kaytazdere'den Bursa ve Kocaeli'ye fuhuş servisi

Kaytazdere'de bir villada fuhuş için tuttukları yabancı uyruklu kadınları Bursa ve Kocaeli’de müşterilerine pazarlayan şebekeyi düzenlen operasyonla çökertildi.

YOLCU OTOBÜSÜ TAKSİ İLE ÇARPIŞTI 1 KİŞİ YAŞAMINI KAYBETTİ

Karamürsel Eğitim merkezi önünde meydana gelen kazada servis otobüsü kırmızı ışık ihlali yapan taksi ile çarpıştı. Kaza sonrası ters dönen araçta bulunan bir kişi yaşamını kaybetti.

YİNE ÇABUK PİZZA SERVİSİ YİNE KAZA 1 YARALI

Karamürsel’de Cuma saatinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Gölcük'te işçi servisi kaza yaptı!Çok sayıda yaralı var!

Gölcük'te otomobil ile işçileri taşıyan minibüsün çarpışması sonucu çok sayıda kişi yaralandı.

Kocaeli TEM’de öğrencileri taşıyan servis devrildi: 2 ölü 16 yaralı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde öğretmen ve öğrencileri taşıyan midibüs, sağ ön lastiğinin patlaması sonucu bariyerlere çarparak devrildi.

Servis Şoförleri dikkat

İnşaat işçilerini taşıyan minibüs kaza yaptı 5 yaralı

Kocaeli İzmit’te meydana gelen trafik kazasında inşaat işçilerini taşıyan minibüs elektrik direğine çarptı. Kazada 5 kişi yaralandı.

Küçük Kadir okul servisinin altında kaldı!

Kandıra'da meydana gelen acı olayda okul servisinin altında kalan 7 yaşındaki Kadir Yıldız hayatını kaybetti

Karamürsel'de bu uygulama çok tuttu

Karamürsel Devlet Hastanesi'nde Mesai Dışı muayne takdir topladı. Karamürsel Acil Servisi'ne dün akşam gelen ve genellikle grip ve boğaz ağrısı sıkıntısı yaşayan bir çok vatandaş

Karamürsel'de Acemi kasaplar hastanelik oldu

KARAMÜSEL'DE 25 KİŞİ HASTANELİK Bayramın ilk günü kurban kesimi sırasında bıçakları yanlışlıkla kendi el, kol ve bacaklarına isabet ettirerek ya da hayvanların darbeleriyle yaralanan 25 kişi Karamürsel Devlet Hastanesi Acil servisin'de tedaviye alınan yaralılar ayakta tedavileri yapılarak taburcu edildi.

Karamürsel'de okul servis taşımacılığında en güvenilir adres

Karamürsel'de okul servisi taşımacılığına yepyeni bir anlayış kazandıran "AL BAYRAK TUR" bizler sevgi taşıyoruz sloganı ile Karamürseli halkının hizmetinde

Kum kamyonu işçi servisine çarptı, çok sayıda yaralı var

Körfez ilçesi Şirinyalı Mevkii'nde kum yüklü hafriyat kamyonu işçileri taşıyan minibüsüne çarptıktan sonra devrildi.

Muayene olmaya gitti hastane girişinde kolunu kırdı

Karamürsel'in tanınmış isimlerinden iş adamların'dan Celal Kara eşinin rahatsızlanması üzerine eşini alarak Karamürsel Devlet Hastanesi acil servisine götürdüğü

KARAMÜRSEL ACİL’DE ŞİKAYET BİTMİYOR

Karamürsel Devlet Hastanesi Acil Servisi’yle ilgili şikayetler gün geçtikçe artıyor. Serviste yeterli sağlık hizmeti alamadıklarını ve görevli personelin

Karamürsel Acil serviste 8 hekim ile 7/24 hizmet veriliyor

Karamürsel Devlet Hastanesi’nde modernizasyon çalışmaları hız kesmiyor. Yakın zaman içerisinde 270 metrekarelik Acil Servisin kapasitesi 550 metrekareye çıkarılan

Kocaeli'nde servis araçları ve taksilere zorunlu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi, bazı servis araçları ve taksilerin güvenliği için önemli zorunluluklar getirdi.

Öğrenci servisi kaza yaptı 6 kişi yaralı

Karamürsel'de sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir öğrenci servisi ile taksi çarpıştı çarpışmanın etkisi ile serviste bulunan öğrenciler yaralan

Karamürsel Devlet hastanesinde devrim

Kocaeli Karamürsel Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Servisi açılış yarın Kocaeli Valisi tarafından yapılacak. Karamürsel Devlet Hastanesi eski başhekimi Metin Balatlı

Korkunç kaza öğrenci servisi kaza yaptı 19 yaralı

Sabah saatlerinde Başiskele’de halk otobüsü ile öğrenci servisi minibüsünün çarpışması sonucu 19 kişi yaralandı yaralılar olay yerine çağırılan ambulanslarla

Kocaeli'de öğrenci servisi devrildi: 6 yaralı

Kocaeli Yerel Haber: Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde ilkokul öğrencilerini taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu 5'i öğrenci 6 kişi yaralandı.

Karamürsel'de Servis Aracı Uçtu 2 Kişi Yaralandı

Sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybeden servis şoförü aracı yoldan çıkartarak takla attırdı.

Devlet Hastanesin'de Yenilenen Bölümlerin Açılışı Yapıldı

Karamürsel Devlet Hastanesi yenilenen Acil Servisi, Tomografi Ünitesi ve Yemekhane Servisi düzenlenen törenle açıldı.

Karamürsel Acil Servis Hızla Bitişe Yaklaşıyor

Op. Dr. Şenol Ergüney, yakın zamanda açılışı yapılacak olan Karamürsel Devlet Hastanesi Acil Servisini gezdi.