Sicil Haberleri

Sicil Haberleri

Karamürsel Emniyet 17 Yıl hapis cezası alan kaçağı yakaladı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler her yerde aranan mahkumu yakaladı. şlemiş olduğu yankesicilik suçlarından toplamda 17 yıl 2 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan S.D, Kocaeli Karamürsel ilçesinde yakalandı. Tamamlanan işlemleri sonrası adli mercilere sevk edilen hükümlü, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocaeli genelinde TAKSİLERE ZAM!

Kocaeli’de taksicilerin istediği oldu, taksi ücretlerine zam yapıldı   UKOME tarafından alınan karar kapsamında, taksi ücretlerine yaklaşık yüzde 25 oranında zam yapıldı.

Alev alan ticari taksi Cuma pazarında panik yarattı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi İnönü caddesi üzerinde park halinde duran ticari taksiden dumanlar çıktığını fark eden vatandaşların müdahale ettiği yangın büyümeden söndürüldü. Olay, Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi İnönü caddesi üzerinde Cuma Pazarı yanında meydana geldi. Cadde üzerinde park halinde duran bir ticari taksinin motor kısmından henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü dumanlar çıkmaya başladı. Pazar yerinde tezgah açan esnaf ve çevredeki vatandaşların ve taksicilerin fark etmesi üzerine yangına hemen müdahale edildi. BÜYÜK PANİK YAŞANDI Cuma pazarına alış veriş yapmaya gelen vatandaşların kısa süreli panik yaşadığı araç yangını vatandaşların sayesinde çok büyümeden söndürülürken, yanan araç kullanılamaz hale geldi. Olay sonrası gelen ekipler yangın ile ilgili inceleme başlattıkları bildirildi.

Bu haber binlerce borçluyu ilgilendiriyor!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan binlerce esnafı ilgilendiren sicil affının tekrar gündeme getirileceğini söyledi.

81 ile gönderildi! İçişleri Bakanlığı'ndan taksi genelgesi

İçişleri Bakanlığı, kısa mesafede yolcu almayan, taksimetre açmayan, fazla ücret almak için güzergahı uzatan taksicilerle ilgili artan vatandaş şikayetleri üzerine, düğmeye bastı.

Karamürsel'de polis ekiplerinden “Huzurlu Pazar” uygulaması

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Karamürsel Cuma  pazarında yankesicilik olaylarının önlenmesine yönelik uygulama gerçekleştirdi.

Karamürsel eski emniyet Müdürü Türkmen, beni o isimler yaktı dedi

Karamürsel ilçesinde emniyet amirliği yaptığı dönemde siciline düşük not verdiği personelin, kendisine iftira attığını savunan Türkmen, bu kişiden şikayetçi olduğunu belirtti.

Yalakderede Olay Besicilere Silah Zoruyla Senet İmzalatıldığı İddiası

İddiaya göre, internet sitesinde küçükbaş hayvan satışı ilanını gören N.K, (40) ve F.İ (45), Yalakdere köyüne gitti. 9 kişi tarafından otomobillerinin önü kesilen besiciler, araçtan indirildi. Tabancayla bacaklarından vurulan, elleri ve ayakları bağlanarak İstanbul'daki çiftliğe götürülen besicilerin üzerlerindeki 40 bin lira gasbedildi, 150 bin liralık da senet imzalatıldı. Daha sonra serbest bırakılan 2 besici, yaralı olarak Eskihisar Jandarma Karakoluna başvurdu. Besicilerin şikayetçi olduğu kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.