#Karamürselhaber Haberleri

#Karamürselhaber Haberleri

Halkbank yıllardır müşterisi olan memurları mağdur etti!

Halkbank yıllardır maaşlarını aynı bankadan alan devlet memurlarının promosyon farklarını vermeyerek yüzlerce kişiyi mağdur etti.

Karamürsel yeni otogar inşaatı başlıyor

Karamürsel'e yeni otogar geliyor; kısa bir süre içerisinde ihalesi yapılarak inşaatına başlanacak olan otogar inşaatı bir yıl içerisinde tamamlanacak. İşte detaylar...

İnşaat kazısında define çıktı!

Karamürsel'de temel kazısında Bizans dönemine ait olduğu değerlendirilen yapı kalıntılarına rastlandı.

HİZMET İŞ'TEN KARAMÜRSEL AÇIKLAMASI

Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Muharrem Subaşı, Karamürsel Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde son durumu anlattı.

Hırsızlar son zamanlarda Karamürsel'i talan etti!

Karamürsel'de son zamanlarda hırsızlık olayları hızla artarken, hırsızların ilçenin ortasındaki Kayacık ve Sarıkum mahalleleri başta olmak üzere, bazı mahalleleri adeta mesken edinmesi mahalle sakinlerini canından bezdirdi. Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler çok yoğun bir şekilde çalışmasına rağmen büyük çoğunluğunun çevre il ve ilçelerden geldikleri belirlenen hırsızlar vatandaşı canından bezdirdi.

Karamürsel Maçı sonrası hakemleri dışarı çıkarmadılar!

Alikahyaspor ile Karamürsel takımları arasında oynanan maçın ardından ortam gerildi. Alikahyaspor taraftarları, maç içinde tartışmalı kararlara imza atan hakemleri soyunma odasından dışarı çıkartmadılar.  

Yine tersaneler bölgesi yine gencecik bir kişi feci şekilde öldü

Yine Altınova Tersaneler bölgesi yine gencecik bir can daha hayatını kaybetti. Yalova Altınova ilçesi‘nde faaliyet gösteren bir tersanede 1 kişi iş kazası sonucu yaşamını yitirdi. Altınova Tersaneler bölgesinde faaliyet gösteren Doğruyol Tersanesinde

Hırsızlar son zamanlarda Karamürsel'i talan etti!

Karamürsel'de hırsızlık olayları hızla artarken, hırsızların ilçenin ortasındaki İznikyolu ve Sarıkum başta olmak üzere, bazı mahalleleri adeta mesken edinmesi mahalle sakinlerinin tepkilerine yol açıyor.

SP Karamürsel, Büyük Kongre’ye 2 otobüs kaldırdı

İlçe Başkanlığını Mustafa Sağlam’ın üstlendiği Saadet Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatı, Ankara’da gerçekleşen SP 8. Olağan Büyük Kongresi’ne Karamürsel’den 2 otobüs kaldırdı.

Ahmet Aslan iş merkezi dualar ile açıldı

Merhum Ahmet Aslan iş merkezi dualar ile açıldı. Karamürsel'de uzun yıllardır çeşitli iş alanlarında ticaret yapan Hasan, Fehmi ve Serdal Aslan kardeşlerin yakın zamanda, merhum olan babaları Ahmet Aslan'ın ismini yaşatmak için

Karamürsel Belediyesi’ne ait 2 işyeri ihaleyle kiralanacak

Karamürsel Belediyesi’ne ait 2 adet işyeri kiraya verilecek    

Temel Karamollaoğlu Karamürselli dublörü ile tt oldu!

Saadet Partisi 8. Olağan Büyük Kongresi geçtiğimiz gün Ankara’da gerçekleştirildi. Tek aday olan Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, yeniden başkan seçildi.

