Hibe Haberleri

Hibe Haberleri

Handan Yılmaz'ın acı kaybı

Karamürsel'in sevilen simalarından Handan Eczanesi sahibesi Handan Yılmaz'ın emekli sağlık personeli babası Necati Deveci, hayatını kaybetti.

NİSAN AYI MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

2021 Nisan ayı Meclisi Toplantısı bugün Pandemi’den ötürü tekrardan Karamürsel Belediyesi Nikah salonunda gerçekleştirildi. 11 Maddeden oluşan Meclis gündemi, açılış – yoklama

Karamürsel’de “Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği” projesine yoğun ilgi

Biberiye, tıbbi nane ve oğul otu yetiştiriciliği yapılarak, mahallelerdeki ekonomik refahın artırılması ve kırsal kesimdeki çiftçilerin gelir düzeyinin yükseltilmesi hedeflenen projeye başvurular sürüyor.

Yüzde 50 hibeli fidan desteği başvuruları başladı 

Yüzde 50 hibeli mavi sertifikalı ceviz, Trabzon hurması ve doku kültürü kivi fidanı desteği başvuruları başladı. Son başvuru tarihi 20 Kasım Cuma.

Kaytazdere Belediyesi'ne TBB'den Kepçe Hibesi

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Kaytazdere Belediyesi'ne tam donanımlı kepçe hibe edildi.

Bu iddia çok su kaldırır

Karamürsel'de yapımı devam eden ve bir türlü bitmek bilmeyen balık adası içerisinde bulunan iş yerlerinin yapımı hala devam ederken gündeme bomba gibi bir iddia düştü.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından çok önemli uyarı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca, bazı kimselerin, cep telefonlarına "Devlet destekli hibe kredisi başvuruları başlamıştır.

Karamürsel'de 2 Proje için 572 Bin TL Hibe verildi

Karamürsel'de 2 Proje için 572 Bin TL hibe desteği verildi.Hibe desteklemeleri sayesinde bir çok kişiye yeni bir ekmek kapısı açılmış oldu.

İlçemizden Kardeş Belediye Maden Belediyesine Hibe Kamyon

Karamürsel Belediye Başkanlığı kardeş belediyesi Elazığ İli Maden Belediyesi’ne kamyon hibe etti. Geçtiğimiz ay yapılan meclis toplantısında onaylanan hibe kararının ardından BMC Marka kamyon Maden Belediyesi yetkililerine teslim edildi. 41 K 3020 plakalı kamyonu teslim almaya gelen Maden Belediyesi yetkilileri Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür ederek “Karamürsel Belediyesinden almış olduğumuz kamyon belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılacak. Belediyemize yapmış olduğu destekten dolayı başta Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım olmak üzere belediye meclis üyelerine ve tüm belediye personeline teşekkür ediyorum” dedi.