Beraberlik Haberleri

Beraberlik Haberleri

Ahmet Çalık önce mazbatasını, sonra makamını aldı!

Devir teslim tamamlandı: "Adam bizi yendi" İlçe Seçim Kurulu Müdürü Abdurrahman Sözgün'den mazbatasını aldıktan sonra Kara Mürsel Alp'in anıt mezarına geçen Çalık, burada dua ettikten sonra Belediye binasına geçti.

Şehit ve gazi yakınları iftarda buluştu

Karamürsel ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü münasebetiyle şehit yakınları ve gaziler için düzenlenen iftar programı duygusal anlara sahne oldu.

Karamürsel'in muhtarları ülkeye örnek oldular

Karamürsel'in muhtarları ülkedeki tüm muhtarlara birlik ve beraberlik mesajı vererek örnek oldular.

Karamürsel Ak Parti bu fotoğrafı konuşuyor

Karamürsel Ak Parti içerisinde bu sıralar en çok konuşulan konu eski birlik ve beraberliklerine dönmeye başladıkları.

Gün birlik ve beraberlik günü

Dövizi her zaman buluruz lakin vatanı bulamayız. Haydi Türkiye'm dövizini bodur kampanyasını başlatıyoruz" diye dolar ve Euro'nun üzerinin çizildiği fotoğraflar

İSMAİL YILDIRIM'DAN BAYRAM MESAJI

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 92.yıldönümünde birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Başkan Yıldırım mesajında, “Türkiye Cumhuriyeti’nin 92’inci yıldönümünü gururla kutlamaktayız. Cumhuriyet, vatanı işgal edilmiş olan bir milletin bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği millî mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük bir zaferdir. Bu sebeple Cumhuriyetimizin 92 yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit ve inançla yürümenin kararlılığı içindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha anıyor, Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum.”

Karamürsel'de Kocaeli Ticaret Odası üyeleri iftarda buluştu

7 ilçede 7 iftar programlarına birlik ve beraberlik atmosferi içinde devam eden Kocaeli Ticaret Odası, 29 Haziran Pazartesi akşamı Karamürsel iftarını gerçekleştirdi. Kalyon Kafe’de düzenlenen iftar programına, oda üyeleri ve ilçe protokolü yoğun ilgi gösterdi. İlçeye erken saatlerde giden Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zihni Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri Murat Altun, Yusuf Ziya Uludüz, 1. Meslek Komitesi Başkanı Sıtkı Demir, SS Karamürsel 2 No’lu Küçük Otobüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı aynı zamanda 17. Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Ahmet Utaş, KOTO Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyesi Av. Banu Canayakın, KOTO Karamürsel Temsilcisi Ümit Çimen ve ilçenin tanınmış işadamlarından İdris Sağlam ile birlikte üye ziyaretleri gerçekleştirdi.

Güzel Karamürsel'de Ramazan manzaraları bir başka olur.

Ramazan ayında yapılan iftarlar ayrı bir güzellik ve coşku kaynağıdır. İftarlar, hem bireysel hem ailesel hem de toplumsal açıdan birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının yaşandığı önemli anlardır. İftar yemeği, kardeşliğin ve samimiyetin artmasını ve olumlu duygu ve düşüncelerinin gelişmesini sağladığı Ramazan ayı tüm Türkiye’de olduğu gibi Karamürsel’de de ayrı bir güzellikle oruçlar tutularak iftar saatlerine tatlı telaşlar başlayarak kimi içli pide kimi yumurtalı pide peşine koşarken kimileride boş çay bahçelerinde gazete okuyarak, kimileri balık tutarak vakit dolduruyorlar. İşte bu tatlı koşuşturma içinde bulunan Karamürsel’den görüntüler.

Turnuvanın hakemlerine bir madalyayı bile çok mu gördünüz ?

Karamürsel Kaymakamlığı tarafından Kurumlar arası futbol ve voleybol turnuvası düzenlendi. Amaç ilçede birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşlik duygularını geliştirmek. Turnuva büyük coşkuyla gerçekleşen açılışla başladı. 13 takım arasında hafta içi akşamları iki maç oynanarak 20 gün sonunda Emniyet 2 takımının şampiyonluğu ile sona erdi. Final maçının ardından janjanlı tören yapılarak başarılı takımlara kupalar ve madalya verildi.

Karamürsel’de Kaymakamlık Futbol ve Voleybol Turnuvası Başlattı

Karamürsel’de Kaymakamlık Futbol ve Voleybol Turnuvası Başlattı Karamürsel’de düzenlenen Kaymakamlık Kupası Kurumlar arası futbol ve voleybol turnuvası başlattı. Karamürsel Kaymakamlığınca ilçede birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşlik duygularını geliştirmek için düzenlenen Kaymakamlık Futbol için 13 takım voleybol içinde 14 takım arasında gerçekleştirilecek turnuvaların startı verildi. Karamürsel’de 13 takımın katıldığı futbol turnuvanın ilk maçı olan Emniyet 2 ile İlçe tarım arasındaki karşılaşmanın ilk düdüğünü Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu’nun yaptığı başlama vuruşu ile başladı.