İnsanlık Haberleri

İnsanlık Haberleri

Karamürsel'de Kıyıya Vuran Ölü Yunuslarla İlgili Uzman Uyarısı

Kocaeli Veterinerler Hekimler Odası Başkanı Mehmet Bostancı, Karamürsel'de kıyıya vuran yunuslarla ilgili üzücü bir durumu gündeme getirdi. Bostancı, "Üzülerek yunuslara kurşun sıkıldığını görüyorum" dedi.

Zulme Karşı Filistinli Kardeşlerimizin Yanındayız

Karamürsel Saadet Partisi ilçe başkanı Mustafa Sağlam Filistin'de yaşanan zulme karşı sessiz kalmadı. İsrail´in Kudüs´te özellikle mukaddes mekân Mescid-i Aksa çevresinde çoğunluğu çocuk ve kadınlar olmak üzere sivil ve savunmasız Filistin halkına uyguladığı şiddet, katliam ve ibadet özgürlüğünü engelleme girişimleri vahim bir hal almıştır. İnsanlara, inanç ve özgürlüklerini bir başka inanç uğruna kısıtlayarak insanlık dışı bir şekilde zulmetmek hiçbir millet için kabul edilebilir değildir.

Kayıp oğlumuz bulunmuştur. Herkese teşekkürler

KAYIP OĞLUMUZ YAYINLANAN HABER VE BİNLERCE DUYARLI İNSAN SAYESİNDE HEMEN BULUNMUŞTUR. ALLAH HERKESTEN RAZI OLSUN. Kayıp oğlumuz her yerde aranıyor. Geçtiğimiz günlerde Kayacık Mahallesi Kolaylı 2 sitesi civarından alınarak Karapınar ile İhsaniye tarafına bırakıldığı iddia edilen oğlumuz aranıyor. Kayacık Mahallesi Fener yolu caddesi "KAÇAMAK BÜFE" önünde bakılan oğlumuz kahve rengi tüylü ve mor ile siyah arası dili ile insan canlısı ve kesinlikle saldırgan değildir. İsmi "KAHVE" dir. Gören yada bilgisi olanların insanlık namına 0539 399 29 38 numaralı telefona mesaj, çağrı veya Whatsapp üzerinden bilgi vermeleri rica olunur.

Hemen paylaşın! Bu güzel kızımız 40 gündür kayıp!

Darıca'dan 40 gün önce kaybolan ve halen daha kendinden haber alınamayan bu güzel kızımız 40 gündür kayıp. Ailesi perişan görenlerin insanlık namına

KARAMÜRSEL’DE YÜREK BURKAN GÖRÜNTÜLER

Karamürsel’de geçtiğimiz gün hasta ve yaşlı bir kadının yaşadığı içler acısı durum bu kadarına da pes doğrusu dedirtti.

Saadetli gençlerden Yemen çağrısı

2015 yılından beri derin bir insanlık krizi yaşanan Yemen için açıklama yapan Saadet Partisi Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Latif Gökhan Durtaş,” Biz buradan diyoruz ki

Srebrenitsa katliamı nedir? Kapanmayan yara Srebrenitsa katliamı!

Büyük bir insanlık trajedisi olan Srebrenitsa katliamının üzerinden 23 yıl geçti. En az 8 bin 372 Boşnak sivilin Sırp askerlerce hunharca katledildiği Srebrenitsa soykırımı, aradan 23 yıl geçmesine rağmen Boşnak halkı için dinmeyen bir acı olarak kalmaya devam ediyor.

İnsanlık ölmedi haberi

Önceki günlerde ülkemiz bir yavru kediye yapılan eziyet görüntüleri gündeme taşınmıştı. İçleri acıtan görüntüler Türkiye’de günlerce hafızalardan çıkmamıştı.

Görenler insanlık namına haber versin

Başiskele'de ikamet eden Hacer Dalkıran adlı genç kızdan ailesi iki gündür haber alamıyor

Görenler insanlık namına haber versin

İzmit Kozluk Mahallesi Övül Tezişler Caddesi Esen Apartmanında ikamet eden 68 yaşındaki Cemile Boncuk, yaklaşık 6 gün önce ayrıldığı evine bir daha geri dönmedi.

İnsanlık namına paylaşalım. Yaşlı dede her yerde aranıyor

Kocaeli‘nin İzmit ilçesinde 78 yaşında alzheimer hastası Enver Ormancıoğlu kayboldu.

