Ikindi Namazı Haberleri

Ikindi Namazı Haberleri

Karamürsel büyük bir değerini daha kaybetti

Karamürsel'in sevilen isimlerinden biri olan ve tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemer sahibi olan Aydın Demir, kolon kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi. Demir'in vefatı, şehirde ve spor camiasında büyük bir üzüntüyle karşılandı.

100 Yaşındaki Öğretmen Adnan MUEZZİNOĞLU'nu Kaybettik

Karamürsel'de Eğitim Camiasının Büyük Kaybı: 100 Yaşındaki Öğretmen Adnan MUEZZİNOĞLU'nu Kaybettik

Adem Akkuş kalbine yenildi

Adem Akkuş (83) kalp krizi nedeniyle vefat etti. Yurtdışından emekli olan ve 4 çocuk babası Akkuş'un cenazesi ikindi namazına müteakip Karapınar Camii'nde

Karamürsel Merkez Camide korkunç olay

Karamürsel Merkez Camisinde bugün ikindi namazına doğru yaşanan olayda 1 kişi yaralandı.

Karamürseli yasa boğan trafik kazası

Merhumun naaşı Karamürsel'e geldiği ve ikindi namazına müteakip Ulu Camiinden kaldırılarak cenaze namazı sonrası, Yeni Mezarlığa defnedileceği duyuruldu.

Türk Telekomdan emekli Fikret YÜCEL vefat etti

Türk Telekomdan emekli Fikret YÜCEL vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Merkez Camiinden kaldırılarak, Ereğli Mezarlığına defnedilecektir.

Nahit Yavuz yarın defnedilecek

Karamürsel'in sevilen simalarından Nahit Yavuz yarın kılınacak ikindi namazı sonrasında Yalakdere mahallesinde defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler

Gölcüklü Şehit polisimiz Mustafa Yavaş'ı uğurlamaya İsmail Yıldırım'da gitti

Aslen Gölcüklü olan ve Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Özel Harekat polisi Mustafa Yavaş, 10 Kasım tarihinde geçici görev için gittiği Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralandı. Mustafa Yavaş daha sonra GATA'ya sevk edildi. Yavaş, dün tedavi gördüğü GATA'da şehit oldu. 3 çocuk babası Yavaş'ın cenazesi bugün ikindi namazına mütakip Hisareyn Merkez Camii'nde kaldırıldı.Cenazeye Karamürsel belediye başkanı İsmail Yıldırım'da katıldı.

GÖLCÜKLÜ POLİS MEMURU YÜKSEKOVA'DA ŞEHİT DÜŞTÜ

10 Kasım 2015 tarihinde Hakkari Yüksekova'da terör örgütü PKK mensuplarınca askeri konvoya düzenlenen ve 1 askerin şehit olduğu çatışmada yaralanan özel harekat polisi Mustafa Yavaş’ta şehit oldu. Yavaş’ın cenazesi yarın toprağa verilecek. Gölcüklü Özel Harekat polisi Mustafa Yavaş, geçtiğimiz haftalarda Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralandı. Mustafa Yavaş daha sonra GATA'ya sevk edildi. Yavaş, bugün tedavi gördüğü GATA'da şehit oldu. Mustafa Yavaş'ın Gölcük'ün Hisareyn Köyü'ne kayıtlı olduğu öğrenildi. Öte yandan Mustafa Yavaş'ın ağabeyinin de ilimizde polis olarak görev yaptığı bilgisine ulaşıldı. Şehidimizin cenazesi yarın ikindi namazını müteakip Gölcük Hisareyn Camii'nden kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

ACI KAYBIMIZ ABİMİZİ KAYBETTİK

Karamürsel'in tanınmış ve sevilen simalarından Mehmet,Selami,Şevket ve Karamürsel Belediye Başkan yardımcısı Ali Karacan'ın kardeşleri Veysel Atun Karacan sabah saat 8:30'da geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını kaybetmiştir. Sevgili büyüğümüz abimiz Atun Karacan'a ALLAH tan rahmet kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Cenazesi 30.10.2015 ( Cuma ) bugün ikindi namazına müteakip Karamürsel Merkez Cami'nde kılınacak ikindi namazından sonra safiye köyü aile mezarlığına defnedilecektir. Buber Group ve Karamürsel.tv Ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

SEVİM GÜMÜŞALAN VEFAT ETTİ

SEVİM GÜMÜŞALAN Merhum Osman Gümüşalan'ın eşi, Yakup Gümüşalan'ın yengesi SEVİM GÜMÜŞALAN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Valideköprü'de defnedilecektir. Cenazeye gitmek isteyenler için arabalar saat 16:00'da terminalden kalkacaktır. Dost, akraba ve din kardeşlerimize duyurulur.