Turgut Taşçı'nın yiğitleri destan yazıyor

Karamürsel Gençlik U18 fırtına gibi U18 Erkekler Basketbol Ligi’nde Karamürsel Gençlik fırtınası esiyor.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'a ağır sözler

İsmail Yıldırım'ın hafta sonu Karamürsel'e davet ettiği, Bu gün Kocaeli gazetesine önce, AK Parti İlçe Başkanı Sait Mete'yi sonrada ilçe genelinde yıllardır devam eden bir çok olumsuzluğun sorumlusunu ifşa etmişti. İsmail Yıldırım'ın bu ifşalarından sonra

2 Kasım yani yarın okullar tatil mi? Öğretmenler iş mi bırakıyor?

Sosyal medyada “yarın zil çalmayacak” gibi etiketlerle twit’ler atılarak, 2 Kasım Çarşamba günü öğretmenlerin iş bırakma eylemi yapacağından söz ediliyor. Bu iddialar doğru mu;

Karamürsel'in sevilen siması kalbine yenik düştü!

Karamürsel'in sevilen simalarından ilçede şehir içi servisi kullanan ve geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Ayhan Küçükturan geçtiğimiz gün geçirdiği kalp krizi sonrası özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Karamürsel'de açılıyor!

Adalet Bakanlığı tarafından yürütülen icra yolu ile çocuk teslimine son veren uygulama kapsamında Karamürsel'de

İsmail Yıldırım Sait Mete'yi fena kafaya takmış!

İsmail Yıldırım hafta sonu Bugün Kocaeli Gazetesini Karamürsel'e davet ederek  Ak Parti İlçe Başkanı Sait Mete'yi şikayet etti. Tabiri caiz ise AK Parti'den "SARI ÖKÜZÜ" istedi.

Bunalıma giren genç polis kendini köprüden attı!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Polis Yasin Kazancı, sevdiği kızın terk etmesinin ardından psikolojik rahatsızlık yaşamış ve silahı elinden alınmıştı.

Terör örgütüne üye olmaktan aranan şahıs yakalandı

‘Silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan aranan eski eşi Mustafa Tosun, Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde yakalandı.    

Araç sürücüsü hayatını kaybett!

Karamürsel Plakalı araç İzmit'te yolcu almak için durağa yanaşan özel halk otobüsüne arkadan çarptı. Kağıt gibi ezilen otomobilde sürücü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken durakta bekleyen iki kişide yaralandı.

Ormanlık alana Hint keneviri eken 3 zanlıdan biri tutuklandı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde ormanlık alana 743 kök Hint keneviri ektiği gerekçesiyle gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklandı.

Halit Can savaşlara tepki göstermek için yollara düştü

Karamürsel'den ’atıyla yollara düşen gezen Türk’ lakaplı Halit Can, savaşlara dikkat çekmek için sahil kentlerine ziyaretler gerçekleştirerek, atıyla Antalya’ya kadar gideceğini söyledi.

Karamürsel'de mahkemeden satılık tarla ve arsalar

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre, Karamürsel Sulh Hukuk Mahkemesi satış memurluğu tarla satıyor.

Sahipsiz Karamürsel'de orman katliamı devam ediyor!

Karamürsel'de önce kaçak olarak ilçede hiç bir kurumun ve belediyenin müdahalesi olmadan Ruzen Elektrik Üretim Şirketi tarafından Senaiye Mahallesinde yapılan RES’lerin inşası bittikten sonra insanların aklı ile alay edercesine

İnsanlar birileri daha çok para kazansın diye ölmeye devam ediyor!

Yalova ili Altınova ilçesinde faaliyet gösteren tersanelerde yaşanan can kayıpları ve çıkan büyük kavgalar ve alınmayan önlemler herkesi tedirgin ediyor. Geçtiğimiz gün daha 19 yaşında hayatını kaybeden Yasin Demirdağ isimli gencin ölüm anları ve sonrasında ihmali olduğu düşünülen kişilere yapılan saldırı görüntüleri ortaya çıktı.

Hendek açıp milyonluk tesiste iş durdurdular!

Karamürsel'de sonunda buda oldu! Belediye yetkilileri tüm ruhsatları ve izinleri tam olan milyon dolarlık tesisi dize getiremeyince, tesisin girişine hendek açıp işi durdurmak istedi!

Sefine tersanesinde korkunç kaza bir kişi feci şekilde öldü

Altınova tersaneler bölgesinde faaliyet gösteren ve sürekli iş kazaları ve ölümler ile gündemden hiç düşmeyen sefine tersanesinde yine gencecik yaşta bir işçi feci şekilde hayatını kaybettiği iddia edildi.

Sefo binlerce insanı coşturdu