Kazanan başkanlar Tahir Büyükakın'ı ziyaret etti

31 Mart Yerel Seçimleri'nde kazanan CHP'li 3 ilçe belediye başkanı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ı ziyaret etti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

31 Mart Yerel Seçimleri'nde kazanan CHP'li 3 ilçe belediye başkanı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ı ziyaret etti. Ziyaret, bir saati geçen kapalı görüşmeye Ahmet Çalık, Karamürsel Belediye Başkanı, damga vurdu. Büyükakın, Çalık için "Çalışarak gelmiş" ifadesini kullandı.

31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında mazbatalarını alan CHP'li Belediye Başkanları, görevlerine başladıktan sonra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret, çiçeklerle gerçekleşti ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe ve Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Büyükakın ile basına kapalı bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sırasında eski Karamürsel Belediye Başkanı olan ve şu anda Büyükakın'ın siyasi danışmanı olan İsmail Yıldırım da hazır bulundu.

Görüşme sonrasında başkanlar, birlikte poz verdi ve Ahmet Çalık'ın dile getirdiği talepler dikkat çekti. Büyükakın, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Güzel bir görüşme oldu. Özellikle Karamürsel Belediye Başkanımızın çalışarak geldiği notlar üzerinde durduk, hatta gülüştük. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak için nasıl daha iyi hizmet verebiliriz konusunda mutabık kaldık. İlk fırsatta onları da ziyaret edeceğim. Bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Ardından konuşan CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, "Güzel bir görüşme oldu. Teşekkür ederiz. Bundan sonra kentimize daha iyi hizmet etmek için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, "Yeni dönem herkese hayırlı olsun. Sorunlar çıkabilir ancak biz yöneticiler olarak onları çözeceğiz. Başkanımıza duygularımızı ifade ettik" dedi.

Derince Belediye Başkanı seçilen Sertif Gökçe ise, "Bu bir nezaket ziyaretiydi. İnşallah 5 yıl boyunca Derince halkına ve Kocaeli'ye güzel hizmetler yapacağız. Artık rozetimizi çıkarttık, sadece hizmet edeceğiz" şeklinde konuştu.

Son olarak konuşan Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, "Ev sahibi başkanımıza teşekkür ederiz. Yeni dönemde uyum içinde hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Baran | 30 Nisan 2024 09:32

    Resimden de bir tek İsmail Başkanı kesmeniz ayrı bir ironi olmuş tabi :)

BUNLARA DA BAKIN