Akşam Namazı Haberleri

Akşam Namazı Haberleri

Namazdan çıktı Köpek Saldırısına Uğradı: Kolu Kırıldı

Karamürsel'in 4 Temmuz Mahallesi'nde meydana gelen olayda, akşam namazını kıldıktan sonra evine dönmeye çalışan 70 yaşındaki Ramazan Gülen, Gazanfer Bilge Caddesi üzerinde saldırgan bir köpek grubunun hedefi oldu. Köpeklerden kaçarken dengesini kaybeden Gülen, yere düşerek kolunu kırdı.

Karamürsel'de 09.01.2017 Pazartesi günü (yarın) okullar tatil

Cuma akşamından itibaren Kocaeli genelin'de ve Karamürsel'de etkisini gösteren kar yağışının ardından Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu Twitter hesabından okulların tatil

Karamürsel Ülkü Ocağı Kur'an-ı Kerim Tilaveti

Karamürsel Ülkü Ocağı olarak, bugün akşam namazına müteakiben ülkü ocağı ilçe başkanlığında Polis,Asker ve sivil şehitlerimizin ruhlarına mevlid-i şerif

Şehitlerimize Vefa

Kaytazdere’de dün akşam namazından sonra, yeni yapılan Saralkent Camii’nde tüm Şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okunarak anma düzenlendi.

Şehit Öğretmenler İçin Mevlit Okutuldu

Şehit Öğretmenler İçin Mevlit Okutuldu Karamürsel İlçe Müftülüğü tarafından şehit öğretmenler için Karamürsel merkez Camiinde mevlit okutuldu. Karamürsel’de 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde, şehit öğretmenler için mevlit okutuldu. Karamürsel Merkez Çarşı Camii’nde Akşam namazının ardından düzenlenen mevlit programında konuşan Karamürsel İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük, öğretmenlerin kutsal bir görevi ifa ettiğini söyledi. Müftülüğe bağlı din görevlilerince okunan Mevlid-i Şerif ve Karamürsel Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin okuduğu ilahilerinin ardından, hatim duası Karamürsel İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük tarafından yapıldı. Okunan Mevlid-i Şerif’e Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Sadık Eroğlu, Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Durna, Karamürsel Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve vatandaşlar katıldı. Cami çıkışında, vatandaşlara gül suyu ve lokum dağıtıldı.

Adem Özgüneş'ten Dua programına Davet

Adem Özgüneş'ten Dua programına Davet 29 Ağustos Cumartesi günü saat 20.00’de Karamürsel Merkez Camii’nde akşam namazını müteakip gerçekleştirilecek olan dua programına herkesi davet etti. Karamürsel ilçe gençlik kolları başkanı Adem Özgüneş, şehit edilen polis ve askerlerimizin ailelerine Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diledi. Başkan Özgüneş, dua programına katılanlara Türk bayrağı hediye edileceğini de söyledi.