Emlak Haberleri

Emlak Haberleri

Fatih Erbaş, Basiskele'de Yeni Ofisini Dualarla Açtı

Karamürsel'in tanınmış iş insanlarından Fatih Erbaş, yoğun bir kalabalığın katılımıyla gerçekleşen açılış töreniyle Basiskele ofisini dualar ile açtı.

Fatih Erbaş, Emlak Sektöründeki Başarılarına Bir Yenisini Ekliyor!

Karamürsel'in Gururu Fatih Erbaş, Emlak Sektöründeki Başarılarına Bir Yenisini Ekliyor!

Karamürsel'de arsa değil vatandaşlık pazarlanıyor!

Karamürsel'de özellikle son dönemlerde yurt dışı menşehli firmaların piyasaya girmesi ilçede emlak sektörünün bir anda fırlamasına neden oldu. 

İŞTE SİLAH ARKADAŞI BÖYLE OLUNUR

Antalya Size Özel Eğitim Merkez Komutanlığı, 1994-1996 yılları arasında askerlik yapan arkadaşlarımızla geleneksel devre toplantısını bu yıl Ankara Çubuk ilçesi, Kışlacık belediye tesislerinde gerçekleştirdi.

DEREKÖY TAŞ OCAĞINA İFTİRA ATILDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Geçtiğimiz günlerde Karamürsel'e gelerek bir dizi ziyaret yapan Kocaeli İyi Parti Millet Vekili Lütfü Türkkan, ilçe halkının sorunlarını dinlerken, Dereköy mahallesinde kendisine yanlış bilgi vermesi üzerine gündeme getirdiği "

Met, silah, mermi, esrar ve hassas terazi yakalandı

Karamürsel ilçesinde ikamet eden bir şüphelinin evine operasyon düzenledi. Yapılan aramada, 500 gram esrar, 10 gram met amfetamin, 2 ruhsatsız tabanca, 87 tabanca fişeği, hassas terazi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ve 2 sikke ele geçirildi.

FIRSATÇILARA GÜN DOĞDU

​Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki 11 ili etkileyen depremlerin ardından, o bölgelerde yaşayanlar farklı illere göç etti. Göç eden depremzedelerden bazıları hayır severler tarafından kiralanan evlerde yaşamlarını sürdürmeye başladı. Bunu fırsatçılığa çeviren bazı emlakçılar ve ev sahipleri ise asrın felaketini fırsata çevirmeyi kaçırmadı ve evleri yüzde 30 ila 40 arasında fiyat artışıyla depremzedelere kiralamaya başladı.

Fatih Erbaş Karamürsel'de bir ilke imza attı

Karamürsel'in tanınmış ailelerinden Erbaş ailesinin iş insanı oğlu Fatih Erbaş, genç yaşına rağmen büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. Karamürsel'de geçtiğimiz yıllarda Turizm sektörüne giren Fatih Erbaş, şimdide uzun bir süredir

SGK 125 Bin TL’ye 3+1 Daire 145 Bin TL’ye 4+1 Daire Satıyor 

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kendisine ait olan bazı gayrimenkullerin satışını yapacağını duyurdu. Toplam 17 adet gayrimenkul satışı yapacak olan kurum bu satışların 16 tanesini konut statüsünde olan gayrimenkullerden yapacak.   Satışı yapılacak olan 1 diğer gayrimenkul ise Betonarme Bina ve Arsası (176 Adet Bağımsız Bölüm) olarak duyuruldu.  

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! 6 ay süre verilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına ilişkin değişiklik yapılmasını öngören bir taslak hazırladı.

Borcu olan 65 yaş üstü yarın ödeme yapabilir

Karamürsel belediyesine borcu olan 65 yaş üzeri vatandaşlar borcunu ödesin diye 31 Mayıs Pazar günü (yarın) 14.00-20.00 arası sadece emlak servisi hizmet verecek.

Engindeniz Emlak dualar ile açıldı

Karamürsel'de yaptığı başarılı çalışmalar ile adından sık, sık söz ettiren Engindeniz Emlak müşterilerine daha iyi hizmet vermek için daha büyük ve modern bir işletme ile kapılarını halka açtı.

MÜJDE ! Alanın ve Satanın 10 bin TL parası cepte kalacak

Kentsel dönüşüm projeleri inşa eden ve projelerden ev alanlar için önemli bir düzenleme yürürlüğe girdi.

Büyükşehir'den Karamürsel'de çiftçiye destek

Büyükşehir Belediyesi, “41 Çiftçiye 41 Sera” Projesi ile çiftçilere destek vermeye devam ediyor.

Yeni dönem başlıyor Artık rengini belediye seçecek

‘Yeni Tip İmar Yönetmeliği’ 1 Temmuz’da yürürlüğe girecek. Artık stüdyo daire yapılamayacak, bina rengini belediye belirleyecek

Fikri Işık Karamürsel'den EVET dedi

Karamürsel Kültür Merkezin'de düzenlenen referanduma EVET Kampanyası vatandaşın yoğun ilgisi ile gerçekleşti.

Taştan İnşaat dualar ile açıldı

Taştan inşaat 4 Temmuz Mahallesi, 2129. Sokak, No:7 ‘de yapılan açılış ile yeni ofisin'nin kapılarını dualar ile halka açtı.

