#Kocaeli Haberleri

#Kocaeli Haberleri

KARAMÜRSEL'E YILIN İLK KARI YAĞDI

Karamürsel'de mevsimin ilk kar yağışı gece geç saatlerde başladı. Geç saatte başlayan kar yağışı ile birlikte hava sıcaklığı sıfır derecelere kadar düştü.

Halkbank yıllardır müşterisi olan memurları mağdur etti!

Halkbank yıllardır maaşlarını aynı bankadan alan devlet memurlarının promosyon farklarını vermeyerek yüzlerce kişiyi mağdur etti.

Karamürsel Millet Bahçesi 4 ay sonra tamam

Karamürsel ve Gölcük ihalesi Uzuner’in Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı açık ihaleye çıktı, teklifleri aldı, değerlendirmesini yaptı ve sözleşmeyi imzaladı.  

İsmail Yıldırım’a BASIN uyarısı!

Kocaeli Barış Gazetesi'nin edindiği bilgilere göre İsmail Yıldırım'a basın yasağı getirildi.

Karamürsel'de 24 Kasım Öğretmenler Günü coşku ile kutlandı

Karamürsel'de, 24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen programla kutlandı.  

SP Karamürsel, Büyük Kongre’ye 2 otobüs kaldırdı

İlçe Başkanlığını Mustafa Sağlam’ın üstlendiği Saadet Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatı, Ankara’da gerçekleşen SP 8. Olağan Büyük Kongresi’ne Karamürsel’den 2 otobüs kaldırdı.

Temel Karamollaoğlu Karamürselli dublörü ile tt oldu!

Saadet Partisi 8. Olağan Büyük Kongresi geçtiğimiz gün Ankara’da gerçekleştirildi. Tek aday olan Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, yeniden başkan seçildi.

Karamürsel'de motosikletin çarptığı kadın yaralandı

Karamürsel'de yolun karşısına geçmeye çalışırken motosikletin çarptığı kadın yaralandı

Çatı katında çıkan yangın panik yarattı!

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi üzerinde bulunan Gül Apartmanının çatı katında çıkan yangın mahallede panik yarattı.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'a ağır sözler

İsmail Yıldırım'ın hafta sonu Karamürsel'e davet ettiği, Bu gün Kocaeli gazetesine önce, AK Parti İlçe Başkanı Sait Mete'yi sonrada ilçe genelinde yıllardır devam eden bir çok olumsuzluğun sorumlusunu ifşa etmişti. İsmail Yıldırım'ın bu ifşalarından sonra

Karamürsel'in sevilen siması kalbine yenik düştü!

Karamürsel'in sevilen simalarından ilçede şehir içi servisi kullanan ve geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Ayhan Küçükturan geçtiğimiz gün geçirdiği kalp krizi sonrası özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Karamürsel'in evlatları Avrupa da staj görüyor

Karamürsel 100. YIL MTAL öğrencileri Avrupa’da Staj Yapıyor. 

Kocaeli genelinde ekmek zammı yarın başlıyor!

Kocaeli genelinde ekmek zammı yarın başlıyor! Kocaeli genelinde ekmeğe zam geldi. Zamlı tarife yarından itibaren başlıyor.

Terör örgütüne üye olmaktan aranan şahıs yakalandı

‘Silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan aranan eski eşi Mustafa Tosun, Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde yakalandı.    

Araç sürücüsü hayatını kaybett!

Karamürsel Plakalı araç İzmit'te yolcu almak için durağa yanaşan özel halk otobüsüne arkadan çarptı. Kağıt gibi ezilen otomobilde sürücü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken durakta bekleyen iki kişide yaralandı.

Sahipsiz Karamürsel'de orman katliamı devam ediyor!

