Karamürsel Bey Haberleri

Karamürsel Bey Haberleri

Karamürsel Beyaz Saray Düğün Salonu'nda unutulmaz anlar

Karamürsel Beyaz Saray Düğün Salonu'nda, Karamürsel'in sevilen isimlerinden Abdurrahman Menekşe, duygu dolu bir performans sergileyerek sahneye çıktı.

Karamürselbey gümbür gümbür

Erkekler Basketbol 2.Lig’de zirve mücadelesi veren temsilcimiz Karamürselbey Spor Kulübü, 6.hafta maçında aynı puanda bulunan Çözüm Ankara Koleji’ni konuk etti. Karamürsel Spor Salonu’nda oynanan maçı temsilcimiz 76-67 kazandı.

Karamürsel'in evlatları iki de iki yaptı

Karamürselbey 2’de 2 yaptı. Karamürsel'in evlatları, Kocaeli 2.Lig’de temsil eden Karamürselbey Gençlik sezona evinde Orhangazi Gençlik karşısında elde ettiği 84-66’lık galibiyetle başlamıştı.  

Karamürsel Bey'in Hayatı Tiyatrosu

Karamürsel Mürsel Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri “Karamürsel Bey’in Hayatı” konulu tiyatroyu sergiledi.

Yıldırım, Kariyer Günlerine Katıldı

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Bey Eğitim Merkezi Komutanı Tuğamiral İ.Özdem Koçer ile birlikte Kocaeli Üniversitesi Barbaros Denizcilik Yüksek Okulu tarafından düzenlenen Kariyer Günlerine konuk oldu.

Astsubaylar 125. yıllarını kutlamak için Karamürsel’e geldi

Astsubaylar 125. yıllarını kutlamak için Karamürsel’e geldi Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanlığı’nda düzenlenen Deniz Astsubay Okulları’nın 125. Kuruluş Yıldönümü için İstanbul’dan Deniz Otobüsüyle 350 muvazzaf ve emekli astsubaylar Karamürsel’e geldi. Her yıl geleneksel olarak Yalova ili Altınova İlçesine bağlı Karamürsel Bey Eğitim Merkezindeki Deniz Astsubay Okulunun Kuruluş Yıl dönemi törenlerine katılmak üzere Karamürsel’e deniz yoluyla gelen emekli 350 muvazzaf ve emekli astsubaylar otobüslerle Karamürsel Bey Eğitim Komutanlığına götürüldü. Geleneksel hale gelen ve bu yılda 125. yılını kutlayan Karamürsel Bey Eğitim Merkezi Deniz Astsubay Okulları kuruluş yıl dönümü kutlamalarına katılmak üzere İstanbul’dan Deniz Otobüsüyle gelen 350 muvazzaf ve emekli astsubaylar Karamürsel İskelesinde inerek kendilerini bekleyen otobüslerle Karamürsel Bey Eğitim Merkez Komutanlığına götürüldü, Sabahın erken saatlerinde bir anda Karamürsel sahilinde 350 kişiyi gören Karamürselli vatandaşlar bir anda şaşkınlıklarını gizleyemese de daha sonra durumu öğrenince emekli muvazzaf ve emekli astsubayların gelişlerini seyrettiler. Karamürsel Bey Eğitim Merkezinde yapılan tören ve yemeğin ardından yine deniz yoluyla İstanbul’a götürüldüler.

Karamürsel Beyaz Zambak Anaokulu Polis Haftasını Kutladı

Karamürsel Beyaz Zambak Anaokulu Polis Haftasını Kutladı Karamürsel Beyaz Zambak Anaokulu Polis Haftası nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Okul müdürü Osman Sarıçam ve Okul öğretmenleri ile birlikte kutlama ziyareti gerçekleştirdi TURK Polis Teşkilatı’nın 169. Kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle ziyaret sırası bu kez Beyaz Zambak Anaokulundaydı. Anaokulunun öğretmenleri ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek emniyet çalışanlarının mutlu gününü kutladılar.

Karamürsel'de Çanakkale Şehitleri Anıldı

Karamürsel'de Çanakkale Şehitleri Anıldı Karamürsel Belediyesi Türk Sanat Müziği koro Şef Sevinç Dikici önderliğinde yönetilen koroda Karamürsel Bey Eğitim Merkezi Komutanlığı Astsubay Meslek Yüksek Okulu öğrencileri de koro ekibi ile birlikte sahne alarak birbirinden güzel eserleri seslendirdi. Ayrıca öğrenciler seslendirilen eserlerle birlikte Ege yöresine özgü Zeybek gösterisi de yaparak davetlilere unutulmaz bir program sunuldu.