Elim Haberleri

Elim Haberleri

Günün en acı haberi! Daha 14 yaşındaki çocuğa araba çarptı!

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Halıdere Spor Kulübü başkanı İbrahim Altuntaş'ın biricik kızı Tuğçe Nur Altuntaş geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiştir.

Alihan Baki genç yaşta hayatını kaybetti!

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen isimlerinden Alihan Baki elim bir trafik kazası nedeni ile yaşamını kaybetti.

Yasin Tunç elim bir trafik kazasında hayatını kaybetti

Karamürsel'in sevilen esnaflarından Mustafa Tunç'un biricik evladı, İlker Yasin Tunç (18) geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu yaşamını kaybetti.

Şükriye Canımoğlu elim bir kaza sonrası hayatını kaybetti

Merhum Kaptan Aydın Canımoğlu'nun eşi 78 yaşındaki Şükriye Canımoğlu, oturduğu dairede çiçekleri sularken ayağının eşiğe takılması sonucu düştü ve beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetti.

Şampiyon Kızderbent spor

Kızderbent 1.Küme’de 2.küme Play-Off finalinde Kızderbentspor ile Gebze Yavuz Selimspor karşılaştı. Derince Stadı’nda oynanan maçı 1-0 kazanan Karamürsel Kızderbentspor 1.Küme’ye yükseldi.  

Sami Taşçı elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti

Karamürsel'in sevilen ismi Sami Taşçı elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Karamürsel üç evladını toprağa veriyor!

Karamürsel Ereğli Mahallesinde dün meydana gelen elim trafik kazası sonucu Ayşe Gül Yılmaz (24) Miray Kesici (20) ve Feyza Gökgün (20) gencecik yaşlarında hayatlarını kaybetmişti.

Karamürsel İyi Parti'de Selim Börek gümbür gümbür geliyor

Karamürsel İyi Parti'de Selim Börek dönemi gümbür gümbür geliyor.

Kocaeli Valisi Yavuz, Karamürsel'de muhtarlarla bir araya geldi

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Karamürsel ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.

Yalakdere Jandarma Karakol Komutanlığı Binası Hizmete Açıldı

Karamürsel Yalakdere Jandarma Karakol Komutanlığı Hizmet Binasının Açılış Töreni, Vali Seddar Yavuz’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Açılış Törenine; Vali Seddar Yavuz’un yanısıra, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yavuz Selim Kapancı

Karamürseli kahreden ölüm

Karamürsel'de çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen İpek Kağıt fabrikası müdürü Arif Cez geçirdiği elim bir helikopter kazası nedeni ile genç yaşta hayatını kaybetti.

İsmail Yıldırım garibanın hakkını yiyenlere bakalım ne yapacak

Karamürsel Belediyesinin dikkatine  Karamürsel'de ne kadar müteahhit varsa seve seve onlara ramazan erzakı yaptırdınız, erzak dağıtımında size müracaat eden birçok ihtiyaç sahiplerini elimde erzak kalmadı diye geri çeviriyorsunuz bir sonra gelene istediğiniz gibi erzak veriyorsunuz.

MHP’li eski yönetici Yıldırım’ın kıyafetini beğenmedi!

MHP Karamürsel İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftar davetine spor kıyafetlerle katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a MHP Kocaeli eski İl Yöneticisi Fatih Turan’dan tepki geldi.

Erdoğan ailesi acı haber ile yıkıldı!

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Erdoğan ailesi acı haber ile yıkıldı. İlçemizin ağabeylerinden, Merhum Balıkçı Lütfü Erdoğan'ın kızı ve güreş camisaının çok değerli ismi olan başpehlivan ve Cazgır Sabahattin Erdoğan'ın kız kardeşi 

Oğuz Recep Öztürk elim bir kaza nedeni ile hayatını kaybetti

Karamürsel'de çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçenin önde gelenlerinden, Tüpraş emeklisi Oğuz Recep Öztürk (70)

Karamürsel bir abisini daha kaybetti!

Karamürsel bir asırlık çınarını daha kaybetti. Karamürsel başta olmak üzere çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, Mehmet Karacan (Deli Mehmet) yakalanmış olduğu hastalek nedeni ile

İki araç çarpıştı 2 çocuk 3 kişi yaralandı

Karamürsel Kayacık Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi üzerinde seyir halinde olan F.Ç. (55) idaresindeki 41 JA 368 plakalı otomobil ile T.S idaresindeki 34 DMB 845 plakalı otomobil çarpıştı. 

Son Dakika: Sakarya'da patlama şehitlerimiz var

Hendek'te meydana gelen patlamada; 2’si patlayıcı madde imha timinden olmak üzere 3 jandarma personelimiz şehit oldu, 6 personelimiz yaralandı.

Meteoroloji’den Kocaeli geneli için önemli uyarı

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünün Ramazan Bayramı’nı da içine alan haftalık hava tahmin raporu sil baştan değişti.

Belediyelere nüfusları oranında 'Sığınma Evi' açma çağrısı yapıldı

Kadıköy Belediyesi Toplumsal Eşitlik Birimi'nin düzenlediği kadına yönelik şiddetle mücadeleye ilişkin seminere katılan Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Genel Sekreteri Fidan Ataselim, Türkiye'de kadına yönelik şiddete ilişkin veriler paylaştı.

Murat Kaya yaşamını kaybetti!

Karamürsel'in sevilen simalarından Murat Kaya geçirdiği elim bir kaza sonrası tedavi gördüğü İzmit Seka Devlet Hastanesinde yaşamını kaybetti.

KARAMÜRSEL’İN SEVİLEN GÜREŞÇİSİNİN ACI GÜNÜ

Karamürsel’de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen güreşçi Güngör Ekin dedesi Selim Ekin vefat etmiştir.

Şarbon paniği git gide büyüyor! 3 Köy karantinaya alındı

Gölcük'te bulunan bir besi çiftliğindeki hayvanlarda şarbon virüsü tespit edilmesi sonrasında ilçenin Selimiye, Lütfiye ve Sofular köyleri karantinaya alınarak, hayvan giriş çıkışları yasaklandı. 

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu'nun acı günü

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlunun kız kardeşi Sevim Narinoğlu geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu

İhale Oyna

Online ihale oyunu oyna

Mimarlarda yeni başkan Karamürselli

Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi'nde yeni başkan belli oldu!

Karamürselli Füsun Yılmaz Deniz en güçlü başkan adayı

Seçim sürecine girilen Kocaeli Mimarlar Odası’nda Füsun Yılmaz Deniz, Çağdaş Mimarlar olarak göreve talip olduklarını söyledi.

Karamürsel'de muhteşem kudüs konferansı

Karamürsel'de, sivil toplum kuruluşlarının birlikte düzenlediği "Bana Kudüs'ü Anlat" konferansı yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Ereğli halkı illa birileri ölmelimi!

Karamürsel Ereğli mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar çok ama çok dertli. Yıllardır sorunlarının giderilmesi bir yana kimsenin umursamaması ve dertlerini kimseye anlatamadıkları

Karamürsel'de muhteşem bir okul yapılıyor

Karamürsel'de uzun bir zaman önce projesi tamamlanan fakat yapılması gereken istimlaklar yüzünden bekletilen "Karamürsel İmam Hatip Ortaokulu"