Karamürsel'de önce kaçak olarak ilçede hiç bir kurumun ve belediyenin müdahalesi olmadan Ruzen Elektrik Üretim Şirketi tarafından Senaiye Mahallesinde yapılan RES’lerin inşası bittikten sonra insanların aklı ile alay edercesine

Karamürsel’de kulaçlar milli takım için atıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Yüzme Federasyonu ve Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde Karamürsel Altınkemer Halk Plajı’nda yaklaşık 500 sporcu katılımıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Açık Su Yüzme Yarışları ile TYF Açık Su Yüzme Milli Takım Seçmeleri Ve Türkiye Şampiyonası yapıldı.

Karamürsel'de motosikletli kuryelerden çok şikayet var!

Günümüzde artık çok yoğun bir şekilde sipariş ile alışveriş imkanını kullanır olduk.    Bizler sipariş verdikçe motosikletli kuryeler de o kadar yoğun çalışıyor. İlçemizin her noktasında motosikletli kuryeler vızır vızır geziyor.

Karamürsel'de korkutan apartman yangını

Karamürsel 4 Temmuz mahallesinde 5 katlı bir apartmanda çıkan yangın nedeni ile mahallede panik yaşandı.

KOCAELİ VALİLİĞİNDEN ÖNEMLİ UYARI

Kocaeli Valiliği, fırtına beklendiğini duyurarak tedbirli olmak konusunda uyarıda bulundu Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklama:

Kocaeli geneli ulaşıma zam

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UKOME, şehir içi minibüs ve otobüsçü esnafının artan akaryakıt fiyatları nedeniyle talep ettiği yeni tarifeyi bugün itibariyle uygulamaya koydu..

Kurban Bayramı Namazı Saat Kaçta? Nasıl kılınır ?

Kurban Bayramı için sayılı saatler kaldı. Kurban Bayramı sabahına İslam alemi bayram namazıyla başlayacak. Bayram namazı saat kaçta kılınacak. Yılda iki kere kılınan bayram namazı nasıl kılınır?

Ahmet Çalık'ın Kurban bayramı mesajı

Kocaeli Cumhuriyet Halk Partisi il başkan yardımcısı Ahmet Çalık'ın Kurban Bayramı mesajı.

Belediyeleri soyup soğana çevirmişler!

Belediyelerin ve kamu kurumlarının hurdalarını kurdukları sistemle çalarak korkunç paralar kazanan şebeke çökertildi. Karamürsel'de üst düzey kamu görevlilerinin bu şebeke ile bağlantılı olduğu ve yargılama başlamadan önce işlerinden istifa ederek aklanmaya çalıştıkları iddia edildi.

Karamürsel’deki tarihi caminin çevresi muhteşem oluyor

Büyükşehir, Karamürsel’in merkezinde bulunan Karabali Cami ve Hamam onarım çalışmalarının yanı sıra çevre düzenlemesine başladı

20 yıl sonra Tepeköy halkına bayram hediyesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından D-130 Karayolu üzerinde yapılan Karamürsel Tepeköy Eşdüzey Kavşağı, tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Kavşak düzenlemesi kapsamında sinyalizasyon, yol çizgileri, trafik işaret ve levhaları montajı da yapılarak kavşak kullanıma açıldı.

Karamürsel'de festival zamanı

Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü kutlamaları için geri sayım başladı. Temmuz ayı itibarı ile başlayacak olan kutlamalar 1-4 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kocaeli ve Karamürsel Cumhuriyet Başsavcıları değişti

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığına, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Ferhat Kapıcı Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığına getirildi. Şırnak Cumhuriyet Savcısı Hasan Pala, Karamürsel Cumhuriyet Savcılığına

Karamürsel Emniyetten nefes kesen kovalamaca!

Karamürsel'de geçtiğimiz gece polisin dur ihtarına uymayarak kullandığı 16 ATL 695 Plakalı aracını görevli memurların üzerine süren Halil İbrahim A. (44)

Karamürsel'de korkunç kaza!

Karamürsel'de korkunç kaza. iki yaşındaki bebek evin mutfak penceresinden iki kat aşağıya beton zemine düştü. Olay 4 Temmuz mahallesi 2118 Sokakta bulunan bir apartmanda meydana geldi. İki yaşındaki Mahmut A.