Dolandırdı Haberleri

Dolandırdı Haberleri

Eczaneler vatandaşı dolandırıyor mu? İşte tüm detaylar!

Bir vatandaşın dikkati bazı eczanelerin yaptığı ayak oyununu ortaya çıkardı. İşte noktasına, virgülüne dokunmadan vatandaşın yaşadıkları: ÇOK ÖNEMLİ UYARI: Eczanelerden reçete ile aldığınız ilaçların karşılığında sizlerden talep edilen katkı payları için mutlaka ve mutlaka üzerinde ilacın adıyla, ne kadar katkı payı ödediğinize dair bilgileri gösteren bir belge alın.

Bilgilerin Terör Örgütlerinin Eline Geçti” Diyerek Dolandırdı  

Bilgilerin Terör Örgütlerinin Eline Geçti” Diyerek Dolandırdı. Karamürsel'de kendisini polis olarak tanıtan şahıs, bir vatandaşı, "Kimlik bilgilerinin terör örgütleri tarafındankullanılıyor " diyerek bir kişiyi dolandırdı.

Karamürsel’deki çakma savcı tutuklandı!

Karamürsel’de telefonda kendisini savcı ve polis olarak tanıttığı kişiyi  425 bin lira dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Karamürsel'i dolandırdı İstanbul'da yakalandı!

Kendisini Polis/Savcı ve benzeri şekillerde tanıtarak Karamürsel'de bir vatandaşı dolandıran F.S İstanbul'da yakalandı. 

Karamürsel Emniyette görevliyim dedi dolandırdı!

Kendisini Karamürsel’de görev yapan polis olarak tanıtan bir kişi, ikinci el satış sitesi Letgo’da oyun konsolu sattığını iddia ederek dolandırıcılık yaptı. Sitenin güvenilirliği tartışılırken, dolandırıcılık hikayesi filmlere konu olacak cinsten.

Teslim olmamak için üzerine tiner döküp kendini yaktı!

Karamürsel'de insanları dolandırdıktan sonra 9 yıl ceza alan ve ortadan kaybolan Ö.K (50) gözaltına alınmamak için üzerine tiner dökerek kendini ateşe verdi.

Kocaeli genelinde evden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşları dolandırdılar

Kocaeli’de, koronavirüs önlemleri kapsamında evden çıkmaları yasak olan 65 yaş ve üzerindeki kişileri arayıp kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak dolandıran 3 kişi yakalandı.

Sahte para baronuna lüks rezidansta özel harekâtlı baskın

Karamürsel'de bir çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Ö.F.C. ve 16 adamı geçtiğimiz günlerde İstanbul'da, yaşadığı lüks rezidans dairesinde yakalandı.

KARAMÜRSEL BELEDİYESİ İSMİ KULLANILARAK 26 KİŞİ DOLANDIRILDI

Gazetemize son zamanlarda gelen şikayetlerde bir çok kişinin iş vadi ile kandırılarak kendilerinden para alındığı ve bu paraların Karamürsel Belediyesinde

Ucuz Araç Satıyorum Diyen Dolandırıcı Yakalandı

Gümrükten ve internetten uygun fiyata araç alabilmek bahanesi ile insanları kandırarak yüzlerce kişiyi dolandırdığı tespit edilen bir kişi polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.Karamürsel de dahil olmak üzere onlarca ilden yüzlerce kişiyi dolandırmış.