Karamürsel İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ferhan Uğur,istifa etti

Karamürsel İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ferhan Uğur, Dahiliye Uzmanlığı eğitimi alabilmek için görevinden istifa ettiğini duyurdu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Karamürsel İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ferhan Uğur, Dahiliye Uzmanlığı eğitimi alabilmek için görevinden istifa ettiğini duyurdu. Uzmanlık sınavını başarıyla geçen Dr. Uğur, önümüzdeki hafta itibariyle Kocaeli Şehir Hastanesi'nde eğitimine başlayacak.

Kariyerinde sayısız başarılara imza atan Dr. Uğur, uzman doktor olarak hizmet vermek için bu adımı attı. Gazetemiz, Dr. Uğur'a Dahiliye Uzmanlık eğitiminde başarılar diler.

Dr. Ferhan Uğur Kimdir?

  • Doğum Yılı ve Yeri: 1979, Beyşehir-Konya
  • Eğitim: 2003 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu, 2014 yılında Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi Yüksek Lisans bölümü mezunu.
  • Kariyeri: 2004-2007 yılları arasında Karamürsel Kızderbent Sağlık Ocağında, 2007-2010 yılları arasında Karamürsel 2 Nolu Sağlık Ocağında görev yaptı. 2010'dan itibaren Karamürsel Toplum Sağlığı Merkezi Başkanlığı ve İlçe Sağlık Müdürlüğü pozisyonlarında bulundu. Mart 2018'de Karamürsel İlçe Sağlık Müdürü olarak atandı.
  • Kişisel: Evli ve bir çocuk annesi.
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN