Karamürsel'de Baba ve Çocuk Etkinliği: Babalar Çocuklarıyla Keyifli Anlar Yaşadı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Anne Şehir Mimoza Merkezi'nde düzenlenen baba ve çocuk etkinliği, Karamürsel'de babaların çocuklarıyla keyifli vakit geçirmesine olanak sağladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Anne Şehir Mimoza Merkezi'nde düzenlenen baba ve çocuk etkinliği, Karamürsel'de babaların çocuklarıyla keyifli vakit geçirmesine olanak sağladı. Anne Şehir Mimoza Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte, babalar çocuklarıyla bir araya gelerek eğlenceli anlar yaşadı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin önemli projelerinden biri olan Anne Şehir Sağlıklı Yaşam Programı kapsamında düzenlenen etkinlik, babaların çocuklarıyla daha yakın bir ilişki kurmalarını teşvik etti. Babalar, çocuklarıyla birlikte katıldıkları etkinlikte keyifli zaman geçirirken, etkinliğin verimli ve eğlenceli olduğunu belirttiler.

Etkinliğe katılan babalardan Erinç Bülbül, kızı Beyza ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ve etkinliğin çok sıcak bir ortamda gerçekleştiğini ifade etti. Öğretmenlerin özverili ve ilgili olduğunu vurgulayan Bülbül, evlerinde bu kadar özverili vakit geçiremediklerini belirterek, etkinliğin kendileri için çok faydalı olduğunu dile getirdi. Bundan sonra düzenlenecek etkinliklere de katılacaklarını söyleyen Bülbül, organizasyonu düzenleyenlere teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN