#Karamürseltv Haberleri

#Karamürseltv Haberleri

Karamürsel yeni otogar inşaatı başlıyor

Karamürsel'e yeni otogar geliyor; kısa bir süre içerisinde ihalesi yapılarak inşaatına başlanacak olan otogar inşaatı bir yıl içerisinde tamamlanacak. İşte detaylar...

İnşaat kazısında define çıktı!

Karamürsel'de temel kazısında Bizans dönemine ait olduğu değerlendirilen yapı kalıntılarına rastlandı.

Tahir Büyükakın Karamürsel'in kaderini değiştirdi

Karamürsel genelinde yıllardır sadece seçim dönemlerinde vaat olarak kalan bir çok projeyi yıllar sonra hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın bir büyük projenin daha bitişini duyurdu.

Karamürsel Millet Bahçesi 4 ay sonra tamam

Karamürsel ve Gölcük ihalesi Uzuner’in Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı açık ihaleye çıktı, teklifleri aldı, değerlendirmesini yaptı ve sözleşmeyi imzaladı.  

Altıntaş Mermercilik iflas dosyası teslim edildi!

Altıntaş Mermer Ve Tersanecilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’nin iflas dosyası  Kocaeli İcra Dairesi İflas Bürosu’na bırakıldı. İtirazlar için duyuru yapıldı.

43 Yıllık hizmet sona erdi

1979 yılında öğretmenlik mesleğine başlayan Mehmet Sayım Ergen, 1998 yılından itibaren kutsal mesleğini ilimizde sürdürdü. Ergen; Hatay, Siirt ve Batman’da öğretmenlik yaptıktan sonra  1994 yılında ilimize atandı.

Karamürsel'de 24 Kasım Öğretmenler Günü coşku ile kutlandı

Karamürsel'de, 24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen programla kutlandı.  

Osmaniye mahalle muhtarından şikayet var!

Osmaniye muhtarı köylüyü mağdur ediyor Karamürsel Osmaniye Mahalle Muhtarı Ahmet Ertan’ın mahallesindeki bazı vatandaşlara yönelik çifte standart uyguladığı iddia ediliyor.    

Hırsızlar son zamanlarda Karamürsel'i talan etti!

Karamürsel'de hırsızlık olayları hızla artarken, hırsızların ilçenin ortasındaki İznikyolu ve Sarıkum başta olmak üzere, bazı mahalleleri adeta mesken edinmesi mahalle sakinlerinin tepkilerine yol açıyor.

Karamürsel'de motosikletin çarptığı kadın yaralandı

Karamürsel'de yolun karşısına geçmeye çalışırken motosikletin çarptığı kadın yaralandı

Karamürsel'de açılıyor!

Adalet Bakanlığı tarafından yürütülen icra yolu ile çocuk teslimine son veren uygulama kapsamında Karamürsel'de

Karamürsel'den çıkan düğün otobüsü kaza yaptı: 2’si çocuk 6 yaralı

Kocaeli’de yol ayrımını kaçıran servis minibüsü sürücü aracı durdurup geri geri hareket etmeye başlayınca arkasında seyir halinde olan otomobil ile çarpıştı. Meydana gelen kazada 2’si çocuk 6 kişi yaralandı      

Bunalıma giren genç polis kendini köprüden attı!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Polis Yasin Kazancı, sevdiği kızın terk etmesinin ardından psikolojik rahatsızlık yaşamış ve silahı elinden alınmıştı.

Ünlü hukuk kadını Neslihan Vona İstanbul İl Başkanı oldu

Genç yaşına rağmen ülke genelinde çok büyük başarılara ve sosyal sorumluluk projeleri ile isminden sık, sık söz ettiren Karamürselli iş insanı Mert Vona'nın eşi Av. Neslihan Vona, EMŞAV İstanbul il Başkanlığına atandı.

Karamürsel'e geçici seyahat kart ofisi açılıyor    

Karamürsel'e geçici seyahat kart ofisi açılıyor     Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, seyahat kartları birimindeki artan taleplerin karşılanması için Karamürsel Belediye binasına geçici seyahat kart ofisi açıyor.

Ormanlık alana Hint keneviri eken 3 zanlıdan biri tutuklandı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde ormanlık alana 743 kök Hint keneviri ektiği gerekçesiyle gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklandı.

Karamürsel yine ağaç katliamları ile gündemde

Karamürsel yine ağaç ve orman katliamları ile haber programlarında. TV100 ekranlarının başarılı haber spikeri Ela Rümeysa Cebeci kendisine gelen bilgileri gündeme getirerek ilçede yaşanan ağaç katliamlarına tepki gösterdi.

