Kaymakamlık kupasında Hastane, Jandarma ve Müftülük elendi

Kaymakamlık kupasında Hastane, Jandarma ve Müftülük elendi Karamürsel'de düzenlenen Kaymakamlık Kupası Kurumlar arası futbol turnuvasında önceki akşam oynanan maçlarda Kaymakamlık Jandarma takımını 5-1 yenerek bir üst tura çıkarken 100.Yıl Endüstri Meslek Lise'si de Müftülük takımını 11-6 yenerek bir üst tura çıktı.

Kaymakamlık kupasında Hastane, Jandarma ve Müftülük elendi

Karamürsel'de düzenlenen Kaymakamlık Kupası Kurumlar arası futbol turnuvasında önceki akşam oynanan maçlarda Kaymakamlık Jandarma takımını 5-1 yenerek bir üst tura çıkarken 100.Yıl Endüstri Meslek Lise'si de Müftülük takımını 11-6 yenerek bir üst tura çıktı.

Buna göre B grubunda mücadele veren PTT takımı 4 puanla grubun 1.si olarak Emniyet 1 ve Hastane takımının 1 puanlarına karşılık Emniyet 1 takımı gol averajıyla bir üst tura, C Grubunda Bankalar 6 puanla ve Kaymakamlık 3 puanla bir üst tura D Grubunda ise 100. Yıl Endüstri Meslek Lisesi 6 puanla Sağlık Meslek Lisesi 3 puanla bir üst tura çıkarken B Grubunda Hastane, C Grubunda Jandarma ve D Grubunda Müftülük elenen takımlar oldu.

11 Mayıs Pazartesi ve 12 Mayıs Salı günü A Grubunda oynanacak olan maç sonuçlarına göre A Grubunda da kalan ve düşen takımlar belli olacak.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR