Özel Kalem Haberleri

Özel Kalem Haberleri

Bilgutay Bağdat, hak ettiği yere geldi

Bilgutay Bağdat, hak ettiği yere geldi. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından Karamürsel Belediyesi'nde göreve başladı. Karamürsel Belediyesi, 47 yıl aradan sonra CHP'li bir başkan tarafından yönetilmeye başlandı.

Gülseli Özalp, özel kalem müdiresi oldu

Gülseli Özalp, Karamürsel Belediyesi'ne yeni özel kalem müdiresi olarak atandı.

Özel Kalemden itina ile devret memuru yapılır

Karamürsel Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’nden devlet memurluğuna geçen eski belediye başkanı Ali Toltar, daha sonra ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne geçti. 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde memurluktan istifa edip

Makamda silahla tehdit olayında Karamürsel Savcılığı karar verdi

Karamürsel'de geçtiğimiz günlerde Karamürsel Belediyesi'nde yaşandığı iddia edilen ve Karamürsel Belediyesi Özel Kalem Ferdi Gürses'in silah çıkartıp ölümle

Karamürsel'de yaşanan Ferdi Gürses davasın'da flaş gelişme

Karamürsel Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğün'de yaşandığı iddia edilen Ferdi Gürses'in silahla tehdit olayında flaş gelişme.

Valilikten önemli uyarı

Cumhuriyet Başsavcılıkları’na suç duyurusunda bulunulması, güvenlik birimlerimize veya Valiliğimiz Özel Kalem Müdürlüğüne bilgi verilmesi hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Karamürsel'in sevilen siması kalbine yenildi

Karamursel'in sevilen simalından Naci Karacan'ın kayimpederi Karamürsel Belediyesi eski Belesiye Başkanı Özcan Özalgın'ın Özel Kalem Müdürü Haşmet Metin akşam

Karamürsel Belediyesin'de Özel Kalem Babası Yaşında Adamı Darp Etti

Karamürsel belediyesindeki dayak olayına neden olan 750 liralık çorba faturasıymış!

KARAMÜRSEL BELEDİYESİNE GİDEN BİR VATANDAŞ DARP EDİLDİ

Karamürsel Belediyesine giden Ereğli Esnaflardan H.G, Karamürsel Belediyesinde F. G. tarafından darp edilerek belediyenin merdivenlerinden yuvarlandığı iddiası. Olay dün saat 16.30 sıralarında Karamürsel Belediye Binasına giden esnafın bir belediye çalışanı ile bir konuyu görüşmek amaçlı Karamürsel Belediyesine giden Ereğli Esnaflardan H.G, Karamürsel Belediye Binasında F. G’le tartışmaya başladı, bu tartışma itişmeye ve yumruklaşmaya kadar gittiği sırada Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Zabıta görevlileri de olaya dahil olmasıyla birlikte H. G. Belediyenin Binasının merdivenlerinden yuvarlanarak Belediye binasının dışına atıldı.

Karamürselli Şeyda Öğretmen için Beklenen Haber Sonunda Geldi

Karamürselli Şeyda Öğretmenin sesini duydular.Van’ın Erciş İlçesi’nde buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobilde geçirdiği trafik kazasında boynu kırılan 27 yaşındaki Karamürselli öğretmen Şeyda Bakan, sağlığına kavuşabilmek için Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde (GATA) tedavi olmak istiyordu. 4 kez ameliyat olan ve 1.5 aydır hastanede yatan 3 aylık evli öğretmenin bu isteği, arkadaşları tarafından gündeme getirilip imza kanpanyaları düzenlenmiş bir çok habere konu olmuştu. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’in talimatıyla Genelkurmay 2. Başkanı Yaşar Güler konuyla bizzat ilgilendi. Genç öğretmenin tedavisinin GATA’da yapılabilmesi için gerekli çalışmalara başlandı. Güler, özel kalemi aracılığıyla Şeyda Öğretmen’in eşi Mehmet Bakan ile görüşerek gerekli bilgileri aldı.

Süleyman Demirel için ilçemizde Cuma günü mevlit okutulacak

DOKUZUNCU Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için Türkiye'nin 81 ilinde ve ilçelerinde yarın (cuma) mevlit okutulacak. Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada Türkiye'nin 81 ili ve ilçelerindeki toplam 186 camide 3 Temmuz günü Demirel için cuma namazı ve ikindi namazında mevlit okutulacağı kaydedildi. Süleyman Demirel, solunum ve kalp fonksiyonlarında ileri derece meydana gelen kötüleşme nedeniyle, 17 Haziran günü Ankara'da tedavi gördüğü hastanede vefat etmiş ve Isparta İslamköy'deki anıtmezar yapılacak Çalca Tepe'de toprağa verilmişti. Süleyman Demirel için yurt genelinde mevlit okutulacak ilçemizde Karamürsel Merkez Cami olmak üzere 81 il ve ilçede mevlit okutulacak.