Döner Haberleri

Döner Haberleri

Kantinlerde Fiyatlara Zam Geldi! İşte yeni fiyatlar

2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi başlarken, Kocaeli'deki kantinler için yeni fiyat tarifesi belirlendi. Tost 50 lira, yarım ekmek tavuk döner 50 lira, tavuk dürüm ise 65 lira oldu. Kantin işletmecileri, artan girdi maliyetleri sebebiyle bu fiyat artışını yapmak zorunda kaldı.

Pırıl pırıl bir insanın hayatını kurtarmak istermisiniz?

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Rasim Alan için çok acil 0 RH + (POZİTİF) karaciğer donörüne ihtiyaç var. Gün birlik günü

MHP'liler Kandıra yolunda kaza yaptı 5 kişi yaralandı

MHP Karamürsel İlçe Başkanı Çetin Öksüz’ün Annesinin cenazesinden Kandıra’ya dönerken İzmit Kandıra yolu Çayırköy mevkisinde MHP İlçe Başkanı Ahmet Uğur’un içinde bulunduğu araç kaza yaptı, kazada 5 kişi yaralandı.

Karamürsel'de esnaf ateş püskürdü! Sabah erken kalkan dükkan açıyor!

Karamürsel'de özellikle son dönemde ilçede bir dönerci furyasıdır gidiyor. İlçe esnafı bizler yıllardır zaten yüksek kiralar nedeni ile zor ayakta dururken

Karamürsel'de büyük ihale

Karamürsel'de geçtiğimiz günlerde Karamürsel Belediyesi tarafından ihaleye çıkan ve daha sonrasında sessiz sedasız ital edilen iş yeri tekrar ihaleye çıkıyor.

Karamürsel sahildaki binalar tek tip boyanacak

Karamürsel Belediyesi, Mart ayı meclis toplantısında yapılan açıklamaya göre ilçe merkezinde bulunan 4 Temmuz mahallesi, inönü caddesi üzerinde eski belediye binası ile botanik kafe

Karamürsel'de cadde katık açıldı

Karamürsel'de bugün yapılan törenle "CADDE KATIK DÖNER" Ercan Özel ve Hüseyin Altınbaş tarafından açıldı.

Aybars artık delikanlı oldu

Karamürsel'in sevilen simalarından, Ayhan Altuncu ve Beste Altuncu çiftinin 8 yaşındaki oğulları Aybars sünnet olarak delikanlılığa ilk adımı attı.

Kumrucummm Yeni yüzüyle hizmetinizde

Karamürselli genç girişimciler Uğur çelik ve Yusuf Erduyar İsimli Karamürselli işletmeciler Hacı Ömer Ağa Mahallesi (İnönü Caddesi) üzerinde faaliyet gösteren

”Demokrasi Nöbeti” tutan vatandaşlara Çılgın Tombik Döner’den örnek davranış!

İlhan Çınar alanında ”Demokrasi Nöbeti” tutan vatandaşlara Çılgın Tombik Döner sahibi İsmail Şen’den büyük destek geldi.

TATİLDEN DÖNENLER "DİKKAT"

Bayram tatilini geçirmek için Karamürsel’den ayrılarak memleketlerine giden vatandaşların dönüş çilesi erken başladı.

Burası ‘Tarihi Eser’ değil miydi? Hani bir çivi dahi çakılamazdı?

Karamürsel Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan iki katlı ve tarihi eser olarak tescil edilen binada nasıl yıkımlar gerçekleştirilerek tadilat yapıldığı konusunda vatandaşların kafaları karıştı.

Karamürsel'de gece çıkan yangın panik yarattı

Karamürsel merkezde gece bir dönercide çıkan yangın panik yarattı.

Karamürsel'in En çılgın dönercisi açıldı

Karamürsel'in en çılgın dönercisi  Çılgın Tombik Döner kapılarını halka açtı.

ALİ KARACAN YEĞENİM HALA YOĞUN BAKIMDA DUALARINIZI BEKLİYORUZ

Geçtiğimiz günlerde Karamürsel D-130 karayolu Kayacık Mahallesi Beton Yol Mevkiinde durakta beklediği sırada trafik kazası geçiren karamürsel'in sevilen simalarından ve Karamürsel Belediye Başkan yardımcısı Ali Karan'ın eğeni olan Abdulkadir Ekin kaldırıldığı Seka Devlet Hastanesinde geçirdiği bir dizi ameliyat neticesinde yaşama tutundu.Üç gündür yoğun bakımda olan Ekin ile yakından ilgilenen Karacan yaptığı açıklamada ailesi,akrabaları ve yakınları ile umutla bekliyoruz.Bütün imkanlar kullanılarak keren her şey yapılmıştır.Dualarımız bir an önce iyileşerek aramıza dönmesi yönündedir.Bütün herkesten dua bekliyoruz dedi. BİNLERCE MAİL VE ONLARCA TELEFON Abdulkadir Ekin için gazetemize bir çok mail ve telefon aldık.Durumu ile alakalı bilgi isteyen bir çok takipçimiz mutlu haberlerini bekliyor.Umarız kısa sürede sağlığına kavuşur ve dualar kabul olur biran önce tekrar aramıza döner.

