Halkbank yıllardır maaşlarını aynı bankadan alan devlet memurlarının promosyon farklarını vermeyerek yüzlerce kişiyi mağdur etti.
Karamürsel'e yeni otogar geliyor; kısa bir süre içerisinde ihalesi yapılarak inşaatına başlanacak olan otogar inşaatı bir yıl içerisinde tamamlanacak. İşte detaylar...
Karamürsel'de temel kazısında Bizans dönemine ait olduğu değerlendirilen yapı kalıntılarına rastlandı.
Hırsızlık olayları o kadar arttı ki, sokakta şüpheli görülen şahıslar bile hırsız çıktı.
Karamürsel genelinde yıllardır sadece seçim dönemlerinde vaat olarak kalan bir çok projeyi yıllar sonra hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın bir büyük projenin daha bitişini duyurdu.
Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Muharrem Subaşı, Karamürsel Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde son durumu anlattı.
Karamürsel'de son zamanlarda hırsızlık olayları hızla artarken, hırsızların ilçenin ortasındaki Kayacık ve Sarıkum mahalleleri başta olmak üzere, bazı mahalleleri adeta mesken edinmesi mahalle sakinlerini canından bezdirdi. Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler çok yoğun bir şekilde çalışmasına rağmen büyük çoğunluğunun çevre il ve ilçelerden geldikleri belirlenen hırsızlar vatandaşı canından bezdirdi.
Alikahyaspor ile Karamürsel takımları arasında oynanan maçın ardından ortam gerildi. Alikahyaspor taraftarları, maç içinde tartışmalı kararlara imza atan hakemleri soyunma odasından dışarı çıkartmadılar.
Yine Altınova Tersaneler bölgesi yine gencecik bir can daha hayatını kaybetti. Yalova Altınova ilçesi‘nde faaliyet gösteren bir tersanede 1 kişi iş kazası sonucu yaşamını yitirdi. Altınova Tersaneler bölgesinde faaliyet gösteren Doğruyol Tersanesinde
Karamürsel ve Gölcük ihalesi Uzuner’in Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı açık ihaleye çıktı, teklifleri aldı, değerlendirmesini yaptı ve sözleşmeyi imzaladı.
2.Lig temsilcimiz, önceki gün Limaspor deplasmanında ikinci yarıdaki etkili oyunuyla galibiyete ulaştı. Turgut Taşçı’nın öğrencileri büyük sevinç yaşadı.
Sefine Tersanesi'nde çalışan Mehmet Bozbey (55) geçirdiği iş kazası sonrası hayatını kaybetti.
Karamürsel Ereğli Mahallesinde dün meydana gelen elim trafik kazası sonucu Ayşe Gül Yılmaz (24) Miray Kesici (20) ve Feyza Gökgün (20) gencecik yaşlarında hayatlarını kaybetmişti.
Altıntaş Mermer Ve Tersanecilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’nin iflas dosyası Kocaeli İcra Dairesi İflas Bürosu’na bırakıldı. İtirazlar için duyuru yapıldı.
1979 yılında öğretmenlik mesleğine başlayan Mehmet Sayım Ergen, 1998 yılından itibaren kutsal mesleğini ilimizde sürdürdü. Ergen; Hatay, Siirt ve Batman’da öğretmenlik yaptıktan sonra 1994 yılında ilimize atandı.
Karamürsel'de, 24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen programla kutlandı.
Osmaniye muhtarı köylüyü mağdur ediyor Karamürsel Osmaniye Mahalle Muhtarı Ahmet Ertan’ın mahallesindeki bazı vatandaşlara yönelik çifte standart uyguladığı iddia ediliyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin uzun vadede toplumsal refahın anahtarının kadınlar olduğu fikrinde yola çıkarak 2017 yılında başlattığı Anne Şehir Sağlıklı Yaşam Programı her geçen gün giderek büyümeye devam ediyor.
Prof. Dr. Ercan tarih verdi: Bu deprem, Gölcük ve Karamürsel’in tozunu attırır Düzce’de yaşanan 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından gözler yine olası İstanbul depremine çevrildi
Karamürsel'de hırsızlık olayları hızla artarken, hırsızların ilçenin ortasındaki İznikyolu ve Sarıkum başta olmak üzere, bazı mahalleleri adeta mesken edinmesi mahalle sakinlerinin tepkilerine yol açıyor.
İlçe Başkanlığını Mustafa Sağlam’ın üstlendiği Saadet Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatı, Ankara’da gerçekleşen SP 8. Olağan Büyük Kongresi’ne Karamürsel’den 2 otobüs kaldırdı.
Merhum Ahmet Aslan iş merkezi dualar ile açıldı. Karamürsel'de uzun yıllardır çeşitli iş alanlarında ticaret yapan Hasan, Fehmi ve Serdal Aslan kardeşlerin yakın zamanda, merhum olan babaları Ahmet Aslan'ın ismini yaşatmak için
Karamürsel Belediyesi’ne ait 2 adet işyeri kiraya verilecek
Saadet Partisi 8. Olağan Büyük Kongresi geçtiğimiz gün Ankara’da gerçekleştirildi. Tek aday olan Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, yeniden başkan seçildi.
Karamürsel Gençlik U18 fırtına gibi U18 Erkekler Basketbol Ligi’nde Karamürsel Gençlik fırtınası esiyor.
Karamürsel'de yolun karşısına geçmeye çalışırken motosikletin çarptığı kadın yaralandı
Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi üzerinde bulunan Gül Apartmanının çatı katında çıkan yangın mahallede panik yarattı.
İsmail Yıldırım'ın hafta sonu Karamürsel'e davet ettiği, Bu gün Kocaeli gazetesine önce, AK Parti İlçe Başkanı Sait Mete'yi sonrada ilçe genelinde yıllardır devam eden bir çok olumsuzluğun sorumlusunu ifşa etmişti. İsmail Yıldırım'ın bu ifşalarından sonra