Düzenlenme Haberleri

Düzenlenme Haberleri

Alp Anadolu Lisesi'nden muhteşem Yeşilay Haftası Programı

Karamürsel ilçesinde, Yeşilay Haftası dolayısıyla bir program düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karamürsel Alp Anadolu Lisesi tarafından Kaymakam Hikmet Özbağçı İlkokulu'nda gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Bayram için otobüsçülerden açıklama!

Kurban Bayramı öncesi otobüslerde yoğunluk olup olmadığı ve ek seferlerin düzenlenip düzenlenmeyeceği ile ilgili açıklama geldi.

Demet Akalın konseri iptal edilecek mi?

Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 96. Yıldönümü Kutlama etkinlikleri nedeniyle bu akşam düzenlenmesi planlanan Demet Akalın konserinin gerçekleşeceği

Karamürsel balıkçı barınakları ışıklandırıldı

Karamürsel Belediyesi tarafından ‘Balık Adası düzenlenmesi yapılacak’ denilerek proje çizdirildi ama halkımız bilmiyor ki burası yani Balık Adası dediğimiz yer

Radar cezası yiyenlere Müjdeli haber

Tuzak radar uygulamasının yeniden düzenlenmesi ile birlikte binlerce mağdur vatandaşın en çok merak ettiği konu, eski cezaların ödenip ödenmeyeceği...

Fulacık'ta Yeni Başkan Tahsin Uslu

Geçen yıl kurulan ve ilk kongresini yapan Karamürsel Fulacıklılar Kültür Kalkınma ve Dayanışma Derneği’nin kurucularından Tahsin Uslu tek başına girdiği kongrede üyelerin tamamının oyunu alarak başkanlığa getirildi. Yapılan Kongrede Üyeler arasında iletişimin etkinleştirilmesi amacıyla SMS sisteminin kurulmasına, Fulacık Çamlık Piknik Alanında Hıdırellez Şenliği düzenlenmesine, Köydeki vatandaşların, üyelerinin ve yakınlarının cenaze merasimlerine yardımcı olunmasına, aynı zamanda düğün ve cemiyetlerine kutlama amaçlı tabak gönderilmesi ile üyeler arasında iletişimin etkinleştirilmesi amacıyla e-mail ve sosyal medya grupları ve sayfaları kurulmasına karar verildi.

Karamürselli Boşnaklar Pita Teferiç Şenliklerini iptal etti

Bu yıl 14'üncüsü düzenlenmesi beklenen Boşnak vatandaşların geleneksel Pita Teferiç Şenlikleri, son günlerde artan terör olayları ve Türkiye’nin dört bir tarafından gelen şehit haberleri nedeniyle iptal edildi.

Saralkent sahili çok güzel oldu

Saralkent sahili çok güzel oldu Karamürsel’in sınır Koşusu Kaytazdere-Saralkent sahilinin düzenlenmesiyle vatandaşların vazgeçilmez yeri haline gelmeye başladı. 30 Mart 2014 seçimleriyle birlikte Kaytazdere Belediye başkanlığına gelen Ali Kangal yaptığı çalışmalarla birlikte taktir topluyor.

Kaymakam Narinoğlu, muhtar ve daire amirleriyle toplantı yaptı

Kaymakam Narinoğlu, muhtar ve daire amirleriyle toplantı yaptı Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu'nun talimatı ve koordinatörlüğü doğrultusunda Karamürsel’deki muhtarlar ve daire amirleriyle bir araya gelerek Karamürsel’de yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verilerek, çalışma planı hazırlandı. Ekip çalışması neticesi oluşturulan Karamürsel 2015 Köy Eylem Planı, 7 Haziran Genel Seçimleri, spor sahası araştırmaları, köy okulları ve tarım yolları, şehitliklerin düzenlenmesi ve zirai atıklar gibi birçok konu hakkında yapılan çalışmalar masaya yatırıldı. Toplantıda ayrıca yeni kurulan Avrupa Birliği Proje Araştırma ve Geliştirme Merkezi (KAPAM) tarafından Yaşayan Tarih Araştırması (80+) , 41 kadın 41 Başarı Hikayesi, Anıt Ağaçlar Turizmi Geliştirme Projesi gibi uygulanacak ve uygulanmaya devam eden birçok proje hakkında bilgilendirme yapılarak muhtarlıkları ilgilendiren projelerde destekleri konusunda karar alındı

Artık Kabus Bitiyor Cepten tacizi bitirecek yasak 1 Mayısta başlıyor

Gediz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Türkmen, firmaların izinsiz mesaj göndermelerini ve telefon aramalarını yasaklayan Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun'un 1 Mayıs'ta yürürlüğe gireceğini söyledi. Yrd. Doç. Dr. Türkmen tacize varan SMS, elektronik posta gibi mesajlardan ve aramalardan tüketicilerin şikayetleri üzerine böyle bir yasal düzenleme gerçekleştirildiğini vurgulayarak şöyle konuştu: