Platformu Haberleri

Platformu Haberleri

Büyük Karamürsel TV, Siyasi Rota Programına İdris Kılıçaslan'ı Konuk Etti

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana ilçeye farklı bir renk katan Büyük Karamürsel TV, yine güzel bir yayına imza attı. Gökhan Gümüşalan'ın siyasi rota programına davet ettiği konuğu, Zafer Partisi Karamürsel Belediye Başkan adayı İdris Kılıçaslan oldu.

Karamürsel İslami Gençlik Platformu, İslam ve Okur derden anlamlı etkinlik

Karamürsel İslami Gençlik Platformu, İslam ve Okur Derneği'nden anlamlı etkinlik 5 Kasım Pazar günü ( BUGÜN)  Karamürsel İlhan Çınar alanında filistin tırı getirilmiştir. Bütün Karamürsel halkı 10:00 ile 22:00 saatleri arasında yapılan etkinliğe davetlidir.

Sigara ve alkole yine zam!

Sözcü Gazetesi Sözcü Plus Haberler - Ekonomi Alkol ve sigaraya büyük zam Geçen ay başında yüzde 15 oranında zamlanan sigaraya dün itibarıyla 5 lira daha zam geldi. Sigaraya gelen zamların süreceğine işaret eden Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, yüzde 25-30 oranında bir zammın da alkole geldiğini duyurdu. SOZCU.COM.TR Yayınlanma: 10:17 - 04 Temmuz 2023 Güncellenme: 11:04 - 04 Temmuz 2023 Alkol ve sigaraya büyük zam Sigara ve alkol ürünlerine bir zam daha geldi. Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sene başında yüzde 15 oranında zamlanan sigaranın, haziran ayı başında 5 TL daha zamlandığını anımsatarak “Dün itibarıyla bir sigara grubuna 5 TL zam geçişi oldu” dedi.

Beşiktaşlı dernekler Karamürsel'de toplandı

Kartal Bakışı Platformu tarafından düzenlenen Büyük Beşiktaş projeleri kapsamında, siyah- beyazlıların eski yöneticilerinden Avukat Levent Erdoğan ve ekibi çalışmalarını sürdürüyor.

Maskelerde tavan fiyat 1 lira olarak belirlendi

Satışların 8 Mayıs'ta İstanbul'da başlayacağını açıklayan Ticaret Bakanlığı, tavan fiyatın üzerindeki satışların fahiş fiyat olarak kabul edileceğini bildirdi.

Belediyelere nüfusları oranında 'Sığınma Evi' açma çağrısı yapıldı

Kadıköy Belediyesi Toplumsal Eşitlik Birimi'nin düzenlediği kadına yönelik şiddetle mücadeleye ilişkin seminere katılan Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Genel Sekreteri Fidan Ataselim, Türkiye'de kadına yönelik şiddete ilişkin veriler paylaştı.

Twitter'dan kritik uyarı 'şifrelerinizi değiştirin' !

Sosyal medya platformu Twitter, kullanıcı şifrelerinin yanlışlıkla korumasız bir dosyaya aktarılması üzerine tüm kullanıcılara şifrelerini değiştirmeleri yönünde çağrı yaptı.

Motosiklet sürücülerin'den şehitlere destek

Türkiye Motosiklet Platformu, Mototurk ve Yalova 77 Choppers kulübü Karamürsel ve Yalova üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de sürdürdüğü 'Zeytin Dalı Harekatı'na

Diyanetten ŞOK FETVA !!!

Diyanet İşleri Başkanlığı adına fetva veren kurum olarak bilinen “Din İşleri Yüksek Kurulu Dini Bilgilendirme Platformu,” resmi internet sitesine gelen bir soruyu, sosyal medyada sert tepkilere neden olmasının ardından kaldırdı.