Karamürsel'de 7788 m² tarla mahkemeden satılık    

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/11 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/11 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

Satılmasına karar verilen taşınmazların cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları: 1 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri : Kocaeli İli, Karamürsel İlçesi, OLUKLU Mahallesi/Köyü, Gölcükler Mevkii, 102 Ada, 8 Parsel sayılı taşınmaz tapuda ''Zeytinlik ve Tarla'' olarak kayıtlıdır. Parselin Gölcükler caddesine 167 m cephesi ve derinliği 83 m dir.

Parselin etrafını belirleyici herhangi çit v.b. materyal bulunmamaktadır. Taşınmaz üçgen formda olup, keşif günü itibari ile üzerinde herhangi bir yapı bulunmadığı tespit edilmiştir. Kıymet takdirine konu taşınmaz Karamürsel İlçe Merkezine 3,80 km, Karamürsel Belediyesine 3,85 km ve Karamürsel sahiline yaklaşık 1,35 km mesafedir.

Parsel yerleşim sahası içerisinde olması nedeniyle elektrik, ulaşım, telekomünikasyon, hizmetleri ile belediye tarafından verilen çöp kanalizasyon, içme suyu gibi alt yapı hizmetlerinden faydalanmaktadır. Taşınmaz üzerinde 30-35 yaşlarında 10 zeytin, 30-35 yaşlarında 2 incir, 15-20 yaşlarında 1 ceviz ve 1 erik ağacı dikilidir.

Taşınmazın bulunduğu yakın çevrede, genellikle tarımsal amaçlı araziler, bağ ve bahçeler, zeytinlikler, boş arsalar 1-2 katlı konut yapılar bulunmaktadır. Yapılaşmanın daha az yoğunlukta olduğu bölgede, sosyal yaşamın gerektirdiği market benzeri ticari birimler ve sağlık ocağı, okul, çocuk parkı gibi ihtiyaçlar yakın mesafeden karşılanabilmektedir. Bölge alt ve orta düzey gelir grubuna sahip toplum kesimlerince ikamet amaçlı ve çiftçilik amaçlı tercih edilmektedir. Toplu taşıma araçlarının da güzergahı olan Gölcükler caddesine olan yakınlığı ulaşımda rahatlık yaşanmasını sağlamaktadır.

Adresi : Oluklu Mah. 102 Ada 8 ParselKaramürsel / KOCAELİ Yüzölçümü : 7.788,72 m2 İmar

Durumu : Kocaeli Büyükşehir Belediyesince yaptırılıp onaylanan 1/25000 ölçekli nazım imar planlarında taşınmaz ''Tarımsal Niteliği Korunacak Alan'' içinde kalmaktadır.

Kıymeti : 11.725.280,00 TL

KDV Oranı : %10

Kaydındaki Şerhler: İrtifak Hakkı : ETİBANK GN. MD. LEHİNE 29 M2'LİK SAHADA İRTİFAK HAKKI MEVCUTTUR.

 

Kaydındaki gibidir. Hisseler mevcuttur. Artırma Bilgileri   2 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri : Kocaeli İli, Karamürsel İlçesi, OLUKLU Mahallesi/Köyü, Gölcükler Mevkii, 104 Ada, 11 Parsel sayılı taşınmaz tapuda ''Arsa'' olarak kayıtlıdır. Parselin Gölcükler caddesine 16 m cephesi ve 64 m derinliği bulunmaktadır. Parselin etrafını belirleyici herhangi çit v.b. materyal bulunmamaktadır.

Taşınmaz dikdörtgen formda olup, keşif günü itibari ile üzerinde herhangi bir yapı bulunmadığı tespit edilmiştir. Kıymet takdirine konu taşınmaz Karamürsel İlçe Merkezine 4 km, Karamürsel Belediyesine 4,20 km ve Karamürsel sahiline yaklaşık 1,30 km mesafedir. Parsel yerleşim sahası içerisinde olması nedeniyle elektrik, ulaşım, telekomünikasyon,hizmetleri ile belediye tarafından verilen çöp kanalizasyon, içme suyu gibi alt yapı hizmetlerinden faydalanmaktadır.

Taşınmaz üzerinde yaklaşık 30-35 yaşında 8 adet ceviz ve 20-25 yaşlı 2 adet Armut ağacı dikilidir. Adresi : Oluklu Mah. 104 Ada 11 Parsel Karamürsel / KOCAELİ Yüzölçümü : 883,46 m2 İmar Durumu : 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planında ''Konut Alanı'' sınırı içinde kalmaktadır. Parseldeki yapılaşma koşulları ayrık nizam, 2 kat Taks:0.20, Kaks:0.40 yoğunluğunda yapılaşma koşullarına sahiptir.

Kıymeti : 2.690.380,00 TL

KDV Oranı : %10

Kaydındaki Şerhler: Kaydındaki gibidir.

Hisseler mevcuttur. Artırma Bilgileri

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN