Kesintiler Haberleri

Kesintiler Haberleri

Elektrik Kesintileri Halkı Bezdiriyor: SEDAŞ'a Acil Çağrı

Karamürsel'de yaşayan vatandaşlar, sık sık yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı büyük sıkıntı yaşıyor.

Karamürsel'in bir çok mahallesinde saatlerce elektrik yok!

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. ( SEDAŞ), Kocaeli'de yapılacak olan bakım ve onarım çalışmaları 28 Kasım 2023 tarihinde ilçede planlı elektrik kesintileri yaşanacak. Bu çalışmalar kapsamında, Karamürsel genelinde bir çok mahallede planlı elektrik kesintisi yaşanacak.

Karamürsel'in bir çok mahallesinde saatlerce elektrik yok!

Sakarya  Elektrik Dağıtım A.Ş. ( SEDAŞ), Kocaeli’de yapılacak olan bakım ve onarım çalışmaları 22 Ekim 2023 tarihinde ilçede planlı elektrik kesintileri yaşanacak. Bu çalışmalar kapsamında, Karamürsel genelinde bir çok mahallede planlı elektrik kesintisi yaşanacak.

Karamürsel genelinde bir çok mahallede elektrik kesintisi

Karamürsel'de yarın elektrik kesilecek (21 Mayıs 2022) SEDAŞ, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında planlı kesintilerini sürdürüyor.

Yine bir çok mahalle ve sokakta saatlerce elektrik yok!

Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ), bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 12 Nisan Salı günü gerçekleştireceği planlı elektrik kesintilerinin listesini yayımladı.

İlçe genelinde bir çok mahallede saatlerce elektrik yok

Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ), bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 9 Nisan Cumartesi günü yani yarın gerçekleştireceği planlı elektrik kesintilerinin listesini yayımladı.

Karamürsel genelinde bir çok mahallede elektrik kesintisi

Karamürsel’de yarın elektrik kesilecek (13 Ocak Perşembe)   SEDAŞ, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında planlı kesintilerini sürdürüyor.

Dikkat bir çok mahallede elektrik kesintisi olacak

Karamürsel genelinde bir çok mahallede 10.12.2021 Cuma günü Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ) gerçekleştireceği planlı elektrik kesintilerinin listesini yayımladı.

Dikkat bir çok mahallede elektrik kesintisi olacak

Karamürsel genelinde bir çok mahallede 03.11.2021 Perşembe günü Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ) gerçekleştireceği planlı elektrik kesintilerinin listesini yayımladı.

Karamürsel halkı SEDAŞ’tan bezdi!

Karamürsel’de hemen, hemen her gün yaptığı elektrik kesintileri ile vatandaşları çileden çıkartan SEDAŞ, sokağa çıkma yasağının olduğu ve kar yağışının başladığı hafta sonunda vatandaşı yine çileden çıkartıp İSYAN etmesine neden oldu.

Karamürsel'de bir çok mahallede elektrik kesilecek

Sedaş'tan yapılan yazılı açıklamaya göre ilçemizde yapılacak olan planlı elektrik kesintileri şu şekilde;

Karamürsel'de bu mahallere 8 buçuk saat elektrik verilmeyecek

SEPAŞ Karamürsel'de yapılacak olan çalışmalardan dolayı, elektrik kesintilerine karşı vatandaşı uyardı.

SEDAŞ, o abonelere o paraları ödeyecek!

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin (SEDAŞ) resmi internet adresinden abonelere duyuru yapıldı. SEDAŞ, 12 saati aşan elektrik kesintileri nedeniyle hak edilen tazminatların

Plansız Elektrik Kesintileri Vatandaşı Canından Bezdirdi

Son günlerde sık sık yaşanan plansız elektrik kesintileri vatandaşı adeta canından bezdirdi. Vatandaşlar Sedaş'ı telefon yağmuruna

Gölcük ve Karamürsel'de 8 saat elektrikler kesilecek!

Elektrik dağıtım kurumu olan SEDAŞ, yaptığı yazılı açıklamada bakım onarım gibi sebeplerden ötürü ilimizde yapılacak olan planlı elektrik kesintilerini bildirdi.

Karamürsel'de o mahallelerde 9 saat eletrik yok

SEDAŞ, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Karamürsel'de Çarşamba günü planlı şekilde elektrik kesintilerinin uygulanacağını duyurdu.

