Hürriyetçiler kahvaltıda buluştu

Hürriyetçi Eğitim Sendikası Karamürsel Temsilciliği, Pazar günü İspirli Cafe'de Eğitim Çalışanları ile bir araya geldi. Şiddetli rüzgar ve olumsuz hava koşullarına rağmen kahvaltıya katılım yoğun oldu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

 

Hürriyetçi Eğitim Sendikası Karamürsel Temsilciliği, Pazar günü İspirli Cafe’de Eğitim Çalışanları ile bir araya geldi. Şiddetli rüzgar ve olumsuz hava koşullarına rağmen kahvaltıya katılım yoğun oldu.

Kuruluşundan bu yana Karamürsel’in en aktif eğitim sendikası olan Hürriyetçi Eğitim Sendikası Karamürsel Temsilciliği, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Eğitim Çalışanlarına bir kahvaltı düzenledi.

Pazar sabahı İspirli Cafe’de düzenlenen programa Atatürkçü Düşünce Derneği Başkan Vekili İlkay KAYA, Karamürsel Turizm Derneği Başkanı Mehmet AKDENİZ, Kuzey Kafkas Kültür Derneği Başkanı Mehmet ÇELİKÖZ, Kocaeli Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Selma PİLATİN PEK, Karamürsel Engelliler, Yaşlılar ve Kimsesizler Derneği Başkanı Nurcan KAYA, Özel Açı Kurs Merkezi Müdürü Hülya ÖZMEN, Özel Bonibon Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Bahar YÜCETEPE, Karamürsel Çevre ve Kültür Derneği Başkanı Ahmet AKGÜNER, Karamürsel Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mehmet DEMİREL, KBB Karamürsel Gençlik Merkezi Müdür Vekili Osman Koray ÖZTÜRK, Eğitimin Gücü Sendikası Karamürsel İlçe Başkanı Recep MERT

Eğitim İş Karamürsel İlçe Başkan Vekili Orhan YAYLA, Eğitim Sen İlçe Başkanı Serhan ÖZDEMİR, Hürriyetçi Eğitim Sendikası Gebze İlçe Başkanı Hasan AKGÜL, Hürriyetçi Eğitim Sendikası Kartepe İlçe Başkanı Emel ONAT, Hürriyetçi Eğitim Sendikası Başiskele İlçe Başkanı Seyit Ahmet ÖZCAN, Hürriyetçi Eğitim Sendikası Gölcük İlçe Başkanı Ahmet ATEŞ, Hürriyetçi Eğitim Sendikası Kocaeli Şube Başkan Yardımcısı Taşkın CANYILMAZ ve Şube Başkanı Adem ELLİALTIOĞLU ve Onur Konuğu olarak da Emekli Öğretmenler Mustafa YAPICI, Mualla YURTYAPAN ve Atilla YILDIZ ile sendika üyeleri katıldı.

Programda Kocaeli Şube Başkanı Adem ELLİALTIOĞLU ; bu yıl emekli olan Karamürsel Alp Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Atilla YILDIZ’a el yapımı çini bir şilt hediye etti.

Olumsuz hava şartları ve şiddetli fırtınaya rağmen kahvaltı programına 96 yetişkin ve 8 çocuk katıldı. Programın son bölümünde söz alan Hürriyetçi Eğitim Sendikası Karamürsel İlçe Başkanı Önder KAYMAZ, konukları takdim ettikten sonra organizasyonda emekleri olan İlçe Yöneticileri Nilüfer TETİK, Filiz BUBER, Erdal SEVİL, Filiz ÇELİK AKGÜN ve Ali SARAÇ’a teşekkür ederek “Fikri Hür, Vicdanı Hür ve İrfanı Hür Eğitim Çalışanları” ile bir başka etkinlikte buluşma dileklerini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN