Minnet Haberleri

Minnet Haberleri

Ekrem Can'ı Rahmet ve Minnet ile andılar

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen sadece ilçenin değil, bölgeninde en büyük hayırseverlerinden Ekram Can vefatı sonrası sevenleri tarafından unutulmadı.

Şehit ve gazi yakınları iftarda buluştu

Karamürsel ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü münasebetiyle şehit yakınları ve gaziler için düzenlenen iftar programı duygusal anlara sahne oldu.

Vali Yavuz, Karamürsel'de Gönül Köprüsü Kurdu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, devletin sıcak elini hissettirmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Hafta sonları yoğun programları sebebiyle gerçekleştirdiği ziyaretlerine, hafta içi ise eşi Selda Yavuz Hanımefendi ve Vali Yardımcıları ile birlikte devam ediyor.

Efsane başkan iftar programında rahmet ve minnet ile anıldı

Karamürsel İdman Yurdu kulübü sporcu ve aileleriyle iftar programında bir araya geldi.

Mustafa Kemal Atatürk rahmet ve minnet ile anıldı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Karamürsel’e gelişinin 88. Yıl dönümün de rahmet ve minnet ile kutlandı.

Sevgi, saygı, özlem ve minnetle anıldı

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 82’nci yılında Karamürsel'de sevgi, saygı, özlem ve minnetle anıldı.

Karamürsel şehitlerini dua ve minnet ile andı

Hakan Kurt’un kabri ziyaret edilerek ilçe müftülüğünce Kur'an-ı Kerim tilaveti

Karamürsel'in düşman işgalinden kurtuluşu coşku ve minnetle kutlanacak

Karamürsel'in düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yılı ilçede yapılacak olan bir dizi etkinlik ile coşku ve minnet ile kutlanacak.

Gazanfer Bilge Rahmet ve Minnet ile anıldı

Gazanfer Bilge Ölümünün 11.Yılında Anıldı. Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Gazanfer Bilge ölümünün 11.yılında Dereköy’deki kabri başında düzenlenen törenle anıldı.

Karamürsel'de Çanakkale Şehitleri Törenle Anıldı

Karamürsel'de yapılan tören ile 18 Mart Çanakkale Şehitleri rahmet ve minnet ile anıldı. Atatürk Anıtı önünde başlayan tören;

Erbakan Hoca, Karamürsel'de rahmet ve minnet ile anıldı

Saadet Partisi Karamürsel İlçe teşkilatında düzenlen Erbakanı Anma ve Anlama programı ile Rahmet ve Minnet ile anıldı.

İSMAİL YILDIRIM'DAN BAYRAM MESAJI

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 92.yıldönümünde birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Başkan Yıldırım mesajında, “Türkiye Cumhuriyeti’nin 92’inci yıldönümünü gururla kutlamaktayız. Cumhuriyet, vatanı işgal edilmiş olan bir milletin bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği millî mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük bir zaferdir. Bu sebeple Cumhuriyetimizin 92 yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit ve inançla yürümenin kararlılığı içindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha anıyor, Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum.”

Karamürsel Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği Kermesi Düzenlendi

Karamürsel Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği tarafından Karamürsel Belediye Kültür Merkezinde kermes düzenlendi. Kermesin açılışını Kaymakam Ahmet Narinoğlu, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım , Ak Parti İlçe Başkanı Recep Demirel ve dernek yöneticileri gerçekleştirdi. Kermesin açılış törenine katılan Yıldırım yapmış olduğu konuşmada “Her sene olduğu gibi Karamürsel’de böyle bir ortamı bize hazırlayan kardeşlerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyorum. Bu kermesin hazırlanmasında emeği geçen başta hanım efendiler olmak üzere bütün kardeşlerimizden Allah razı olsun. Hamd olsun ki artık rahatlıkla Kuran-ı Kerimi, inancımızı özgür bir şekilde bu ülkede öğretebiliyor ve öğrenebiliyoruz.

Yarın sabah namazına giden herkesi büyük bir sürpriz bekliyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı, Çanakkale Şehitlerini Anma Programı kapsamında bu yıl bir ilke imza atıyor. 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 100. Yılı münasebetiyle tüm yurtta 18 Mart günü sabah namazında aynı anda şehitlerin ruhu için eller duaya açılacak. Her il ve ilçenin merkezi bir camisinde sabah namazında gerçekleşecek programda, Kuran'ı Kerim'den ayetlerin okunmasının ardından tekbirler, tehliller ve salat ü selamlarla aziz şehitlerin ruhları şad edilecek. Aynı anda tüm yurtta eller semaya açılıp, şehitlerin aziz ruhları için milyonlarca kişi dua edecek. 18 Mart sabahında tek yürek haline gelecek Türkiye, şehitlerini rahmet ve minnetle anacak.