Karamürsel'de o mahallelerde 9 saat eletrik yok

SEDAŞ, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Karamürsel'de Pazartesi günü planlı şekilde elektrik kesintilerinin uygulanacağını duyurdu.

DİKKAT KARAMÜRSEL'DE 9 SAAT ELEKTRİK KESİNTİSİ

Elektrik dağıtım kurumu olan SEDAŞ yaptığı yazılı açıklamada bakım onarım gibi sebeplerden ötürü ilçemizde yapılacak olan planlı elektrik kesintilerini bildirdi

Sedaş esnafı'da Vatandaşı'da çıldırttı

Karamürsel'de SEDAŞ elektrik kurumu keyfe keder kesintiler ile esnafı'da vatandaşı'da en yoğun ve tek para kazandığı günde ulu orta ortada bıraktı.

Karamürsel merkezde elektrik kesintisi

Sedaş'tan yapılan yazılı açıklamaya göre ilimizde yapılacak olan planlı elektrik kesintileri şu şekilde; 16.08.2017 tarihinde Karamürsel ilçesinde saat 15:00 ile

O paralar için son 4 gün! Paranız Yanmasın

Bankadaki parasını çekmeyi unutan ya da alacağını sigorta şirketlerinde bırakan vatandaşlar için son tarih 15 Haziran...

SEDAŞ, KARAMÜRSEL'DE KESİNTİLERİ İPTAL ETTİ

SEDAŞ Karamürsel bölgesinde kar yağışı sonrası  yaşanan ağır kış koşulları ve afet durumu nedeniyle elektrik kesintileri oluşan bölgelerde tüketicilerin mağduriyet

DİKKAT ! Karamürsel'de 7 Saat Elektrik Kesintisi

SEDAŞ elektrik dağıtım şirketinden yapılan açıklamaya göre ilçemiz'de 3/12/2016 tarihlerinde elektrik kesintileri uygulanacaktır.

Karamürsel'de Elektrik Kesintisi

Sedaş'tan yapılan yazılı açıklamaya göre ilçemizde yapılacak olan planlı elektrik kesintileri şu şekilde;

Karamürsel'de Elektrik Kesintisi

Sedaş'tan yapılan yazılı açıklamaya göre ilçemizde yapılacak olan planlı elektrik kesintileri şu şekilde;

DİKKAT ! Karamürsel'de Elektrik Kesintisi

SEDAŞ elektrik dağıtım şirketinden yapılan açıklamaya göre ilçemiz merkez ve köylerinde 20-21-22 Ağustos tarihlerinde elektrik kesintileri uygulanacaktır.

DİKKAT KARAMÜRSEL'DE  9 SAAT ELEKTRİK KESİNTİSİ

Elektrik dağıtım kurumu olan SEDAŞ yaptığı yazılı açıklamada bakım onarım gibi sebeplerden ötürü ilçemizde yapılacak olan planlı elektrik kesintilerini bildirdi

Karamürsel'de yarın yine elektrik kesintisi var.

Elektrik dağıtım kurumu olan SEDAŞ, yaptığı yazılı açıklamada bakım onarım gibi sebeplerden ötürü ilimizde yapılacak olan planlı elektrik kesintilerini bildirdi: 12-11-2015 Perşembe (Yarın) Tarihinde bakım ve onarım çalışması çerçevesinde Karamürsel ilçesinde saat 13:00 ile 13:30 saatleri arasında Kayacık Mh. Rauf Denktaş Cad

DİKKAT KARAMÜRSEL'DE ELEKTRİK KESİNTİSİ

Elektrik dağıtım kurumu olan SEDAŞ, yaptığı yazılı açıklamada bakım onarım gibi sebeplerden ötürü ilimizde yapılacak olan planlı elektrik kesintilerini bildirdi: 09.11.2015 Tarihinde bakım ve onarım çalışması çerçevesinde Karamürsel ilçesinde saat 09:00 ile 16:00 arasında Semetler Köyü, Çamdibi Köyü, Fulacık Köyü, Kızderben Merkez Köyü, Valideköprü Mah., Gazi Gaziosman Paşa Mah., Fevzi Çakmak Mah., 10.11.2015 tarihinde Karamürsel ilçesinde saat 09:00 ile 16:00 arasında Osmaniye Köyü, Akpınar Köyü,