Eğitim Camiası Haberleri

Eğitim Camiası Haberleri

100 Yaşındaki Öğretmen Adnan MUEZZİNOĞLU'nu Kaybettik

Karamürsel'de Eğitim Camiasının Büyük Kaybı: 100 Yaşındaki Öğretmen Adnan MUEZZİNOĞLU'nu Kaybettik

Önder Kaymaz; haksızlık karşısında susmayacağız dedi!

Hürriyetçi Eğitim Sendikası Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Önder Kaymaz 2023 Yılının Eğitim Camiasının yılı olması için büyük bir şevk ve azim ile çalıştıklarını ve her geçen gün bir çığ misali büyüyerek kocam bir aile olduklarını dile getirdi.

Karamürsel'de okul müdürü kalbine yenildi

Karamürsel'de uzun yıllardır eğitim camiasında hizmet veren ilçede geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Kaymekam Hikmet Özbagcı Okul Müdürü Özden Seferoglu hayatını kaybetti

Divan Başkanı Karamürsel’den seçildi

Karamürsel'de özellikle eğitim camiası başta Karamürsel'de özellikle eğitim camiası başta olmak üzere geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, Önder Kaymaz, HÜRRİYETÇİ EĞİTİM SEN Genel Kurulunda Divan Başkanı Seçildi.

Erkan Mavi başkanlık için bende adayım dedi

Karamürsel'de özellikle eğitim camiasında geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Erkan Mavi adaylığını açıkladı.

Eğitim camiasından polislere taziye ziyareti

Karamürsel eğitim camiasından Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyareti.İstanbul'da meydana gelen menfur terör saldırısı sonucu şehit olan polis kardeşlerimiz için

Karamürsel Milli Eğitim'de neler oluyor?

Karamürsel Milli Eğitim’de neler oluyor? AKP hükümetinin paralel yapı adı verilen cemaat yapılanması karşı yürüttüğü mücadele kapsamına Karamürsel’de bazı okul müdürlerine “cemaatiçi” suçlaması yapılması eğitim camiasını sarstı. AKP hükümetinin sürdürdüğü Fetullah Gülen Cemaatti'ne karşı mücadele Karamürsel’de eğitim camiasında tartışma yarattı.

Karamürsel değerli bir öğretmenini kaybetti

Karamürsel değerli bir öğretmenini kaybetti Karamürsel'de eğitim camiası tarafından ve herkesim tarafından tanınan ve sevilen öğretmen Orhan Sarı hayatını kaybetti Karamürsel'de eğitim camiası ve herkesim tarafından tanınan ve sevilen 58 yaşındaki Orhan Sarı hayatını kaybetti. Karamürsel Amiral İlköğretim Okulu'ndan emekli sınıf öğretmeni Orhan Sarı yaklaşık 5 aydır kolon kanseri tedavisi görüyordu. İki oğlu olan ve eşi Emine Sarı'nın da Karamürsel Ekin Koleji'nde öğretmen olan Sarı'nın cenazesi bugün Karamürsel Merkez Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Trabzon-Beylikdüzün’de toprağa verilmek üzere yola çıkartıldı. Buber Group Basın Yayın Danışmanlık A.Ş olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.