Içki Haberleri

Içki Haberleri

Sigara ve alkole yine zam!

Sözcü Gazetesi Sözcü Plus Haberler - Ekonomi Alkol ve sigaraya büyük zam Geçen ay başında yüzde 15 oranında zamlanan sigaraya dün itibarıyla 5 lira daha zam geldi. Sigaraya gelen zamların süreceğine işaret eden Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, yüzde 25-30 oranında bir zammın da alkole geldiğini duyurdu. SOZCU.COM.TR Yayınlanma: 10:17 - 04 Temmuz 2023 Güncellenme: 11:04 - 04 Temmuz 2023 Alkol ve sigaraya büyük zam Sigara ve alkol ürünlerine bir zam daha geldi. Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sene başında yüzde 15 oranında zamlanan sigaranın, haziran ayı başında 5 TL daha zamlandığını anımsatarak “Dün itibarıyla bir sigara grubuna 5 TL zam geçişi oldu” dedi.

Son dakika tarihi ceza onaylandı

Yeni alkol düzenlemesi Meclis'te Alkollü içecekleri 18 yaşından küçüklere satanlara verilen cezalar artırıldı.

Karamürsel'de kaçak içki operasyonu!

Karamürsel'de insanların canını hiçe sayarak insanları zehirlemeye çalışan 3 kişi yakalandı.

Akollü içkilere Büyük ZAM

Son dakika... Alkollü içkilere büyük zam Özel Tüketim Vergisi yüzde 15.5 oranında artırıldı.

Yeni sigara fiyatları ne kadar oldu?

Son Dakika Gelişmesi: ÖTV zammı ile sigaraya zam geldi. İlgili karar bu sabah Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni karar ile birlikte sigaraya ne kadar zam geldi?

CHP Karamürsel Belediyesi Meclis Grubu adına Ahmet Çalık;

‘Din görevlilerine İçkili Lokanta da yemek vermek bir Belediye Başkanına yakışmamıştır’

İçkili Lokantada İmamlara Verilen Yemeğin Faturasını Unutmadık, Unutturmayacağız

CHP’li Karamürsel Belediye Meclis Üyeleri tarafından Karamürsel Belediyesinin 2014 Yılı Bütçe hesapları incelendiğinde ortaya çıkartılan iddia da; Karamürsel Belediyesi tarafından Din Görevlileri ve Camiler Haftasında din görevlilerine alkollü bir lokantada yemek verilmesi gündeme gelmiş ancak aradan geçen yaklaşık 2 aydır hiçbir şekilde açıklama yapılmadı.

İçkili Lokantadan Camiler Haftası nedeniyle alınan faturaya neden hala cevap gelmedi.?

İçkili Lokantadan Camiler Haftası nedeniyle alınan faturaya neden hala cevap gelmedi.? CHP’li Karamürsel Belediye Meclis Üyeleri tarafından Karamürsel Belediyesinin 2014 Yılı Bütçe hesapları incelendiğinde ortaya çıkan iddia da; Karamürsel Belediyesi tarafından Din Görevlileri ve Camiler Haftasında din görevlilerine alkollü bir lokantada yemek verilmesi gündeme gelmişti.

Camiler haftasında, içkili lokantada kime yemek verildi !

Karamürsel şok etkisi yaratan bu haberin ardından telefonlarımız susmadığı gibi çok ilginç bir iddia ortaya çıktı, Karamürsel Belediyesinin harcamalarının arasında bulunan bir fatura da yer alan açıklama ve faturanın alındığı lokanta, faturanın üzerinde içkili lokanta ile başlayan lokantanın adının yazıldığı (adı bizde) bir lokantadan alınan bu faturanın açıklama kısmında Camiler haftası nedeniyle yemek verildiği, tutarın 1.600 liralık bu faturanın olduğunu iddia eden CHP Belediye Meclis üyelerinin açıklamalarına karşılık, ortaya ilginç iddialar çıktı.

İçki ve sigaraya zam geldi

İçki ve sigaraya zam geldi Hükümet, yılın ilk zamlarını sigara ve içkiden alınan maktu vergilere yaptı.