Çamlık, 'By Aşkın Lahmacun, Pide, Köfte, Döner Salonu' Oluyor

Çamlık, 'By Aşkın Lahmacun, Pide, Köfte, Döner Salonu' Oluyor Karamürsel’in Meşhur Çamlık Çay Bahçesi yerini ‘ By Aşkın Lahmacun, Pide, Köfte, Döner ve Dünya Mutfağı’na bırakıyor. Karamürsel’in meşhur Çamlık Çay Bahçesi yıkılarak yerini Lahmacun, Pide, Köfte, Döner ve Dünya Mutfağı’na bırakıyor. Çamlık ve By Aşkın Cafe’nin sahibi işletmecisi Zeki Gül, Çamlık Çay bahçesini yıkarak yerine son derece modern iki katlı çok yönlü ve müşterilerinin gözü önünde şeffaf mutfağı ile yılbaşında hizmete girmesi planlanan ‘By Aşkın Lahmacun, Pide, Köfte, Döner ve Dünya Mutfağı’ için çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü belirterek Karamürsel’e modern bir yer kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek Karamürsellilerin her güzel şeyi hak ettiğine inanıyorum dedi. 600 metre kare alan üzerine inşa edilecek olan iki katlı olacağı belirtilen ‘ By Aşkın Lahmacun, Pide, Köfte, Döner ve Dünya Mutfağı 250 kişilik olacak.

Karamürsel Ereğli'deki Balık Festivali'nde 6 Bin Kişiye Balık- Ekmek Ziyafeti

Karamürsel Ereğli'deki Balık Festivali'nde 6 Bin Kişiye Balık- Ekmek Ziyafeti Karamürsel’in balıkçı kasabası Ereğli'de av yasağının yarın gece yarısı sona erecek olması nedeniyle düzenlenen geleneksel ‘Ereğli Balık Festivali’nde 6 bin kişiye balık ekmek ziyafeti verildi. Karamürsel’in balıkçı kasabası Ereğli’de av yasağının yarın gece yarısı sona erecek olması nedeniyle düzenlenen geleneksel ‘Ereğli Balık Festivali’nde 6 bin kişiye balık ekmek ziyafeti verildi. Karamürsel Belediyesi'nin bu yıl 8'ncisini düzenlediği Balık Festivaline Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özler, Karamürsel Garnizon ve Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sadık Eroğlu, İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük, Türkiye İhracatçılar Birliği Başkanı A.Tuncay Sagun A.Tuncay Sagun ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. 15 Nisan'da başlayan ve yarın gece yarısı sona erecek olan av yasağı öncesi Ereğli sahilinde yakılan mangallarda 6 bin kişilik ithal uskumru kızartılıp ekmek arası yapılarak halka dağıtıldı. Bu yıl balığın bol olacağını söyleyen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, ‘Ereğlililer balık avıyla ekonomik gelir sağlıyor. Ancak biz denizlerimizi şu anki teknolojiye göre yeterince kullanmıyoruz. Göstergeler bu sene balığın çok olacağını söylüyor. Umarım bu yıl sofralarımız balıkla dolu olur’ diye konuştu. Her yıl büyük keyifle festivalde balık yediklerini söyleyen vatandaşlardan Nazan Baş, ‘Karamürsel’de geleneksel hale gelen balık festivali çok keyifli geçiyor. Bu yıl balığın bol olacağını umut ediyoruz. İnşallah balıkçılarımız denizlerden bereketli dönerler’ derken, Burhan Yılmaz da, ‘Balık avı öncesinde bu etkinlik bizi çok mutlu ediyor. Yarın balıkçılar denize açılacak. Bu yıl ki balık sezonunun hayırlı olmasını ve bol balıklı geçmesini diliyorum’ dedi. Balık ekmek ikramının ardından, balık sezonunun bereketli geçmesi için Ereğli Çankaya Kıraathanesinde Karamürsel İlçe Müftülüğüne bağlı din görevlileri tarafından dualar okundu. Bu arada ülkemizde yaşanan terör olayları nedeniyle yapılması planlanan ‘Yusuf Güney’ halk konseri iptal edildi.

Karamürsel'de Kırmızı ışıkta geçen TIR taksiyi biçti

Olay dün gece geç saatlerde Karamürsel Amiral Caddesi D-130 Karayolu kız meslek lisesi ışıklarında meydana geldi.Görgü tanıklarının iddialarına göre döner kavşakta yeşil ışıkta dönmek isteyen Fiat marka binek araca kendisine kırmızı ışık yanan 34 GA 6535 Plakalı Mercedes Marka tır çarparak aracın ön kısmını param parça yaptı. Kazada can kaybı yaşanmaz iken bu kavşakta sık sık yaşanan kazalar kavşaktaki ışıklandırmadan kaynaklandığı düşünülüyor.

