Tutar Haberleri

Tutar Haberleri

Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda Nisa Erdoğan rüzgarı

Türkiye Tekvando Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan Zekeriya Tutar Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonası, Erzurum'da sona erdi.

Çalışanlara 2019'da yüzde 20'lik vergi !

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren gelir vergisi tutarları belli oldu. Çalışanlar 2019'dan itibaren yüzde 15 yerine yüzde 20 vergi ödeyecek.

Motorlu Taşıtlar Vergisi zam tutarı belli oldu

Türkiye genelinde milyonlarca sürücüyü ilgilendiren motorlu taşıtlar vergisi, 2019 yılı için netleşti. Buna göre Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin artış oranı 2019 yılı için yüzde 15,9 olarak belirlendi.

2019 AGİ zammı ne kadar oldu? AGİ nasıl hesaplanır?

AGİ ne kadar oldu, sorusu bugün en çok merak edilenler arasında. Yeni asgari ücretin açıklanmasının ardından gözler 2019 AGİ tutarına çevrildi. Peki, yeni yılda AGİ ne kadar oldu? AGİ, asgari ücretin içinde mi? AGİ nasıl hesaplanır? İşte merak edilenler....

Sandıklar açılmaya başladı, işte açıklanan rakamlar

Sandıklar açılarak oy sayımına geçildi. Türkiye nefesini tutarak sonuçları beklemeye başladı. işte tüm detaylar.

Deniz'de can pazarı. Alabora olan teknede 1 Kişi denizde kayboldu

Akşam saatlerin'de meydana gelen olayda 3 kişinin bulunduğu 4.5 metrelik motorlu tekne ile balığa çıkan 3 kişi Karamürsel Kaytazdere arasında denizde balık tutarken

Maaşlar ne kadar oldu? İşte zamlı liste

Emeklinin Temmuz zammı yüzde 6.48’i bulacak. Tahmin tutarsa en düşük maaş 2000 yılı öncesi emekli olan SSK’lılarda bin 493 liraya çıkacağı konuşuluyor

İşte Kocaeli'ye atanan yeni hakim ve savcılarımız

Çorum Hâkim Adayı Yurdagül Tutar Karamürsel (Kocaeli) Hâkimliğine, Konya C.Savcı Adayı Ali Öztürk Karamürsel (Kocaeli) Cumhuriyet Savcığına

Emeklilere Toki Müjdesi

Bu yıl 65 bin sosyal konut inşa edecek olan TOKİ, bunun 15 binini emekliye ayıracak. Emekliler evleri, ‘İkinci Bahar’ kampanyalarıyla, Anadolu kentlerinde 250 liradan, büyükşehirlerde 300 liradan başlayan taksitlerle alabilecek...

Bakan açıkladı: Cezalar arttırılıyor!

Verilen cezaların, kademeli olarak daha da arttırılması, cezaların ağırlaştırılmasına yönelik tasarının Başbakanlıkta olduğunu söyledi.

Emeklilerin Promosyon Uygulamasında Zam Yarışı

11.5 milyon emekliden 8.3 milyonu promosyonu cebine koyarken, bankalar zam düğmesine bastı.

Milyonlarca kişinin GSS primi eşitleniyor

Genel Sağlık Sigortası primi ödeyen 4.2 milyon kişiye iyi haber var. 71, 213 ve 426 lira şeklindeki 3 ayrı tutar yerine, tek prim dönemine geçilecek.

AKP İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, ÖZÜR dilenmeli

AKP İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, CHP’li Hurşit Güneş’in ‘Polis başörtülü olmaz’ sözlerini sert bir dille eleştirdi. Yılmaz, “Bu konuda tutarlı olunup

SGK'dan emekli maaşlarıyla ilgili önemli açıklama

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emeklilik, malullük, vazife malullüğü, dul veya yetim aylığı alan kişilerin aylıklarında oluşan fark tutarlarını yarından itibaren

Büyük İkramiye Karamürsel'e Çıktı

Karamürsel Mopaş Marketin Yapmış olduğu çekiliş sonucu Karamürsel'den bir kişiye Çekiliş Sonucu MERCEDES CLA 200 STYLE 2015 MODEL OTOMOBİL Kazandı 01 Mayıs 2015 ile 16 Temmuz 2015 tarihleri arasında tüm Mopaş Hipermarketlerden 35 TL ve katları tutarında alışveriş yapanlar çekilişe katılmaya hak kazanmışlardı. Kampanyanın çekilişi 08 Ağustos 2015 tarihinde noter huzurunda ve halka açık şekilde yapılmış olup, kazanan talihlilerin isimleri açıklanmış ve isimleri yayınlanmıştır. Buna göre ilçemizde bulunan HARUN BEZİRGAN isimli kişi çekilişten büyük ikramiye olan aracı kazandığı duyuruldu.