Karamürsel'e gazlamaya gelen araçlar herkesi canından bezdirdi!

Karamürsel'de özellikle çevre ilçelerden gelen modifiyeli araba ve motosikletler herkesi canından bezdirdi. Kordon boyu ve sahil Mevkii’nde hız kesici kasislerin bulunmaması yayaların can güvenliğini tehlikeye atıyor. Karamürsel'de özellikle akşam saatlerinde en işlek caddelerden biri olan Kordonboyu Mevkii’nde hızlı geçiş yapan araçlar vatandaşların hayatını riske atıyor.

İsmail Yıldırım eleştiri yapan vatandaşa dava açtı

Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım twitter üzerinden yaptığı bir paylaşıma eleştiri yapan Ahmet Küçük isimli vatandaşa dava açtı.

Karamürsel'de mahkemeden satılık tarla ve arsalar

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre, Karamürsel Sulh Hukuk Mahkemesi satış memurluğu tarla satıyor.

Sahipsiz Karamürsel'de orman katliamı devam ediyor!

Karamürsel'de önce kaçak olarak ilçede hiç bir kurumun ve belediyenin müdahalesi olmadan Ruzen Elektrik Üretim Şirketi tarafından Senaiye Mahallesinde yapılan RES’lerin inşası bittikten sonra insanların aklı ile alay edercesine

İnsanlar birileri daha çok para kazansın diye ölmeye devam ediyor!

Yalova ili Altınova ilçesinde faaliyet gösteren tersanelerde yaşanan can kayıpları ve çıkan büyük kavgalar ve alınmayan önlemler herkesi tedirgin ediyor. Geçtiğimiz gün daha 19 yaşında hayatını kaybeden Yasin Demirdağ isimli gencin ölüm anları ve sonrasında ihmali olduğu düşünülen kişilere yapılan saldırı görüntüleri ortaya çıktı.

Hendek açıp milyonluk tesiste iş durdurdular!

Karamürsel'de sonunda buda oldu! Belediye yetkilileri tüm ruhsatları ve izinleri tam olan milyon dolarlık tesisi dize getiremeyince, tesisin girişine hendek açıp işi durdurmak istedi!

Karamürsel’de kulaçlar milli takım için atıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Yüzme Federasyonu ve Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde Karamürsel Altınkemer Halk Plajı’nda yaklaşık 500 sporcu katılımıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Açık Su Yüzme Yarışları ile TYF Açık Su Yüzme Milli Takım Seçmeleri Ve Türkiye Şampiyonası yapıldı.

Karamürsel'de motosikletli kuryelerden çok şikayet var!

Günümüzde artık çok yoğun bir şekilde sipariş ile alışveriş imkanını kullanır olduk.    Bizler sipariş verdikçe motosikletli kuryeler de o kadar yoğun çalışıyor. İlçemizin her noktasında motosikletli kuryeler vızır vızır geziyor.

Karamürsel'de korkunç kaza araç içinde sıkıştı

Karamürsel ilçesi Ulaşlı Mevkii D-130 İzmit istikameti üzerinde facia kıl payı atlatıldı.  Meydana gelen trafik kazası sonrası kazaya karışan aracın içerisinde bulunan bir vatandaş araç içerisinde sıkıştı.

Karamürsel girişinde feci kaza! Genç yaşta hayatını kaybetti

D-130 Karayolu üzerinde Gölcük istikametinden, Karamürsel istikametine seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir neden ile motosiklet kazası yapan Süleyman Sarıer, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç yaşta hayatını kaybeden Sarıer'in cenazesi bugün öğle namazında toprağa verilecek. Sarıer’in önümüzdeki 6 Ağustos Cumartesi günü 39’uncu yaş günü olduğu öğrenildi.

414 kişi son anda boğulmaktan kurtarıldı    

Yaz sezonuyla Kocaeli sahillerinde görev yapan KOSKEM ekipleri, denize giren vatandaşların güvenliği için canla başla çalışıyor. Mavi bayraklı sahiller başta olmak üzere KOSKEM’in görev alanlarındaki plajlarda her yıl binlerce insanı boğulmaktan kurtarılıyor.

Ereğli mahallesinde evinde ölü bulundu

Karamürsel in Ereğli Mahallesinde ikamet eden İslam Arslan (58) isimli kişi henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü hayatını kaybetti.

17 yaşındaki genç kız kayboldu

Karamürsel’de yaşayan 17 yaşındaki genç kız Ayça nur Aydoğan kayboldu.