Emniyetmüdürü Haberleri

Emniyetmüdürü Haberleri

Başarılı Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan'ın Körfeze atandı

Karamürsel' tayin olduğu günden bu yana büyük başarılara imza atan Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan Körfez Emniyet Müdürlüğüne atandı.

Karamürsel Emniyet milyonluk tarihi eser yakaladı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçede adeta kuş uçurmuyor. Son olarak hal ve hareketlerinden şüphelendikleri bir araçta yaptıkları kontrolde milyonluk tarihi eseri yakalandı.

Karamürsel'de muhteşem tiyatro gösterisi

Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezinde gerçekleştirilen gösteriye Karamürsel halkı büyük ilgi gösterdi. Gösteri sonunda salonu dolduran yüzlerce kişi gösteriyi dakikalarca ayakta alkışladı.

Karamürsel 2018 Yılına huzurla girdi

Karamürsel Emniyet Müdürü Okan Tekin tarafından 12 Kontrol noktası ve 45 Polis ile alınan önlemler sayesin'de Karamürsel 2018 Yılına huzurdolu girdi.

Karamürsel Emniyetten hafta sonu temizliği

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde yapmış oldukları uygulama ile büyük takdir topladı.

Karamürsel Emniyeti Okul ve çevrelerinde kuş uçurmuyor

Türkiye genelinde Güvenli eğitim uygulaması kapsamında bütün okul çevreleri ve parklarda uygulama yapıldı.

Karamürsel'in yeni Emniyet Müdürü Okan Tekin göreve başladı

Karamürsel'de göreve başlayan Karamürsel'in yeni Emniyet Müdürü Okan Tekin, 1976 Denizli doğumlu olup, evli ve bir çocuk babası.

Karamürsel Emniyet Müdürü Değişti

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli çok sayıda emniyet müdürünün yeri değişti.

23 Nisan Karamürsel'de Coşku ile Kutlandı

Tüm ülkemizde coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Karamürsel’de de aynı coşkuyla kutlandı. Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtında yapılan çelenk sunmanın ardından program Karamürsel Amiral İlkokulunda devam etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yapılan programa, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkan Vekili Recep Özbakır, Karamürsel Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sadık Eroğlu, Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, daire amirleri, siyasi ilçe başkanları ve vatandaşlar katıldı. Törene 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlandı. Daha sonra Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır Atatürk Anıtına çelenk sunumunda bulundu. Karamürsel Amiral İlköğretim Okulunda düzenlenen 23 Nisan etkinliği öğrencilerin hazırladıkları çeşitli etkinliklerin ardından 23 Nisan etkinliği içinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verilerek program sona erdi.

Karamürsel Devlet Hastanesinden Bir Yenilik Daha

Karamürsel Hastanesi’nden Bir Yenilik Daha Karamürsel Devlet Hastanesi’ne doğum için başvuran anne adayları doğum öncesi,doğum esnası ve doğum sonrası hizmetleri tek kişilik doğum odalarında almaya başladılar.Tek kişilik odada doğum esnasında doğum masasına dönüşebilen yatak,bebek yatağı ,televizyon, banyo, tuvalet, refakatçi koltuğu ve bebek için radyan ısıtıcı bulunuyor.

Şehidimiz Kadir Yıldız'ın Ailesine Şehitlik Beratı Ahmet Narinoğlu Verdi

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde Suriye sınırında arkadaşları ile nöbet tutarken şehit düşen onbaşı Kadir Yıldız’ın (21) ailesine, "Şehadet Belgesi" veren Kaymakam Ahmet Narinoğlu

Karamürsel’de 2015’ in İlk Fotoğrafları

Karamürsel yeni yıla sakin girdi Karamürsel yeni yıla sakin bir şekilde girdi. Polis ekipleri de vatandaşların huzur ve güvenliği için gece boyunca belli aralıklarla denetimler yaparken Karamürsel Devlet Hastanesi Acil Servinse fazla iş düşmeyerek sakin bir gece geçirdiler