Esenler Haberleri

Esenler Haberleri

EFE TUR mağdur etti!

Karamürsel Esenler seferini yapan Efe Tur aracı Kuzey Marmara Otoyolu'nda arıza yaptı ve araçtaki yolcuların mağduriyetini gidermek için hiç bir işlem yapılmadı.

Sağlık bakanı uyardı!

Türkiye'de koronavirüs salgınında son durum Türkiye'de koronavirüs salgınında iyileşenlerin sayısı 1825 oldu. Virüs 44 can daha aldı.

Usta Elektrikçi

Karamürsele yağış geliyor

Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre 08.10.2017 (Pazar) günü Karamürsel geneli için yağmurlu havanın etkili olacağı bildirildi.

Sokakta kurban kesenler yandı cezası artırıldı

Belediyelerin gösterdiği yerler dışında park, bahçe, cadde, sokak ile bina önleri, meydan gibi umuma açık, kurban satış ve kesimine uygun olmayan yerlerde

Çıplak ayakla aldığı duş başına bela oldu

Bir adam spor salonunda çıplak ayakla duş alınca hayatının pişmanlığını yaşadı. Ayağında çıkanları ilk başta siğil zannetti ancak zamanla bütün ayağında yayılarak açık yaralara dönüştü

16 Nisan Anayasa Referandum Oylaması Canlı Takip

16 Nisan Anayasa Referandumu sonuçları en hızlı şekilde Karamursel.Tv adresinde olacak.

KARAMÜRSEL'DE KASAPLAR MESAİDE

Karamürsel’de Kurban Bayramı'nda kurban kesenler, kestikleri kurbanlık hayvan etlerinden, kıyma çektirmek için kasaplar önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Karamürsel’de, kurban bayramının ikinci, üçüncü ve dördüncü günü sabah saatlerinden itibaren kasapların önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar kurban etlerini önce kuşbaşı, ardından kıyma çektirerek buzdolaplarına koydular. Kurban kestiren yada kendilerine kurban eti verilen vatandaşlar kurban etinin bir bölümünü, kıyma ve sucuk yaptırmak için sabahın erken saatlerinde kasapların önünde oluşan uzun kuyruklar sonunda evlerine kilolarca kıymaları paketleyerek buzdolaplarına koyarak uzun zaman kasaplara uğramayacakların belirttiler.