78 Haberleri

78 Haberleri

Karamürsel'de 7788 m² tarla mahkemeden satılık    

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/11 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

Şükriye Canımoğlu elim bir kaza sonrası hayatını kaybetti

Merhum Kaptan Aydın Canımoğlu'nun eşi 78 yaşındaki Şükriye Canımoğlu, oturduğu dairede çiçekleri sularken ayağının eşiğe takılması sonucu düştü ve beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetti.

Türk Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıl dönümünü törenle kutladı

Türk Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıl dönümünü törenle kutladı. Tören, Karamürsel Kaymakamlığı önünde gerçekleştirildi ve İlçe Emniyet Müdürü Vedat İşleyen 'in Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı.

15 milyonluk beton alımı akılları karıştırdı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ekim ayında “Kartepe-Başiskele-İzmit İlçelerinde Yapmış Olduğu Muhtelif İşlerinde Kullanılmak Üzere Hazır Beton Alımı” ihalesine çıktı. İhaleye iki firma katılım gösterirken işin yaklaşık maliyeti 5 milyon 678 bin TL olarak açıklandı.

Karamürselli sevilen öğretmen boğuldu

Karamürsel’de geniş bir kesim tarafından tanınan, emekli öğretmen Meral Gürsoy (78) boğularak yaşamını kaybetti.

Kim ne kadar alacak! İşte detaylar

Ocak artışının da ipuçları geldi. 2000’den önce emekli olan SSK’lıların maaşı bin 780 lirayı bulacak

İnsanlık namına paylaşalım. Yaşlı dede her yerde aranıyor

Kocaeli‘nin İzmit ilçesinde 78 yaşında alzheimer hastası Enver Ormancıoğlu kayboldu.

Emekli ve Memura temmuzda çifte zam müjdesi

Memurlara ve memur emeklilerine önümüzdeki ay çifte zam yapılacak.Tahminlere göre zam oranı yüzde 4 + 3.48 (enflasyon farkı) olacak. En düşük memur emeklisi maaşı bin 785 lirayı bulacak.

Son dakika. Ramazan pidesi fiyatı belli oldu

Günlerdir fiyatı belirlenemeyen Ramazan pidesinin fiyatı 390 grama 2.50 lira, 780 gram pidenin fiyatı da 5 lira olarak belirlendi

Karar Açıklandı! İsterlerse askerlik yapmayacaklar

İnanılmaz karar çıktı.Olağanüstü hal kapsamında çıkarılan 678 sayılı Kanun Hükmündeki Kararname ile Askerlik Kanunu'nda düzenleme yapıldı

Ahmet Narinoğlu 10 Kasım Mesajı

Karamürsel Kaymakamı Ahmet NARİNOĞLU'lu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ölümünün 78. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

YGS İçin Geri Sayım Başladı, Nelere Dikkat Etmeniz Gerekiyor ?

13.03.2016 Pazar günü Üniversiteye giriş sınavlarının ilk adımı olan, 2 milyon 178 bin 563 adayın gireceği Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) yarın yapılacak.

Kocaeli Üniversitesi sözleşmeli 79 personel alacak

Üniversitemiz Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde çalıştırılmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre, Sözleşmeli Personel olarak istihdam edilmek üzere 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar'da yer alan ek 2'inci maddesinin (b) fıkrasına göre 2014 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara sözleşmeli personel istihdam edilecektir.

ACİL O RH (-) KAN ARANIYOR

Kocaeli Devlet Hastanesi'nde yatmakta olan bir hasta için acil 0 RH (-) negatif kana ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenler 05078287162 nolu numardan Ulaş Keskin ile irtibata geçebilir.

Zahmetli hasadı olan ceviz Karamürselli üreticinin yüzünü güldürdü

Karamürsel’de cevizin hasadı başladı. Karamürsel’de 31 yıldan buyana ceviz yetiştiriciliği yapan 78 yaşındaki Halit Dinç, ve eşi Nermin Dinç (76) her yıl bu zamanlarda ceviz topladıklarını ve zahmetli olduğunu belirtti.

Karamürsel'de Mahalle,mahalle seçim sonuçları

İlçemizde 2011 yerel seçimlerinde 16.478 bin oy alan AK Partiye bu kez 15.942 oy çıktı. Geçersiz oy sayısının fazlalığı ise gözlerden kaçmadı 40 bin 755 seçmenin yer aldığı ilçemizde , 34 bin 916 kişi sandığa gitti, 817 oy ise geçersiz sayıldı. AK Parti 15 bin 942 oy alırken, bir dönem Karamürsel’i ‘kale’ olarak gören Demokrat Parti sadece 93 oy alabildi. Bağımsız aday Kadir Yıldırımer’e ise sandıklardan sadece 2 oy çıktı. İLÇEMİZDE SANDIĞA GİDENLERİN SAYISI DÜŞTÜ İlçemizde sandığa gitmeyen seçmen sayısı ise 5 bin 839 oldu. Peki bu sandığa gitmeyenler yöneticilere neyin mesajını vermek istedi. Bu kadar büyük bir kitle neden oy kullanmadı.

Soma Maden Faciasının 1.Yıldönümü

13 Mayıs 2014’te Manisa’nın Soma ilçesindeki kömür madeninde çıkan yangın nedeniyle 301 madencinin ölümüyle sonuçlan maden faciası hepimizi yasa boğmuştu. Bu facia, Türkiye tarihinde en çok can kaybına neden olan kaza olarak kayıtlara geçti. Soma Holding şirketlerinden Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. tarafından işletilen maden ocağında, patlamaya elektrikli ekipmanların sebep olduğundan şüphelenildi. Yangın vardiya değişimi sırasında meydana geldi ve 787 işçi patlama sırasında yer altında kaldı. Enerji bakanı Taner Yıldız 17 Mayıs 2014’te yaptığı açıklamada, maden faciasında 301 işçinin hayatını kaybettiğini ve içeride kimsenin kalmadığını kamuoyuna duyurdu. Soma faciasının 1. yıldönümünde maden şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Karamürsel'de Kavga Bıçaklar Çekildi 1 Yaralı

Karamürsel’de komşular arasında 'duvar örme' meselesi nedeniyle çıkan bıçaklı kavgada kan aktı. Olay Kızderbent Mahallesi Fevzi Çakmak Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, yan yana evleri bulunan M.A. (50) ve H.G. (78) arasında, iki ev arasındaki arsaya 'duvar örme' meselesi yüzünden tartışma çıktı. Her iki aile arasında başlayan tartışma, kavgaya dönüştü.

KARAMÜRSEL AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI NURCAN AYDIN TRAFİK KAZASI YAPTI

Bugün öğlen saatlerinde Karamürsel AK Parti kadın kolları Nurcan Aydınında karıştığı bir trafik klazası yaşandı.Edinilen bilgi ve iddialara göre; Başiskele Seymen Battı çıktı tüneli İzmit istikametinde yola dökülen yağ nedeniyle TIR zikzak yapınca arkasından gelmekte olan 41NT454 plakalı araç sürücüsü bir anlık panikle direksiyonu kırarak kaza yaptı. Arkadan gelmekte olan 41K7484 plakalı Nurcan Aydın idaresindeki araçta önündeki araca çarptı. Ardından arkadan gelmekte olan Gamze Bilek idaresindeki 35KLN01 plakalı araç ile Sevgin Bilgin idaresindeki 41F1678 plakalı araç da kaza yaptı.