Karamürselchp Haberleri

Karamürselchp Haberleri

Karamürsel CHP depremzedeler için seferber oldu

Kocaeli Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çalık önderliğinde, Karamürsel CHP İlçe Başkanı Anıl Aksu liderliğinde yaşanan büyük felaketin hemen sonrasında tüm parti yönetimi, üyeleri, çocukları, aileleri depremin hemen ardından çok kısa bir zamanda koordine oldu.

Ahmet Çalık rezilliği gündeme getirdi, binlerce kişi tepki gösterdi!

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99. yılı nedeni ile Karamürsel Stadyumunda yapılan kutlamalarda büyük bir rezillik yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkan yardımcısı Ahmet ÇALIK katıldığı programda yaşadıklarını canlı yayında yayınlayınca ortalık ayağa kalktı. Binlerce kişi tepki gösterdi.

CHP Kadın kolları şehitleri yine unutmadı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Kadın kolları yönetimi 1 Mart 1958 tarihinde İzmit Karamürsel seferini yapan feribotun, çıkan fırtına nedeni ile batan Üsküdar Vapuru'nda hayatını kaybeden deniz şehitleri için helva dağıttılar.

“Kötü niyet besleyenler Cumhuriyetin değerleri altında ezilirler”

Büyükakın’ın “100 yıllık hesaplaşma” sözlerine tepki gösteren CHP Karamürsel İlçe Başkanı Anıl Aksu, “Dilinin altında başka şeyler saklayanlar, kötü niyet besleyenler Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyet’in temel değerleri altında ezilip kalırlar” dedi.

Suat Ülkü istifa etmeyince yönetim komple istifa etti!

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Suat Ülkü'nün yönetim ile yaşadığı sıkıntılar nedeni ile istifasının istendiği ve istifa etmediği için yönetim de bulunan kişilerin topluca istifa ederek yönetimi düşürdüğü bildirildi. 

CHP Ailesi Yanında "Ahmet Abi"

Karamürsel’in tanınmış iş insanı ve CHP Kocaeli İl Başkan yardımcısı olan Ahmet Çalık’ın yakalandığı korona virüs nedeni ile CHP Kocaeli İl Örgütünden destek videosu.

Günahlarını CHP'ye Mal Edemezler

Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli teşkilatları bu haberi sorgulamalı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP'li İmar Komisyonu Üyesi Orhan Tanış, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu.

Karamürsel'de kahramanlar anıldı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binasında anlamlı bir program düzenlendi. Programda konuşan Karamürsel CHP İlçe başkanı Ali Kara

Karamürsel'in usta siyasetçisi Orhan Tanışbelgeler ile konuştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak’ın CHP’li meclis üyelerinin her şeye muhalefet ettiği, kentin yararına olan hiçbir şeyde yanlarında durmadığı ve eleştirdikleri konularda da çözüm önerisi sunmadığı yönündeki iddialarını;

İsmail Yıldırım’dan MHP'ye gönül alma ziyareti!

Karamürsel Belediye Başkanı Yıldırım, İyi Parti Karamürsel İlçe Başkanı Mehmet Baş ve yönetimini ziyaret etmesi bazı çevrelerin takdirini alırken oldukça büyük bir kesim ise eleştirmişti.

Karamürsel CHP'den hayırlı olsun ziyareti

CHP Karamürsel İlçe Örgütü ve Karamürsel Çocuk Yuvası Sevenler Derneği Başkanı Nuran Genç, İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve yönetimini ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Başarılı isim Hamiyet Eraslan tekrar başkan oldu

CHP Karamürsel İlçe Kadın Kolları Kongresi yapıldı ve tek aday olan mevcut başkan Hamiyet Eraslan, tekrar başkan seçildi.

Karamürsel CHP'de yeni başkan Ali Kara

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi'nde yeni başkan Ali Kara. CHP Karamürsel 36. Olağan İlçe kongresi saat 12.00'da Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşti.

CHP’DEKİ SON KONGRE BUGÜN!

Cumhuriyet Halk Partisi bugün gerçekleştirilecek olan Karamürsel ilçe kongresi ile ilçe kongrelerini tamamlıyor.

Karamürsel'de başarılı isim CHP ilçe başkanı oluyor

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi'nde uzun bir dönem ilçe başkanlığı yapan ve büyük başarılara imza atan ilçe başkanı Şinasi Yazar'ın görevini bırakması sonrası boşalan koltuğa çok başarılı bir isim geliyor.

KARAMÜRSEL CHP ESKİ İLÇE BAŞKANI BİR MESAJ ATTI ORTALIK KARIŞTI

CHP Karamürsel eski ilçe başkanlarından Fedai Uğurlu'nun yoğun bakıma kaldırılan eski genel başkanı Deniz Baykal hakkında yaptığı paylaşım herkesi şaşırttı

CHP 92. Kuruluş Yıldönümü Kutladı

CHP 92. Kuruluş Yıldönümü Kutladı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karamürsel İlçe Teşkilatı, partinin kuruluşunun 92. yıldönümünü kutladı. CHP’nin 92. kuruluş yıldönümünü Karamürsel Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla kutlandı. Türk bayraklarıyla yürüyerek Atatürk Anıtına gelen CHP’liler, bir birlerini tebrik etti.