Karamürsel Devlet Hastanesi, Haberleri

Karamürsel Devlet Hastanesi, Haberleri

Karamürsel Devlet Hastanesi'nde Yeni Doktor Göreve Başladı

Karamürsel Devlet Hastanesi'ne yeni bir doktor atanarak göreve başladı. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzman Hekimi Fatma Serenay VARDAR, hastanenin FTR Polikliniği'nde hasta kabulüne başlamıştır.

Namazdan çıktı Köpek Saldırısına Uğradı: Kolu Kırıldı

Karamürsel'in 4 Temmuz Mahallesi'nde meydana gelen olayda, akşam namazını kıldıktan sonra evine dönmeye çalışan 70 yaşındaki Ramazan Gülen, Gazanfer Bilge Caddesi üzerinde saldırgan bir köpek grubunun hedefi oldu. Köpeklerden kaçarken dengesini kaybeden Gülen, yere düşerek kolunu kırdı.

Gergerlioğlu, Karamürsel Devlet Hastanesini ziyaret etti

DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Karamürsel Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

Dr. İnci Cazker'in Başarısı: İlçe Halkı Tarafından Takdir Ediliyor

Karamürsel'de Dahiliye Uzmanı Dr. İnci Cazker'in Başarısı: İlçe Halkı Tarafından Takdir Ediliyor

Uzmanı Op.Dr. Nazan AKGÜN KORUK göreve başladı

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Nazan AKGÜN KORUK Karamürsel Devlet Hastanesi'nde kadın hastalıkları ve doğum polikliniğinde hasta kabulüne başlamıştır.

Sevgili siyasetçiler, sorun değil çözüm üretin!

Yerel seçimlerin yaklaştığı bu günlerde siyasi partiler kendilerini göstermek için 5 yıllık uykularından uyanarak bir anda hortlamaya başladı.

Karamürsel halkı neden cezalandırılıyor ?

Karamürsel halkı devlet hastanesi ile cezalandırılıyor. Usta gazeteci Mesut Akbulut'un gündeme getirdiği Karamürsel Devlet Hastanesi isimli köşe yazısı gündeme bomba gibi oturdu.

Karamürsel Devlet Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı

Karamürsel Devlet Hastanesi'nden yapılan açıklamaya göre, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Oktay ŞAHİN, hastanemiz Kadın Hastalıkları Polikliniği'nde hasta kabulüne başlamıştır.

Uzm.Dr. İnci CAZKER göreve başladı

Karamürsel Devlet Hastanesi baş hekimi Uzm.Dr. Adnan CANVEREN hastanenin yenilenen fiziki yapısı sonrası her geçen gün doktor eksiklerinin tamamlanması için elinden gelen çabayı göstermeye devam ediyor.

Yani KBB uzmanı hasta kabulüne başladı

KBB Hastalıkları Uzman Hekimi Op.Dr. Hüseyin ÖZTARAKÇI Karamürsel Devlet Hastanesi bünyesinde hasta kabulüne başlamıştır.

Radyoloji Uzmanı Dr. Ömer Faruk Sevinç göreve başladı

Karamürsel Devlet Hastanesi'ne yeni bir radyoloji uzmanı atandı. Karamürsel Devlet Hastanesi tarafından yapılan açıklamada, "Radyoloji Uzmanı Dr. Ömer Faruk Sevinç

Karamürsel halkı doktor istiyor

Radyolojide 3 yıldan buyana doktor yok, haftada bir yada 2 gün Derince’den geliyor, Kadın Doğum doktoru Resul Patan, 26 Kasım 2021 tarihinde vefat ettiğin günden itibaren yani, bir buçuk yıldan buyana Kadın Doğum Doktoru yok, Kulak Burun, Boğaz Doktoru yok, Göz Doktoru yok

Devlet Hastanesine ek hizmet binası sonunda açıldı

Binanın açılışını Karamürsel Kaymakamı Osman Canbaba, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Ak Parti İlçe Başkanı Sait Mete, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Adnan Canveren ve hastane personeli gerçekleştirdi.

DEVLET HASTANESİ YANINDAN AKAN LAĞIM PİSLİK SAÇIYOR

Karamürsel Devlet Hastanesi çevresinde bulunan lağım mahalle sakinlerini canından bezdirdi.

İslam Kasap genç yaşta kalbine yenildi

Karamürsel Devlet Hastanesi'nde uzun yıllardır güvenlik personeli olarak görev yapan ve ilçe genelinde çok geniş bir kesim tarafından tanınan İslam Kasap genç yaşında hayatını kaybetti.

Yeni atanan çocuk doktoru göreve başladı

Karamürsel Devket Hastanesi'ne yeni çocuk doktoru atandı. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm.Dr.Nazlı Özge Özköteş, Karamürsel Devlet Hastanesinde yeni görevine başladı.

Hiç düşünmeden depremzedelere koştular

İzmir'deki depremde büyük emeği geçen arama kurtarma ekiplerinden Akut Kocaeli'nin kontrol Covid-19 testleri Karamürsel Devlet Hastanesi’nde yapıldı.

KARAMÜRSEL DEVLET HASTANESİNE SKANDAL SÖZLER

Karamürsel Devlet Hastanesi iki haftadır gündemden bir türlü inmek bilmiyor. Bu sefer çıkan haberler ve söylenen sözler ise çok ağır.Hastaneye müfettiş gönderilerek denetlenmesi istendi

KARAMÜRSEL DEVLET HASTANESİNİ YEDİRMEYİZ!

Karamürsel Devlet Hastanesi acil servisinde görevli başarılı Doktor Halil İbrahim Erol’a ve Karamürsel Devlet Hastanesi’ne atılan bu iftira ve karalama kabul edilir gibi değil.

Karamürsel halkına müjde inşaat başladı

Karamürsel Devlet Hastanesi ek hizmet binası inşaatı başladı.

Karamürsel Devlet Hastanesi’nde Yılın Hemşire Ve Ebesini Seçildi

Karamürsel Devlet Hastanesi 21-28 Nisan Ebeler Haftası ve yaklaşan 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası nedeniyle yılın ebe ve hemşiresini seçti.

Karamürsel'de 29 bin vatandaş sağlık hizmetine erişemiyor!

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi'nde yaşayan 29 bin vatandaşı sığlık hizmetlerine erişimde sıkıntılar yaşıyor

Ahmet Çalık, 14 Mart Tıp Bayramı'nı Kutladı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Karamürsel Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

Artık çocuklar Karamürsel'de doğacak

Karamürsel halkının yıllar yılıdır en büyük mağduriyetlerinden biri olan "KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM" doktoru nihayet atandı.

YA DOKTOR YOK! YA RANDEVU YOK!

Karamürsel'de yaşayan vatandaşın çilesi bitmek, tükenmek bilmiyor!

Karamürsel Devlet Hastanesi yemek alımı yapacak

Normal Yemek : 80.000 Öğün Diyet Yemek : 9.000 Öğün Normal Kahvaltı : 26.500 Öğün Diyet Kahvaltı : 4.500 Öğün Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde

Karamürsel Devlet Hastanesi personeli sertifikalarını aldı

Karamürsel Devlet Hastanesi’ne tedavi için başvuran İşitme engelli bireylerin, iletişim sorunlarının ortadan kaldırılması amacıyla düzenlenen kursa

Karamürsel Devlet Hastanesine İkinci Genel Cerrahi Uzmanı Atandı

Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Burcu Erbay Karamürsel Devlet Hastanesi’nde göreve başladı.