5 Milyon Kişi İçin Borucunu Sildirme İmkanı, Son Gün 30 Eylül

5 Milyon Kişi İçin Borucunu Sildirme İmkanı, Son Gün 30 Eylül Gelir testi yaptırmadığı için en yüksek tutardan borçla karşılaşanlar dikkat! 30 Eylül'e kadar başvurun. Hanedeki kişi başına düşen gelir 424.5 liradan azsa borcunuz silinecek.

Güzel Karamürsel'de Ramazan manzaraları bir başka olur.

Ramazan ayında yapılan iftarlar ayrı bir güzellik ve coşku kaynağıdır. İftarlar, hem bireysel hem ailesel hem de toplumsal açıdan birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının yaşandığı önemli anlardır. İftar yemeği, kardeşliğin ve samimiyetin artmasını ve olumlu duygu ve düşüncelerinin gelişmesini sağladığı Ramazan ayı tüm Türkiye’de olduğu gibi Karamürsel’de de ayrı bir güzellikle oruçlar tutularak iftar saatlerine tatlı telaşlar başlayarak kimi içli pide kimi yumurtalı pide peşine koşarken kimileride boş çay bahçelerinde gazete okuyarak, kimileri balık tutarak vakit dolduruyorlar. İşte bu tatlı koşuşturma içinde bulunan Karamürsel’den görüntüler.

Ramazan'da ağız kokusu için öneriler

Oruç tutarken karşılaşılan sorunlardan biri de ağız kokusu. Medipol Üniversitesi Hastanesi Diş Hekimliği FakültesiEndodonti Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Gündoğar; Ramazan ayında ağız kokusunu önlemenin ve ağız sağlığını korumanın yollarını anlattı.

Camiler haftasında, içkili lokantada kime yemek verildi !

Karamürsel şok etkisi yaratan bu haberin ardından telefonlarımız susmadığı gibi çok ilginç bir iddia ortaya çıktı, Karamürsel Belediyesinin harcamalarının arasında bulunan bir fatura da yer alan açıklama ve faturanın alındığı lokanta, faturanın üzerinde içkili lokanta ile başlayan lokantanın adının yazıldığı (adı bizde) bir lokantadan alınan bu faturanın açıklama kısmında Camiler haftası nedeniyle yemek verildiği, tutarın 1.600 liralık bu faturanın olduğunu iddia eden CHP Belediye Meclis üyelerinin açıklamalarına karşılık, ortaya ilginç iddialar çıktı.

Japon Mühendisi İntihara Götüren Hata

İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü'ndeki halatın kopmasından kendisini sorumlu tutarak intihar eden Japon mühendis Kishi Ryoich, bir çok sırrı da beraberinde götürdü. Ryoichi'nin halatın kopmasına sebep olan, Türkiye'de imal edilen bağlantı noktasındaki çatlağı birkaç gün önce gördüğü, bu yüzden cumartesi günü olmayan fırtınayı gerekçe göstererek çalışmaları durduğu iddia ediliyor.

Şehidimiz Kadir Yıldız'ın Ailesine Şehitlik Beratı Ahmet Narinoğlu Verdi

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde Suriye sınırında arkadaşları ile nöbet tutarken şehit düşen onbaşı Kadir Yıldız’ın (21) ailesine, "Şehadet Belgesi" veren Kaymakam Ahmet Narinoğlu

AHMET TAŞÇIYA PACSAL NOUMA GÜREŞTE KAFA TUTARSA

Geçtiğimiz günlerde Ahmet Taşçı TRT ekranlarında yayınlanan Kadir çöpdemirin sunduğu koptu geliyor isimli yarışma programına katıldı.