Güvenlik Önlemleri Haberleri

Güvenlik Önlemleri Haberleri

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü, Hırsızlara Göz Açtırmıyor

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, son zamanlarda artan hırsızlık vakalarına karşı başarılı operasyonlar gerçekleştirerek şehirdeki güvenlik önlemlerini arttırıyor. Kayacık Mahallesi ve 4 Temmuz Mahallesi'nde çalınan motosikletlerin izini süren ekipler, Orhan Y. ve Mehmet E. isimli şahısları tespit etti.

Büyük acının üzerinden 66 yıl geçti

Türkiye'nin denizcilik tarihine kara bir leke olarak kazınan 1 Mart 1958 tarihinde yaşanan Üsküdar Faciası, hâlâ hafızalarda canlılığını koruyor.

Amiral ilkokulu pırıl pırıl eğitime hazır

Başlık: Karamürsel Amiral İlkokulu Yıkılan Bölüm Sonrası Hızla Toparlandı: Okul Yöneticilerinden Gece Gündüz Çalışma

Kocaeli Valiliği'nden Önemli Açıklama

Kocaeli Valiliği tarafından ilimizde yılbaşının huzur ve güven ortamında geçirilmesi için bir takım güvenlik önlemleri alındı

Vali Güzeloğlu'undan son dakika açıklaması

Referandum öncesi Kocaeli’de alınacak güvenlik önlemlerine dair açıklama yapan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, “Sandık bölgelerinde 2 bin 848 güvenlik personelimiz görev alacaktır” dedi

Ankara'da Musul alarmı!

Türkiye, Musul operasyonunun başlaması ile birlikte Irak sınırında güvenlik önlemlerini artırdı.

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Üstün Güvenlik Önlemleri

İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu, bugün saat 19.30'da Türk Telekom Arena'da oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için olağanüstü güvenlik tedbirleri aldı. Tedbirler kapsamında Arena yakınındaki bazı ana yollar maçtan saatler önce trafiğe kapatılacak.

SON DAKİKA KARAMÜRSEL'DE BOMBA İHBARI PANİK YARATTI

Karamürsel Devlet Hastanesinin önünde şüpheli paket paniği Kocaeli’nin Karamürsel İlçesi Devlet Hastanesi girişinde şüpheli paket paniğe neden oldu. Bu akşam saat 20.00 sıralarında hastanenin önünde bulunan paket, polisler tarafından etrafta güvenlik önlemleri alınmasının ardından bomba imha uzmanlarına haber verildi. Olay yerine gelen bomba imha uzmanları, ilk önce hastanede yatan ve tedavi gören hastaların fünye ile patlatılacak olan sesten korkmamaları için doktor, hemşire ve hastane yetkililerine bilgi verildikten ve de etrafta gerekli güvenlik tedbirlerini aldıktan sonra şüpheli paket fünye ile patlatıldı. Paketin çerisinde hiçbir şey olmadığı öğrenildi.

KARAMÜRSEL'DE ŞÜPHELİ PAKET FÜNYEYLE PATLATILDI

Kocaeli’nin Karamürsel İlçesi Devlet Hastanesi girişinde şüpheli paket paniğe neden oldu. Bu akşam saat 20.00 sıralarında hastanenin önünde bulunan paket, polisler tarafından etrafta güvenlik önlemleri alınmasının ardından bomba imha uzmanlarına haber verildi. Olay yerine gelen bomba imha uzmanları, ilk önce hastanede yatan ve tedavi gören hastaların fünye ile patlatılacak olan sesten korkmamaları için doktor, hemşire ve hastane yetkililerine bilgi verildikten ve de etrafta gerekli güvenlik tedbirlerini aldıktan sonra şüpheli paket fünye ile patlatıldı. Paketin çerisinde hiçbir şey olmadığı öğrenildi.

Kocaeli Valiliği, LYS saatleri ve tedbirleri ile ilgili açıklama yaptı

Kocaeli Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından gönderilen yazılı açıklamada; 13-21 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Lisans Yerleştirme Sınavlarının tarihleri ve alınacak tedbirler açıklandı. Kocaeli Valiliği tarafından gönderilen yazılı açıklama şu şekilde: İlimizde; yapılacak olan 2015 Lisans Yerleştirme Sınavlarının ( 2015- LYS) tarih ve saatleri ile alınan güvenlik önlemleri aşağıya çıkarılmıştır;