Karamürsel Kızderbent Haberleri

Karamürsel Kızderbent Haberleri

Karamürsel'de korkutan kaza 2 hafif yaralı

Karamürsel Kızderbent Mahallesi'nde Erol Akkır, idaresindeki araç henüz bilinmeyen bir nedenle şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprüden aşağı uçtu. Çevredeki vatandaşların hemen müdahale etmesi ile araçtan çıkarılan baba ve oğlu olay yerine çağrılan ambulans ile Karamürsel Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

26 maç ceza nedir Allah Aşkına!

Karamürsel'in başarılı takımlarından Kızderbent Spor'un aldığı ceza bu kadarında pes doğrusu dedirtti!

Kızderbent mahallesi Karamürsel'e örnek oluyor

Karamürsel Kızderbent Mera Birliği, Kocaeli'deki Karamürsel Kızderbent mahallesinde kurulmuştur. Bu birlik, mera alanlarının @'ına sahip olan Kızderbent mahallesinde faaliyet göstermektedir.

Şampiyon Kızderbent spor

Kızderbent 1.Küme’de 2.küme Play-Off finalinde Kızderbentspor ile Gebze Yavuz Selimspor karşılaştı. Derince Stadı’nda oynanan maçı 1-0 kazanan Karamürsel Kızderbentspor 1.Küme’ye yükseldi.  

Enver Demirsoysal başkanlıkta yine tam destek aldı

Geçtiğimiz günlerde kendi bölgelerinde yapılması planlanan büyük bir taş ocağı projesine karşı direnen ve yapımına engel olmayı başaran Karamürsel Kızderbentliler Dayanışma ve Kalkınma Derneği ve başkanı Enver DEMİRSOYSAL, tüm Kızderbentlilerin oybirliği ile görev sürelerini yeniledi.

Genç yaşta hayatını kaybetti

Karamürsel Kızderbent mahallesinde ikamet eden çevresi tarafından çok sevilen Fahrettin Yücebağ yakalandığı hastalığa daha fazla dayanamadı ve genç yaşında hayatını kaybetti.

Karamürsel'in makus talihi ne zaman düzelecek?

Karamürsel'de sadece yaptık demek için yapılan ve korkunç paralar harcanan iki proje daha heba oldu!