Hüseyin Haberleri

Hüseyin Haberleri

Ahmet Çalık, Olgun Ailesi için bir taziye mesajı yayınladı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, bugün aramızdan ayrılan Ferhat Olgun için bir taziye mesajı yayınladı.

Yunus Emre Katı, Makedonya ile İş Birliği Görüşmelerinde

Karamürsel DEVA Partisi belediye başkan adayı Yunus Emre Katı, Makedonya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Enver Hüseyin'i Ekonomi Zirvesi'nde misafir etti.

Karamürsel'den bir yıldız daha çıktı

Karamürsel'li yetenekli sinema oyuncusu Hüseyin Enes Ulukır, etkileyici performansıyla beyaz perdede büyük bir başarı elde etti. Karamürsel'in gururu olan usta oyuncunun performansı büyük övgü aldı.

CHP İzmit'te Ön Seçim Heyecanı: Belediye Başkan Adayı Belirleniyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmit'te, 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkan adayını belirlemek üzere ön seçim başlattı.

Yani KBB uzmanı hasta kabulüne başladı

KBB Hastalıkları Uzman Hekimi Op.Dr. Hüseyin ÖZTARAKÇI Karamürsel Devlet Hastanesi bünyesinde hasta kabulüne başlamıştır.

Merih Demiral dedesini kaybetti!

Milli Takımın yıldız stoperi Karamürsel'in gururu Merih Demiral’ın dedesi Hüseyin Kılıç vefat etti.

Tahir Büyükakın güreşçilerimize sahip çıkmaya devam ediyor

Karamürsel'in ağabeyi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Karamürsel'in evlatları güreşçilere sahip çıkmaya devam ediyor. 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başarılı olan Kağıtspor'un pehlivanlarını makamında ağırladı.

Karamürsel'in altın çocukları büyük başarı yakaladılar

Türkiye Zekâ Vakfı tarafından her yıl düzenlenen Türkiye Okullar Arası Zekâ Oyunları Şampiyonası'nda Kocaeli'nin Karamürsel ilçesi adından söz ettirdi. Karamürsel Amiral İlkokulu'nun 4. sınıf öğrencileri, Öykü Bahar, İsmail İvgin, Elif Aykan, Duru Ayok, Ömer Hüseyin Kılıçarslan ve Azra Öztürk'ten oluşan takımı

Hüseyin Gümüşalan evlendi

Karamürsel'in son dönemlerde yetiştirdiği en önemli değerlerden olan, güreş camiasının altın çocuğu Hüseyin GÜMÜŞALAN evliler kervanına katıldı.

Karamürselli öğretmenler İspanya'da

Karamürsel 4 Temmuz Şehit Hüseyin Güldal Ortaokul Müdürü Muammer Aksoy, Müdür Yardımcısı İsmail Satır, öğretmenlerden Fuat Uzunca, Burak Yelken, Tuğba Yiğit, Özcan Aslan ve Özgür Yılmaz

Hatalı denetim yapan firma ve sahibi ceza aldı

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yasaklama kararları yer aldı. Karamürsel'de 1 firmaya 1 yıl süre ile yeni iş almaktan men cezası verildi.  

Hüseyin Gümüşalan yine esti geçti

Karamürsel'in evladı olan ve son yıllarda Er Meydanlarında adından sık, sık söz ettirmeyi başaran Hüseyin Gümüşalan 6. Hersek Yağlı Güreşleri'nde Balıkesir Belediyesi adına birincilik madalyasını aldı.

Genç yaşta arkadaşının evinde ölü bulundu!

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi, Abdurrahman Üzmez sokak üzerinde bulunan Öztorun Apartmanın da, arkadaşı Hüseyin G. isimli vatandaşın evine giden Berk Koygun henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü hayatını kaybetti.

