Karamürsel Hükümet Konağı Haberleri

Karamürsel Hükümet Konağı Haberleri

İlçe merkezinde İcradan satılık müstakil yapı

Karamürsel'de mahkemeden satılık müstakil yapı Karamürsel İsmailağa Mahallesi'nde bulunan müstakil yapı mahkemeden satılıyor  

Hükümet Konağı toz duman içinde yıkılıyor

Deprem testini geçemeyen hükümet konağı yıkıldı Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde deprem dayanıklılık testini geçemeyen hükümet konağının yıkımına başlandı. 6 katlı binada bulunan birimler, ilçedeki boş binalara taşındı.

Karamürsel'de vatandaş aylardır perişan

Karamürsel hükümet konağı fiziki şartları yetersiz olması nedeni ile yıkılacağı için içerisinde bulunan resmi dairelerin tamamı binadan ayrılmak zorunda kaldı.

Karamürsel DEVA yeni yerine taşındı

Karamürsel DEVA yeni yerine taşındı. 4 Temmuz Mahallesi Gazanfer Bilge Caddesi üzerinde bulunan DEVA Partisi Karamürsel İlçe Teşkilat binasının yıkılacak olması sebebiyle parti ilçe binası Karamürsel Hükümet Konağının yanına taşındı.

Karamürsel'in eski Kaymakamı Yaşar Kırımlı Vefat Etti

Karamürsel'de bir dönem görev yapan Yaşar Kırımlı, Karamürsel Hükümet Konağının önünde düzenlenen resmi cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Karamürsel'de seçmen kağıtları dağıtılmaya başladı

Karamürsel Hükümet Konağında seçmen kağıtları dağıtılmaya başladı.

Karamürsel Hükümet Konağında Fetö depremi

Karamürsel'de düzenlenen operasyon'da fetö/pyd operasyonu kapsamın'da 7 kişi gözaltına alındı.

İsmail Yıldırım için şikayetçi oldu

Kendisine terörist dediği için şikayette bulunmak için Karamürsel'e gelen Kocasakal, Karamürsel Hükümet konağına gelerek şikayette bulundu.

HAYDE KARAMÜRSEL TREKKİNG VE DOĞA SEVENLER PAZAR GÜNÜ BULUŞUYOR

HAYDE KARAMÜRSEL TREKKİNG VE DOĞA SEVENLER PAZAR GÜNÜ BULUŞUYOR Karamürsel'de uluslararası standartlardaki doğa yürüyüş parkurlarının tanıtımı amacıyla Karamürsel Kamu Kurumlarını Kalkındırma Derneği, İlçe Spor Müdürlüğü ve Kapam işbirliğiyle doğa yürüyüşü gerçekleştiriyor. 15 km lik eşsiz manzaraya sahip parkur,Tahtalı Mahallesinden başlayıp Senaiye mahallesinde en geç 11:00 gibi son bulacaktır. Yürüyüş sonunda bizleri eşsiz bir köy kahvaltısı bekliyor olacak. Ulaşım ve kahvaltı dahil 10 TL ücreti olan yürüyüş için arabalar 22 Kasım Pazar sabah saat 07:00 da Karamürsel Hükümet Konağı önünden kalkacaktır. Katılmak isteyenlerin gün içerisinde 0544 902 29 09 numaralı telefona isimlerini yazdırması gerekiyor. KATILIMCILARIN UYMASI GEREKEN KURALLAR ? - Ekip rehber ve artçıların talimatlarına uymak zorundadır. - Ekip aynı anda yürümeye başlar ve mola verir. Herkes ekibin temposuna uymak zorundadır. - Sırt çantası,içerisinde pet şişe su ve yedek eşya bulundurmanız yararınıza olacaktır. Tüm doğa ve sporseverleri bekliyoruz..

Karamürsel Hükümet Konağı'nda arızalı olmayan alet var mı!

Karamürsel Hükümet Konağı'nda arızalı olmayan alet var mı! Karamürsel Hükümet Konağında sık, sık arızalanan asansörün onarılmaması vatandaşların tepkisine neden olurken Nüfus müdürlüğün önündeki dokunmatik sıramatik sisteminin arızalı olması vatandaşların ‘Hükümet Konağında Arızalı Olmayan Alet Var mı’ sorusuyla karşılaşılıyor. Karamürsel Hükümet Konağında asansörün sık, sık arıza yapması vatandaşların tepkisine neden olurken Hükümet Konağın 4. katında bulunan Nüfus Müdürlüğün önündeki dokunmatik sıramatik sisteminin üzerinde arızalı yazması ise ‘Bazı Vatandaşları Burada arızalı olmayan bir şey var mı’ sorusuyla karşılanıyor. Asansörün arızalı olması nedeniyle işleri gereği 3. 4. ve 5. katlara çıkması gereken yaşlı vatandaşların merdivenlerden inip çıkmakta zorluk yaşadığını ifade ederek, yetkililerden Asansör'ün bir an evvel yaptırılmasını istediler.

Karamürsel Emniyeti Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıl dönümünü buruk kutlandı

Polis Haftası kutlamaları nedeniyle Karamürsel Hükümet konağı önündeki Atatürk anıtında düzenlenen törene İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özler, Yardımcısı Cenk Bozdağ, baş komiser, komiserler, polisler ve memurlar katıldı. Olumsuz hava şartlarına rağmen Karamürsel Hükümet Konağının önündeki Atatürk Anıtına çelenk koyularak saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan tören daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında devam edildi. Makamında gazetecileri kabul eden Karamürsel Emniyet Müdürü Coşar Özler, halkın güvenini sağlamak, halkın huzur içinde yaşaması için ellerinden gelen bütün çabayı sarf ettiklerini belirterek, hizmetleri yerine getirirken de dayanışma ve adalet anlayışı içerisinde olduklarını söyledi. İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özler’in makamına gelen Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve Daire amirlerinin tebriklerini kabul etti.