Narinoğlu Bayram Mesajı Yayınladı

İlçemiz Kaymakamı Ahmet Narinoğlu bayram mesajında ; 'Milletçe ortak olan değerlerimizi ve sevinç, paylaşma ve yardımlaşma günü olan bir Ramazan Bayramı daha kutlamaktayız. Millet olmanın temelinde illetin değer verdiği milli ve ve manevi günler, önemli bir unsurdur.Bu vesileyle, Ramazan Bayramını fırsat bilerek, milletçe kardeşliğimizi pekiştirip, dargınlıkları bir tarafa bırakarak, huzur içerisinde yaşamaya özen göstererek sergilediğimiz bu birlik ve beraberliği her zaman göstermeliyiz.

İlçemiz Kaymakamı Ahmet Narinoğlu bayram mesajında ; "Milletçe ortak olan değerlerimizi ve sevinç, paylaşma ve yardımlaşma günü olan bir Ramazan Bayramı daha kutlamaktayız. Millet olmanın temelinde illetin değer verdiği milli ve ve manevi günler, önemli bir unsurdur.Bu vesileyle, Ramazan Bayramını fırsat bilerek, milletçe kardeşliğimizi pekiştirip, dargınlıkları bir tarafa bırakarak, huzur içerisinde yaşamaya özen göstererek sergilediğimiz bu birlik ve beraberliği her zaman göstermeliyiz.
BU duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramı' nın vatanımıza vi milletimize kardeşlik, huzur, ve mutluluk getirmesini Cenab-ı HAk'tan niyaz eder, en içten duygularımla Ramazan Bayramınızı kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım. " ifadelerini kullandı.

İlçe Protokolü'nün bayramın 1. günü gerçekleşecek programı kamuoyuna saygıyla duyurulur:

BAYRAMLAŞMA PROGRAMI :17/07/2015 Cuma Günü (Bayramın 1.Günü)

Saat 09:00-09:15 İlçe Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret
Saat 09:15- 09:30 İlçe Jandarma Komutanını Ziyaret
Saat 09:30-10:00 Karamürsel Cezaevi Ziyaret
Saat 10:00-10:30 İlçe Devlet Hastanesini Ziyaret
Saat 10:30-11:00 Gazanfer Bilge Çocuk Yuvasını Ziyaret
Saat 11:25-12:00 Belediye Kültür Merkezinde Toplu Bayramlaşma Programı
Saat 12:00 Programın Sona Ermesi

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR