Sait Mete gümbür gümbür geliyor

14 Kasım 2023 Tarihinde akşam üzeri ilçe binasında parti teşkilatı ve Ak Parti'ye gönül vermiş yoğun bir kalabalıkla, AK Parti Karamürsel İlçe başkanlığından istifa ederek belediye başkanlığı aday, adaylığını açıkladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

14 Kasım 2023 Tarihinde akşam üzeri ilçe binasında parti teşkilatı ve  Ak Parti'ye gönül vermiş yoğun bir kalabalıkla, AK Parti Karamürsel İlçe başkanlığından istifa ederek belediye başkanlığı aday, adaylığını açıkladı. Yanında büyük bir destek ile sahalara ineceğini dile getiren Mete, bir basın açıklaması yaptı.

İŞTE O BASIN AÇIKLAMASI

Çok Kıymetli AK Parti Ailem ve Saygıdeğer hemşehrilerim

Kurulduğu günden bu yana milletimizin refahı, birliği ve huzuru için kararlılıkla çalışan AK Parti, Türkiye'nin siyaset sahnesinde önemli bir değişimin ve dönüşümün sembolü olmuştur. Partimizin temel değerleri olan adalet, özgürlük, demokrasi ve milli birlik ruhu, Türkiye'nin güçlü bir şekilde ilerlemesi için temel bir direksiyon görevi üstlenmiştir. Toplumumuzun her kesimine kucak açan ve farklılıkları zenginlik olarak gören partimiz, ülkemizin her bir köşesinde birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu güçlendirmiştir.

Yaklaşık 15 yıldır böylesine büyük bir siyasi oluşumun içesinde bir nefer olarak yer aldığım, sizlerin teveccühü ve desteğiyle son 4 yıldır da bu güçlü teşkilatın başında büyük bir onur ve gururla yürüttüğüm AK Parti Karamürsel İlçe Başkanlığı görevimden Parti büyüklerimizle yaptığımız istişareler, Gönül birliğiyle aldığımız karar ve Genel Merkezimiz ile İl Başkanlığımızın tensipleriyle önümüzdeki 2024 Yerel Seçimlerinde Belediye Başkan Aday adaylığı düşüncem münasebetiyle istifa ediyorum.

Görev sürem boyunca, ilçemizin kalkınması ve refahı için büyük bir gayretle çalışmaya özen gösterdik. Projelerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda birçok başarı elde ettik. Birlikte yürüdüğümüz yolculuk boyunca şahsıma ve teşkilatıma desteklerini esirgemeyen başta Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’a, İl Başkanımız Sn. Dr. Şahin Talus’a, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a, Milletvekillerimize ve tüm dava arkadaşlarımla aziz hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum.

AK Parti davamızın hizmet maratonu bir bayrak yarışıdır. Partimizin yüklemiş olduğu misyonu görev süremiz boyunca ve elimizden geldiğince ilçemizde taşımaya çalıştık. Milletimize hizmet yolunda Büyük Türkiye hedeflerimiz ve Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda çalışmaya ve bundan sonra da bu misyonu taşımaya devam edeceğiz.

Tüm AK Parti Aileme ve ilçe halkımıza teşekkürlerimi iletiyorum.

Kamuoyuna Saygılarımla…

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 3

  • Halil | 16 Kasım 2023 18:23

    Sait Mete ticaretinle uğraş bence ne işin var belediyede belediyeyi yönetmek yöneticilik deneyimi ve tahsilde gerektirir

  • Akpartili | 15 Kasım 2023 13:53

    Bu zamana kadar onca hakarete onca engele rağmen sustu mucadelesine devam etti. Şimdi gümbür gümbür geliyor. Hep destek tam destek

  • Hasan | 15 Kasım 2023 13:44

    Karamürsel belediye başkanlığı seçiminde Sait Mete başarılar ama benim oyum iyi parti adayı Mehmet baş

BUNLARA DA BAKIN