Yıldırım, bu makamlar tehlikeli diyerek veda etti

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, görevini bırakırken düzenlediği 'Veda Busesi' programında, makamların tehlikeli olduğunu ve 31 Mart'ta şehrin eminini seçerken dikkatli olunması gerektiğini belirterek halkı uyardı.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, görevini bırakırken düzenlediği "Veda Busesi" programında, makamların tehlikeli olduğunu ve 31 Mart'ta şehrin eminini seçerken dikkatli olunması gerektiğini belirterek halkı uyardı.

Yıldırım, veda programında yaptığı konuşmada hizmete son vermediğini, sadece virgül koyduğunu vurgulayarak, Karamürsel'i huzurlu ve mutlu bir kent yapmanın gururunu yaşadığını ifade etti. Programda Ahmet Özhan'ın konseriyle birlikte Karamürsel halkına veda eden Başkan Yıldırım, önemli mesajlar verdi. "Veda Busesi"nde konuşan Yıldırım, makamların tehlikeli olduğunu vurgulayarak, şehrin eminini seçerken dikkatli olunması gerektiğini dile getirdi.

Yıldırım, Karamürsel'in huzurunun devam etmesi için doğru kişinin seçilmesi gerektiğini belirtti. Programda helallik isteyen Yıldırım, Karamürsel halkına minnettarlığını sunarak, şehrin geleceği için dua ettiğini ve herkesi Allah'a emanet ettiğini ifade etti.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR