Karamürsel Deva güçlü bir aday çıkarıyor

Karamürsel Deva partisi ilçe başkanı Cüneyt Yücetepe, Karamürsel Belediye Başkanlığı için ilçe genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isme karar verdiklerini ve

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara'da 51 il ve ilçe belediye başkanı adaylarını açıkladı. Babacan, DEVA Partisi'ni yeni bir iktidarı mümkün kılmak için kurduklarını söyleyerek, "İnanın biz kendimizden emin olduğumuz sürece, dimdik, alnımız açık yürüdükten sonra bizimle yürüyenlerin sayısı her gün çoğalacaktır. Biz şimdi genel seçimlerde topladığımız takdiri, yerel seçimlerde insanları yeniden DEVA Partisi'ne ikna ederek taçlandırmak zorundayız.

Dolayısıyla yerel seçimler bizim için çok önemli. Yerel seçimler ilk defa bizim için bir seçmen tabanı oluşturacak. İlk defa DEVA Partisi'ne 'evet' mührünü basacak bir seçmen kitlesi oluşturacak. Ve inşallah o nüvenin üzerine kar topu nasıl büyürse bir sonraki genel seçimlere kadar o kar topunu büyüte büyüte yürüyeceğiz" dedi. Seçmenlere DEVA belediyeciliğini büyütmek, onları başka bir belediyeciliğin olduğunu da ikna etmeleri gerektiğini söyleyen Babacan, "Buradan tüm vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum.

Önümüzdeki yerel seçimler, bu iktidara bir sarı kart göstermenin en önemli fırsatıdır. İşte bu hükümetin icraatlarından memnun değilseniz, onları uyarmak istiyorsanız, gelin yerel seçimlerde hep beraber açıkça sarı kartı gösterelim. Biliyoruz ki iktidar bu kafa ile sonuç üretemeyecek. Üzülerek söylüyorum hiçbir alanda başarı üretemeyecekler. Onun için bu yerel seçimlerde sarı kartı gösterelim ama genel seçimlerde kırmızı kartı hazırlayalım ve genel seçimlerde kırmızı kartı gösterip bu dönemi beraberce sona erdirelim" ifadelerini kullandı.

Karamürsel DEVA partisi ilçe başkanı Cüneyt Yücetepe, Karamürsel Belediye Başkanlığı için ilçe genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isme karar verdiklerini ve  28.12.2023 (Perşembe) günü adaylarını açıklayacaklarını ve tanıtımının yapılacağı bilgisini verdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN