Mta Haberleri

Mta Haberleri

Karamürselli büyük yetenekler Fransa'da

Karamürsel Mesleki Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) öğrenci ve öğretmenleri, İspanya'nın Cullera Belediyesi'nin koordinatörlüğünde yürütülen Gastronomia K220 Erasmus projesinin bir parçası olarak Fransa'nın Corsica-Ajaccio kentinde proje faaliyetlerini gerçekleştirdi.

Karamürsel 100. Yıl MTAL Türkiye Finallerine gidecek

Kocaeli’nde Okul Sporları Futbol Turnuvasında, Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci olarak, Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Son Dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 30 Ekim okullar tatil!

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya paylaşımında "30 Ekim Pazartesi okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerimizin 1 günlüğüne tatil edilmesi kararı aldığımızı bildirmek isterim." ifadelerini kullandı.

Muhteşem şeflerimiz geliyor

Karamürsel MTAL’den Efecan Özgenç, Gebze Çolakoğlu MTAL’den Yağmur Kaya, Nuh Çimento MTAL’den Nehir Uğurlu, Çayırova Yapı Kredi MTAL’den İkbal Erdağ, Gölcük AKV MTAL’den Aslı Birinci ve Gebze Muallimköy MTAL’den Hilal Nur Genç workshop eğitiminde Dana Tartar-Deniz Mahsüllü Risotto-Taze Vanilyalı Krem Brule

MTA diri fay haritası ile güncel durum paylaşıldı

Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü (MTA) tarafından yayımlanan diri fay haritasıyla birlikte, diri fay hattı üzerinde yer alan ve deprem riski taşıyan İzmit, Gölcük, Karamürsel ve Kaytazdere geneli için acil olarak hangi önlemler alınacak.

Karamürsel 100. Yıl MTAL’ye birincilik ödülü Bakan Özer’den

KODELİG Yarışması’nda Karamürsel 100. Yıl MTAL, ‘Lise Çizgi İzleyen Robot Kategorisi’nde64 ekip arasında birinci oldu.

Karamürsel'in evlatları Avrupa da staj görüyor

Karamürsel 100. YIL MTAL öğrencileri Avrupa’da Staj Yapıyor. 

Lütfen görenler haber versin! Aile perişan oldu paylaşın lütfen

Karamürsel'de geçtiğimiz hafta ani bir şekilde ortadan kaybolan Gizem Tan'ın ailesinin kızlarını her yerde ararken son olarak Müge Anlı'nın programına çıkması sonrası kayıp kızdan haber geldi.

Belediye başkanı ve eşini evlerinde vurdular!

Belediye Başkanı Mümtaz Şenel (68) ve eşi Fatma Şenel (64) evlerinde uğradıkları silahlı saldırı nedeni ile

Liseler voleybolda Karamürsel Al ilk 3 için oynuyor

Liseler Arası Voleybol liginde bugün Karamürsel Al , Eturğul Kurdoğlu MTAL ile 3'ncülük için yarışacak.

Karamürsel Belediyesi'nde nefesler tutuldu

Karamürsel Belediyesi'nde nefesler tutuldu. Karamürsel Belediyesi'nde çalışan çok sayıda personel "KADRO" müjdesini beklerken İsmail Yıldırım bugün saat 16:00'da