Saadet Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Mehmet Özalay'dan sert tepki

İlçe Başkanı Mehmet ÖZALAY Sakarya’da meydana gelen insanlık dışı olayla ilgili olarak yaptığı açıklamada idam cezası için “gerekirse referandum yaparız”

Görenler insanlık namına haber versin! 17 yaşındaki Muhammet

17 yaşındaki Muhammet'in ailesi ve yakınları emniyete başvurdu. Polis ekiplerinin her yerde aradığı Muhammet’i görenlerin 0539 838 09 22 ile 0530 075 57 41

İnsanlık Karamürsel'de sahile vurdu

Karamürsel’de sabah saatlerin ’de spor yapmak için sahile inen vatandaşlar gözlerine inanamadı. Karamürsel altın kemer plajı ve Ereğli Defne plajı yakınların ’da kuşların ölerek sahile vurduğunu

Kayıp Aranıyor, Lütfen paylaşın, duyarsız kalmayın

Karamürsel'de torunu ile çarşıya çıkan yaşlı adamdan haber alınamıyor. Gören veya duyanların insanlık namına 0532 503 36 12 Numaralı telefona veya güvenlik

Görenler insanlık namına haber versinler

Karamürsel'de arkadaşları vardı. Hayatından endişe eden ailesi gören yâda haberi olan kişilerin güvenlik güçlerine haber vermesini istedi.

Öğretmenler, günlerini oynayarak kutladılar

Öğretmenler, günlerini oynayarak kutladılar Karamürsel Necdet Calp İlkokulu öğretmenleri 24 Kasım Öğretmenler gününü oyun havaları eşliğinde oynayarak kutladılar. Karamürsel Necdet Calp İlkokulu Okul Aile Birliği 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okulun konferans salonunda okul öğretmenlerine unutulmaz kutlamayla öğretmenlerin günlerini kutladı. Necdet Calp İlkokulu konferans salonunda düzenlenen öğretmenler günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapan okul aile birliği başkanı Nehir Karacan, ‘“Öğretmenler hiçbir zaman emekli olmaz. Öğretmenler ölene kadar öğretendir. İnsanlık tarihinin en önemli mesleği öğretmenliktir. Avukatlar, doktorlar başarılıysalar, iyi işler yapıyorlarsa bunlar öğretmenleri sayesindedir” dedi. Daha sonra Necdet Calp İlkokulu Müdürü Lokman Acar ise yaptığı konuşmada ‘Her meslek kutsal ama öğretmenlik mesleği çok farklı bir meslek. Çünkü elindeki malzeme insan. Yetiştirdiği, hizmet ettiği, çabaladığı, uğraştığı şey insan. Bu nedenle bütün meslektaşlarımın günlerini kutluyorum dedi. Konuşmaların ardından Karamürsel TEMA Vakfı Başkanı Nilgün Önal ve yönetim kurulu üyeleri Karamürsel Necdet Calp İlkokulunda bulunan bütün öğretmenlere birer cam fidanı hediye ederek öğretmenleri ağaç sahibi yaptı. Öğretmenler Okul Aile Birliği ve okul velilerin hazırladıkları ikramların ardından Piyanist Şaban Gümüşalan’ının bir birinden güzel çaldığı parçalarla birlikte gönüllerince eğlenerek günlerini kutladılar

KARAMÜRSEL EREĞLİ'DE DEHŞET VERİCİ GÖRÜNTÜ

Karamürsel Ereğli Karaağaç mevkiinde yoldan geçen vatandaşlar adeta dehşet verici bir görüntüye tanık oldular. Bölgeden geçen bir kişinin çektiği fotoğrafta yunus balığının delici aletle 3’den fazla darbe aldığı görüldü. Kıyıya vuran yunus balığı kişi ya da kişilerce sahilden alınarak kaldırıma öylece kanlar içerisinde bırakıldı. Bazı vatandaşlar bunu bölgede avlanan balıkçıların yapmış olabileceğini ileri sürdü. Olayı gerçekleştirenlerin kim olduğu bilinmezken, bazı vatandaşlar buna tepki göstererek insanlık buhale nasıl geldidiye sitem etti.

Karamürsel'de Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Karamürsel Kültür Merkezi'ndeki etkinlikte konuşan eski Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, Hz. Muhammed'i anlatmaya kelimelerin yetersiz kaldığını söyledi. Hz. Muhammed'in insanlık için en güzel örnek olduğunu ifade eden Nursaçan, "Allah'ın Resulü ahiret gününe inanlar için en güzel rol modeldir. Şükreden zengin, sabreden fakir olmak isteyen, ona baksın. Çünkü onu, rabbi terbiye etti. O hiçbir ilim dalını tahsil etmedi. Çünkü o, okumak için değil, okutmak için gönderildi. O, yazmak için değil, yazdırmak için gönderildi" ifadesini kullandı.