Karamürsel'de 1 Ev ile 1 Ahır ve 1 Samanlık Yandı, 3 Hayvan Telef Oldu

Karamürsel'de 1 Ev ile 1 Ahır ve 1 Samanlık Yandı, 3 Hayvan Telef Oldu Karamürsel Akpınar Mahallesinde meydana gelen yangında 1 ev, 1 ahır ve 1 samanlık kül oldu. 3 büyükbaş hayvan telef oldu. Karamürsel’e bağlı Akpınar mahallesinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Mehmet Çiloğlu’na ait olan 1 ev çıkan yangında kül oldu. Evle birlikte 1 ahır ve 1 samanlıkta küle dönerken ahırda bulunan 3 büyükbaş hayvan telef oldu. Çıkan yangında, evle birlikte eşyalarda küle dönerken kurtarılamayan hayvanlar da telef oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karamürsel İtfaiye Amirliği ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken geriye enkaz yığını kaldı.

Çalıklar Piliç, ev yemeklerine başladı

Çalıklar Piliç, ev yemeklerine başladı Karamürsel Atatürk Caddesi üzerinde yıllardır sürdürdüğü piliç döner yanı sıra eşinin evde yaptığı ev yemeklerine satmaya başlayan çalılar Piliç Karamürsellilerin adresi haline gelmeye başladı. Karamürsel Atatürk Caddesi üzerinde yıllardır Çalıklar Piliç adı altında piliç döner, piliç çevirme, gözleme, saç kavurma, ızgara köfte satışı yapan çalıklar Piliç işletmecisi ve sahibi Yusuf Çalık, şimdide eşinin evde yaptığı kuru fasulye, pirinç ve bulgur pilavı, mercimek çorbası da hizmete soktu. Yusuf Çalık’ın eşi Necla Çalık tarafından evde itinayla yapılan ev yemeklerini satışa koyan Yusuf Çalık önümüzdeki günlerde değişik ev yemeklerini de hizmete sunacağını de belirterek herkesi yemeklerinin tadına bakmaları için dükkanıma bekliyorum dedi.

Karamürsel'de İki Araç Çarpıştı Biri Ters Döndü

Karamürsel D-130 Amiral Caddesi üzerinde akşam saatlerinde meydana gelen kaza büyük paniğe neden oldu. Görgü tanıklarının iddialarına göre Amiral Caddesi ışıklarda bulunan döner kavşakta bir anda büyük bir ses geldiğini 41 JA 0702 Plakalı Opel Marka bir araç ile 35 Y 0306 Plakalı Lada Marka otomobilin çarpıştığını ve 41 JA 0702 Plakalı Opel marka aracın çarpışma etkisi ile yan yattığını gören vatandaşlar hemen araçtaki sürücülere yardım ettiklerini. 41JA 0702 Plakalı aracın sürücüsü Murat O. ve yanında bulunan Nermin O. olaydan yara almazken diğer araçta bulunan Metin Uysal aracından kendi imkânları ile çıkarak olay yerine gelen 112 Ambulansında tedavi gördüler. Ardından Olay yerine gelen polisler çevrede güvenlik önlemi alırken kısa bir süre yol trafiğe kapalı kaldı. Olay yerine gelen çekiciler ile kaza yapan araçlar kaldırılırken. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Beton yolda Lüx Araç Hurdaya Döndü

İlçemiz Yalova istikameti D-130 Karayolu beton yol kahveler mevkiinde görgü tanıklarının iddialarına göre aşırı süratli olan araç birden direksiyon hâkimiyetini kaybederek D-130 Karayolunu ikiye ayıran beton refüje ve ardından kaldırıma çarparak durabildi. Lüx araç hurdaya dönerken görgü tanıklarının iddialarına göre içerisinde hiç kimsenin olmadığı fark edildi. Olayın ardından İzmit’ten Yalova’ya gitmek isteyen sürücüler yaklaşık yarım saat kaza yapıp hurdaya dönen aracın çekilmesini beklediler.Karamürsel emniyet müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri yolu trafiğe açmak için hummalı bir çalışma gösterirken olay yerinde aracı kullanan yada araçta ola bilecek kişiler etrafta vatandaşların yardımı ile arandı.Olayla ilgili soruşturma başlatılarak.Aracın plakasından araç sahibine ulaşmaya çalışılıyor.

Karamürselde Yarın Okullar Tatilmi ?

İlimizde eğitim öğretime 3 gündür kar tatili veriliyor. Peki yarın okullar tatil olacak mı? Binlerce öğrenciyi ilgilendiren karar nasıl çıkacak? Kar tatili, haftasonu tatiline bağlanacak mı? Gazetemize konuşan Vali Yardımcısı Abdullah Etil, "İl Milli Eğitim Müdürümüzle birlikte raporlarımızı hazırladık. Sayın Valimizi bekliyoruz. Valimiz programdan döner dönmez kararı verecek" dedi. Sitemizi takip etmeye devam edin...