Zamlar Haberleri

Zamlar Haberleri

Et Fiyatlarındaki Artış Devam Ediyor: Son 2 Ayda Öne Çıkan Zam Oranları

Ülkemizde et fiyatlarındaki artış trendi devam ediyor. Son 2 aylık dönemde dana eti fiyatlarına önemli zamlar uygulanmış durumda. İşte bazı et ürünlerindeki zam oranları:

Köprü ve otoyollara yüzde 123 zam geldi: İşte yeni fiyatlar

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine yapılan zamlar, ekim ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla 1 Ocak 2024’e ertelenmişti.

İSU vatandaşı isyan ettirdi!

İSU'nun yaptığı son zamlar nedeniyle vatandaşlar canından bezmiş durumda. Hatta bazı vatandaşlar, su faturalarının evlerine gelen elektrik faturalarını bile geçtiğini bildiriyor.

Karamürsel İzmit 30 TL oldu

İzmit’ten Karamürsel'e gitmek 30 TL oldu. Böylelikle yeni gelen zamlarla birlikte

Sigara ve alkole yine zam!

Sözcü Gazetesi Sözcü Plus Haberler - Ekonomi Alkol ve sigaraya büyük zam Geçen ay başında yüzde 15 oranında zamlanan sigaraya dün itibarıyla 5 lira daha zam geldi. Sigaraya gelen zamların süreceğine işaret eden Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, yüzde 25-30 oranında bir zammın da alkole geldiğini duyurdu. SOZCU.COM.TR Yayınlanma: 10:17 - 04 Temmuz 2023 Güncellenme: 11:04 - 04 Temmuz 2023 Alkol ve sigaraya büyük zam Sigara ve alkol ürünlerine bir zam daha geldi. Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sene başında yüzde 15 oranında zamlanan sigaranın, haziran ayı başında 5 TL daha zamlandığını anımsatarak “Dün itibarıyla bir sigara grubuna 5 TL zam geçişi oldu” dedi.

SEDAŞ BEZDİRDİ HERKESİ

Korkunç zamlar açma ve kesme ücretlerinin yanı sıra fatura içerisine bir çok anlayamadığımız ek ücreti yansıtan SEDAŞ hizmet vermeye sıra geldiği zaman hiç bir şeyi umursamıyor.

Marketler hiç bir fırsatı kaçırmıyor! Nede olsa denetleyen yok!

Yaş çay fiyatlarına gelen zamlar sonrası şimdi de kuru çay markalarından biri olan ÇAYKUR ürünlerine zam uygulandı.  Bu fırsatı kaçırmayan marketler zamlı ürünlerin gelmesini beklemeden gece yarısı fiyatları hemen değiştirerek fiyatları neredeyse iki katına çıkardılar.

Karamürsel şehir içi 2022 yeni fiyatlara geçildi

Ülke genelinde sürekli olarak üst, üste gelen yakıt zamları nedeni ile ayakta durmakta çok büyük sorun yaşayan yolcu taşımacılığı sektörüne küçükte olsa bir zam yapıldı.

Vatandaş göstermelik denetimler değil! İndirim istiyor indirim!

Karamürsel genelinde döviz kurlarındaki düşüşün ardından indirim bekleyen vatandaşın, zamlarla karşı karşıya kalması ve yetkililerin denetimlerin sadece göstermelik oluşu ilçe

Emekliye ve memura çifte zam geldi! 2020 maaşları ne kadar oldu?

Aralık enflasyonunun açıklanmasıyla birlikte SSK ve Bağ- Kur emeklileri yüzde 6.50 zam alırken, memur ve memur emeklileri de yüzde 4 toplu sözleşme zamlarına ilaveten yüzde 1.50 enflasyon farkı alacak.

Sigara'ya Zam Geldi! İşte 2019 Sigara Fiyatları!

Yeni zamlarla birlikte 2019 Sigara fiyatları belli oldu. Yeni yıl sigara zammı 2019 tiryakilere kötü haber zam yine geldi sigara fiyatları 2019 yılında zamlandı, Peki yeni sigara fiyatları 2019 ne kadar, işte zamlı sigara fiyatları listesi 2019

Motorlu Taşıtlar Vergisi zam tutarı belli oldu

Türkiye genelinde milyonlarca sürücüyü ilgilendiren motorlu taşıtlar vergisi, 2019 yılı için netleşti. Buna göre Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin artış oranı 2019 yılı için yüzde 15,9 olarak belirlendi.

Ehliyet fiyatlarına zam geldi

Yüzde 23.73'lük yeniden değerleme oranıyla birlikte ehliyet fiyatlarına zam geldi. Buna göre B sınıfı ehliyet fiyatı gelen zamlarla birlikte 800 TL'yi aştı.

Sigara satışında 'Düz Paket' dönemi başlıyor!

Sağlıkla İlgili Bazı Kanun ve KHK'lerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı. Yasa, tütün ürünlerinin kullanımı, satışı ve iletişim araçlarında

Emekli ve Memurlara Müjde 4 Zam Birden

Memur ve emeklinin dört gözle beklediği haber...

Özel Okuların Yüksek Ücretlerine Devletten Engel

Milli Eğitim Bakanlığı velilerden gelen yoğun şikayetler üzerine harekete geçti.

Memura son dakik zam haberleri (14.10.16)

Memurlar 2017 yılında ne kadar zam alacak? Milyonlarca memur gözünü bu habere dikti. Memurlar Ocak ayında yüzde kaç zam alacaklar? İşte memur zamlarıyla ilgili

Memura son dakik zam haberleri (04.10.2016)

Memurlar 2017 yılında ne kadar zam alacak? Milyonlarca memur gözünü bu habere dikti. Memurlar Ocak ayında yüzde kaç zam alacaklar? İşte memur zamlarıyla ilgili

Memurların beklediği maaş zammı belli oldu

Memurların Ocak maaşları belli oldu. Yüzde 3 toplu sözleşme zammıyla maaşlar 79 ile 285 lira arasında artacak. Ayrıca enflasyon farkı ihtimali de var

2016 Sigara Zammı İnsanları Çıldırttı

Sigara fiyatları 2016 gelen Temmuz zam mı ile 14 liraya kadar varacak şekilde yükseldi. Gelen zamlar ile sigara fiyatlarında artan ciddi yükseliş satışlarda azalma gösterir mi bilinmemektedir.

Yüksek Su Faturalarına Tepki!

Su faturalarına tepki gösteren Karamürselliler, yüzde yüzü geçen zamların da kendilerini olumsuz etkilediğini söyledi.

Emekli Zamları Belli Oldu

11 milyon emeklinin zamlı maaşları pazartesinden itibaren yatırılacak. İşte kuruşu kuruşuna yeni maaşlar...

Memur maaşları zam oranları açıklandı

Memur maaşları zam oranları açıklandı Memur maaşlarına ne kadar zam oldu? 2016 ve 2017 memur maaşları zam oranlarını Bakan Faruk Çelik açıkladı.

İçki ve sigaraya zam geldi

İçki ve sigaraya zam geldi Hükümet, yılın ilk zamlarını sigara ve içkiden alınan maktu vergilere yaptı.