Karamürsel'de vatandaşa tonlarca kiraz dağıtıldı

A Haber muhabiri Hakan Süer'in yaptığı özel haberde, Karamürsel'de hayırsever bir iş adamı 500 dönümlük kiraz bahçesinde ağaçlarda bulunan kirazları vatandaşlara hediye ederek, binlerce tonluk kiraz dağıttı.

Güreşçilere yapılan bu zulüm revamı?

Güreşçilerin antrenman tesisi hala kapalı CHP Kocaeli İl Örgütü’nün ziyaret ettiği Karamürselli yağlı güreşçiler, Kırkpınar’a sayılı günler kala antrenman yaptıkları tesisin belediye tarafından hala açılmadığını ve konu hakkında destek istediklerini ifade etti.

Karamürsel'in evladı güreşlerde tarih yazdı!

Yağlı güreşin memleketinde sahipsiz kaldı! Kocaeli’de yağlı güreşin adeta merkezi olan Karamürsel’de, genç güreşçi Hüseyin Gümüşalan, aradığı desteği bulamayınca Balıkesir adına güreşmek zorunda kaldı.

Karamürsel’de facia şu an kıl payı atlatıldı!

Karamürsel’de yaşanan toprak kayması az daha bir faciaya neden olacaktı! Şu anlık sadece mala zarar var. Tehlike hala devam ediyor.

Hemen kontrol edin: Milyarlarca şifre internete sızdı!

Siber güvenlik analiz şirketi BGR; Gmail, Hotmail, LinkedIn ve Netflix gibi platformlara kayıtlı olan yaklaşık 3,2 milyar e-posta kimliği ve şifresinin bir siber korsan forumunda paylaşıldığını açıkladı.

Karamürsel’de torbacı hasadına devam!

Karamürsel’de insanları zehirleyen uyuşturucu satıcılarına adeta savaş açıldı. Son operasyonda yine bir kişi suçüstü yakalandı.

Karamürsel'de korona hızla yayılmaya devam ediyor!

Karamürsel genelinde yeterli tedbirlerin alınmaması nedeni ile korona vak'alarında hızlı bir artış görülmeye devam ediyor.

KARAMÜRSEL UYUŞTURUCUYA TESLİM Mİ OLDU?

Gazetemizi arayan birçok mahalleli şuan saat 21.00 sesleri duyuyorsunuz korkudan yatamıyoruz diyerek yetkililere seslendi.

KOLONLARI ÇÜRÜYEN BİNA HER AN YIKILABİLİR!

Karamürsel Kayacık Mahallesi Hayati Şafak sokak üzerinde bulunan, Caymaz apartmanı 1.katında oturan Huriye Tunç isimli yaşlı kadın çürüyen taşıyıcı kolanlar nedeni ile binalarının her an yıkılabileceğini ve can güvenliklerinin olmadığını dile getirdi.

Metin Topuz 8 Yıl 9 Ay ceza aldı

Karamürsel’e uzun yıllardır sık,sık gelen ilçede menkul ve gayrimenkul yatırımları olan

İşte Kocaeli'nin yeni valisi

Kocaeli Valisi değişti. Ordu Valisi Seddar Yavuz Kocaeli Valisi olarak atandı.

KARAMÜRSEL’DE KORONA SKANDALI!

Karamürsel’de geçtiğimiz günlerde ilçede faaliyet gösteren bir berber dükkânı çalışanına yapılan korona virüs testinin pozitif çıkması sonrası

Kocaeli genelinde berber ve kuaförlerin çalışma saatleri değişti!

Kocaeli genelinde Ramazan Bayramı öncesinde yaşanacak yoğunluk göz önünde bulundurularak berber, güzellik salonu ve kuaförlerin çalışma saatleri değişti.

Kocaeli valiliğinden önemli açıklama

Kocaeli Valiliği 15 Mayıs itibariyle başlayacak olan 4 günlük sokağa çıkma yasağı ile ilgili bir duyuru yayınladı.

BELEDİYE ÇALIŞANI VİRÜS KAPTI

Belediye’de çalışan Hüseyin Kuran isimli kişi sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile virüs kaptığını ve