ALPASLAN KAYA KARAMÜRSEL'DE VEFAT ETTİ

Karamürsel Lisesi emekli öğretmenlerinden Figen Kaya'nın eşi, Gürkan ve Aylin Kaya'nın babaları, Cengiz ve Atilla Kaya, Gülten Dikmez, Ayla Akıncı'nın kardeşleri ALPASLAN KAYA vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Ulu Camiinden kaldırılarak, Yeni Mezarlığa defnedilecektir. Dost, akraba ve din kardeşlerimize duyurulur.

Karamürsel değerli bir öğretmenini kaybetti

Karamürsel değerli bir öğretmenini kaybetti Karamürsel'de eğitim camiası tarafından ve herkesim tarafından tanınan ve sevilen öğretmen Orhan Sarı hayatını kaybetti Karamürsel'de eğitim camiası ve herkesim tarafından tanınan ve sevilen 58 yaşındaki Orhan Sarı hayatını kaybetti. Karamürsel Amiral İlköğretim Okulu'ndan emekli sınıf öğretmeni Orhan Sarı yaklaşık 5 aydır kolon kanseri tedavisi görüyordu. İki oğlu olan ve eşi Emine Sarı'nın da Karamürsel Ekin Koleji'nde öğretmen olan Sarı'nın cenazesi bugün Karamürsel Merkez Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Trabzon-Beylikdüzün’de toprağa verilmek üzere yola çıkartıldı. Buber Group Basın Yayın Danışmanlık A.Ş olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

CENAZEMİZ VAR . LÜTFEN PAYLAŞALIM

Şehidimizin cenazesi :Yarın ikindi namazına müteakip derince merkez camiinden kaldırılacaktır. En azından safını belli etmek isteyen bütün herkesi bekliyoruz.

Karamürsel'de Deprem Şehitlerimizi Bir kez Daha Rahmetle Anacağız

17 Ağustos 1999 tarihinde meydana gelen ve bütün Körfezi etkileyen depremin 16. yıl dönümünde Kocaeli genelinde olduğu gibi Karamürsel’de de anma programı düzenlendi. 164 kişinin hayatını kaybettiği Karamürsel’de anma programı 17 Ağustos Pazartesi günü saat 11.00’de İlçe yeni mezarlıkta yapılacak. Program deprem şehitlerinin mezarı başında Karamürsel Müftülüğü din görevlileri tarafından yapılacak dua ile başlayacak. Ardından ikindi namazından sonra merkez yeni camiinde deprem şehitleri için mevlid-i şerif okutulacak. İlçe yeni mezarlığındaki anma programına katılacak vatandaşlar için Karamürsel Belediyesince saat 10.00 ile 10:30 arasında İlhan Çınar alanından otobüs kaldırılacak. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, 1999 yılında yaşanan asrın depreminde yaşamlarını yitiren deprem şehitlerini rahmetle andıklarını belirterek, depremde yaşamlarını yitirenlerin yakınlarının acılarını paylaşmak için tüm ilçe halkını anma programına davet etti.

Süleyman Demirel için ilçemizde Cuma günü mevlit okutulacak

DOKUZUNCU Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için Türkiye'nin 81 ilinde ve ilçelerinde yarın (cuma) mevlit okutulacak. Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada Türkiye'nin 81 ili ve ilçelerindeki toplam 186 camide 3 Temmuz günü Demirel için cuma namazı ve ikindi namazında mevlit okutulacağı kaydedildi. Süleyman Demirel, solunum ve kalp fonksiyonlarında ileri derece meydana gelen kötüleşme nedeniyle, 17 Haziran günü Ankara'da tedavi gördüğü hastanede vefat etmiş ve Isparta İslamköy'deki anıtmezar yapılacak Çalca Tepe'de toprağa verilmişti. Süleyman Demirel için yurt genelinde mevlit okutulacak ilçemizde Karamürsel Merkez Cami olmak üzere 81 il ve ilçede mevlit okutulacak.