Facebook yeni özellik

Facebook uzun süredir kullanıcılarının kendisinden beklediği bir özelliği hayata geçirmeye hazırlanıyor. Fakat bu özellik şimdilik tam olarak istediğimiz yerde çalışmayacak gibi görünüyor.

Ev hanımlarına Devletten müjde

Hükümet, yaklaşık 5 bin anneye iki yıllığına 114 milyon liralık mali destek sağladı. Ev hizmetlerinde çalışanların sürekli ya da süresiz çalışmalarına bakılma

Karamürsel'de kaçırılmayacak ihale

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlâk Dairesi Başkanlığı Karamürsel Dereköy’de bulunan Kent Konut Gazenferkent Konutları‘nda bulunan 77 daire satışta.

TREKKİNG VE DOĞA SEVENLERİN DİKKATİNE

Güzide ilçemizin uluslararası standartlardaki doğa yürüyüş parkurlarının tanıtımı amacıyla Karamürsel Kamu Kurumlarını Kalkındırma Derneği ve Karamürsel

Sezgin Emlak’tan çiğ köfteli açılış

Karamürsel tanınmış simalarından Sami Sezgin, Karamürsel Gücer İşhanında Sezgin Emlak Gayrimenkul ve Danışmanlık Dükkanını çiğ köfte ikramıyla açtı.

KEM-DER Yönetimi Emlakçılar'la bir araya geldi

Kocaeli Emlakçılar Derneği ( KEM-DER) yönetim kurulu başkanı

4 Temmuz mahallesinde çıkan yangın mahallede panik yarattı

Sobanın üzerinde unutulan kestane paniğe neden oldu! Karamürsel’de, sobanın üstünde unutulan kestanelerin çıkarttığı duman paniğe neden oldu. Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi 1151. Sokaktaki bir evin birinci katında sobanın üzerinde unutulan kestaneden dolayı aşırı çıkan duman nedeniyle mahalleli tarafından 110 itfaiye ekiplerine haber verilmesinin ardından olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri tarafından yangın başlamadan önlemini alırken, aşırı dumana neden olan soba üzerinde unutulan kestaneler soba üzerinden alınırken, mahalle halkının ve ev sahibinin kısa süreli paniğine neden oldu.

Karamürsel'in En tatlı Mekanı

Antep’in meşhur baklavaları bu mekanda Ev sıcaklığında keyifli anların paylaşıldığı Gaziantepli Özoruçoğlu Baklavaları, geleneksel tatların yeni biçimlerde sunulduğu samimi mekanların başında geliyor. Karamürsel Cumhuriyet Caddesi üzerinde hizmet veren mekan tatlılarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Karamürsel Merkezde Lale Soğanları satışa çıktı

Karamürsel'de Lale Soğanları satışa çıktı Büyükşehir Belediyesi, bu yılda çiçek meraklılarına lale soğanı satışına başladı. Bugün başlayan satışlar bir hafta boyunca 12 ilçede devam edecek. Karamürsel'de ise Merkez Cumhuriyet caddesi üzerinde bulunan Avea önünde satışa başladı.

Fikri Işık'tan Karamürsel'e Teşekkür Ziyareti

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Ak Parti Karamürsel İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, AK Parti Karamürsel İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Bakan Işık’a, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'da eşlik etti.Akşam saatlerin'de Karamürsel merkez ışıklarda bulunan Karamürselsel Ak Parti merkez binasnda partililerle buluşan ve bu Ziyarette konuşan Bakan Işık, “7 Haziran akşamındaki ‘Şöyle olsaydı böyle olurdu’ cümlelerini 1 Kasım akşamı kimse kurmadı. Çünkü ortada net bir başarı vardı.

Karamürsel'de yarın yine elektrik kesintisi var.

Elektrik dağıtım kurumu olan SEDAŞ, yaptığı yazılı açıklamada bakım onarım gibi sebeplerden ötürü ilimizde yapılacak olan planlı elektrik kesintilerini bildirdi: 12-11-2015 Perşembe (Yarın) Tarihinde bakım ve onarım çalışması çerçevesinde Karamürsel ilçesinde saat 13:00 ile 13:30 saatleri arasında Kayacık Mh. Rauf Denktaş Cad

İHALE BİTTİ KARAMÜRSEL'E HAYIRLI OLSUN

BİN 214 M2 ALAN ÜZERİNE YAPILACAK Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Karamürsel İHL Spor ve Seminer Salonu, bin 214 metrekare alan üzerine kurulacak. Voleybol ve basketbol sahalarının yer alacağı spor salonunda 150 kişi kapasiteli tribün bulunacak. Ayrıca spor salonu içerisinde 160 kişi kapasiteli seminer salonu yapımı gerçekleştirilecek. 3 FİRMA TEKLİF VERDİ Hizmet binası ihale salonunda yapılan ihaleye 3 firma katıldı. İhale kapsamında en yüksek teklif 3 milyon 101 bin TL ile Süleyman Doğan+Atlas İnşaat tarafından gelirken, en düşük teklifi Özpol Mühendislik tarafından 2 milyon 843 bin TL ile verildi. İhale sonucu komisyon değerlendirmesinden sonra açıklanacak. FİRMA TEKLİF Özpol Mühendislik 2 milyon 843 bin TL Özgür Modern Yapı 3 milyon 087 bin TL Süleyman Doğan+Atlas İnşaat 3 milyon 101 bin TL