Egm Haberleri

Egm Haberleri

Jandarma Kıdemli Üsteğmen Burhan Demir'in tayini çıktı

Karamürsel'e geldiği günden bu yana çok büyük başarılara imza atan ve adeta jandarmanın varlığını her yerde hissettiren başarılı isim Jandarma Kıdemli Üsteğmen Burhan Demir, yeni yapılan atalar nedeni ile Başiskele Jandarma komutanı olarak atandı. İlçe genelinde genç yaşına rağmen gerek kişiliği, gerekse çalışkanlığı nedeni ile sevilen Demir, ekibi ile birlikte arkasında büyük başarılar bıraktı.

Karamürsel genelinden korkunç görüntüler

Karamürsel genelinden gazetemize ulaşan görüntüler bu kadarına da pes doğrusu dedirtti. Uyuşturucu kullanma aparatları ve yüzlerce boş çakmak gazı şişesi el kadar çocuklar tarafından tüketiliyor ve kimse

Çok sayıda bekçi alınacak

Bekçi alımı yapılacak iller listesi Temmuz 2023 EGM yayınladı Kocaeli genelinde bir çok bekçi alınacak!

Sosyal medyada tehdit mesajları havada uçuşuyor

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Amiral caddesi beton yol mevkiinde bir lokalin önünde geçtiğimiz gün yaşanan üzücü olayda üzerlerine kesici ve delici aletler alarak gelen bir grup

Mahsur kalan Çinliler donmadan kurtarıldı!

Karamürsel’de kar yağışının başladığı andan itibaren bölgelerinde birçok kişinin hayatını kurtaran Karamürsel Jandarma ekipleri bu sefer iki Çin uyruklu vatandaşı

Karamürsel Jandarmaya yeni komutan

Karamürsel Jandarma Komutanlığı görevine genç ve başarılı bir isim atandı.

Korkutan açıklama! Marmara hattı kırılacak!

5.8 büyüklüğündeki Silivri depreminin modelleme verilerini paylaşan Prof. Dr. Cenk Yaltırak, “Bize göre kırılma Doğu Marmara segmenti üzerinde olacak, en ağır hasarı İzmit Körfezi, İstanbul, Yalova ve Bursa alacak” dedi.

Okul çevrelerinde asayiş ve trafik denetimi

Emniyet Müdürlüğü ekipleri okul önlerinde ve çevrelerinde yaptığı uygulamar ile olumsuzlukları engelliyor.

Fikri Işık, gönüllere taht kurdu

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Hakkari’de şehit olan Üsteğmen Serkan Çakal’ın oğlu Metehan’ın sünneti için makam aracını tahsis etti. Küçük Metehan

Özel Birime Operasyon

EGM tarafından FETÖ bağlantılı olduğunu değerlendirilerek açığa alınan 9 bin 103 polis arasında, Cumhurbaşkanı ve aile bireylerinin yakın koruma ve güvenliğinden sorumlu Cumhurbaşkanlığı Koruma Daire Başkanlığı'nda görevli 2'si emniyet müdürü 19 polis var. İşte son dakika gelişmesinin ayrıntıları.

Terörü hep beraber bitirelim

Vatandaşlardan sosyal medya üzerinden terör faaliyetlerini destekleyen ve suç unsurları içeren profil ve sayfaları [email protected], [email protected],, [email protected]

Diyarbakır'da askeri üs bölgesine saldırı!

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde askeri üs bölgesine saldıran PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 1'i üsteğmen 2 asker şehit oldu.

Kurban Bayramı Tedbirleri Açıklandı

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından Kurban Bayramı süresince polis sorumluluk bölgesinde alınacak asayiş ve güvenlik tedbirleri belirlendi..

Asker'de Kal, Teğmen OL

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin teğmen ihtiyacını karşılayan harp okulları kapatıldığı için 4 yıl boyunca mezun vermeyecek. .

Emniyetten Provokasyona Karşı Önemli Uyarı

Emniyet Genel Müdürlüğü, 81 ilin emniyet müdürlerine uyarı yazısı gönderdi. EGM, terör örgütü FETÖ'nün terör örgütü PKK üyeleri ile Alevi vatandaşları provake ederek, ülkede kaos ortamı oluşturmaya çalışabileceği yönünde uyardı.

Mardin'de Hain Saldırı 3 ŞEHİT !

Mardin'de PKK'lı hainler ile güvenlik güçlerinin girdiği çatışmada 1'i üsteğmen 3 askerimiz daha şehit oldu.

Karamürsel protokol üyeleri ve vatandaşlarla birlikte ilk iftarı Kızılay aşevinde yaptı.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Sadık Erdoğlu, Ak Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, protokol üyeleri ve vatandaşlarla birlikte iftarını Kızılay aşevinde yaptı. Belediye Başkanı İsmail Yıldırım Kızılay’a gelen vatandaşlarla yakından ilgilenerek, Karamürsel aşevinin sadece ramazan ayında değil yılın 12 ayında her gün sıcak yemek dağıtımı yaptığını söyledi.

Meşhur İzmit Simidi, Karamürsel sahilinde

Meşhur İzmit Simidi, Karamürsel sahilinde Bir çoğumuzun vazgeçilmez yiyeceğidir simit. Sabah kahvaltılarının en arananlarındandır, öğle saatlerinde ayaküstü atıştırmalıktır. Hele birde beş çayının yanında karper peyniriyle, meşhur İzmit simidi oldu muydu değmeyin keyfinize, çay ve simit vazgeçilmez ikili. İşte Karamürsel’de üç tekerlikli camekanlı hijyenik bir ortamda meşhur İzmit simidini satan Kemal Altan, Karamürsel sahil boyunca sattığı meşhur İzmit simidi sabah ve akşam müşterilerinin vazgeçilmeyeni oldu.