Dev Türk Bayraği Haberleri

Dev Türk Bayraği Haberleri

Karamürsel'de Dev Türk bayrağı tekrar yerine takıldı

Karamürsel Balık adasına Ağustos ayı başında yapılan törenle Türkiye'nin deniz üzerindeki en büyük bayrağı dikilmiş ve bu bayrak başta Karamürsel halkı olmak üzere bir çok kişiyi çok mutlu etmişti.

Karamürsel Balık Adasına koyulan dev Türk bayrağı çalındı mı?

Karamürsel Balık Adasına Ağustos ayı başında törenle dikilen 150 m2 çapı ile Türkiye'nin deniz üzerindeki en büyük Türk bayrağı daha bir ay olmadan kayboldu.

Karamürsel'de DEV Türk Bayrağı Göndere Çekildi

Karamürsel Belediyesince, Karamürsel'de restorasyonu tamamlanmak üzere olan Balık Adasına dikilen Bayrak direğine Dev Türk Bayrağı çekildi.

Bayrağımız bir an önce yerine asılsın !

Karamürsel Balık Adasında bulunan dev Türk Bayrağı'nın yaklaşık bir haftadır yerine asılmayışı vatandaşların tepkisine neden oldu ‘BAYRAĞIMIZI BİR AN ÖNCE YERİNE ASIN’ Yaklaşık bir hafta önce bakımı yapılacak diyerek yerinden alın ancak aradan bir hafta geçmesine rağmen hala yerine asılmayan bayrağımız, vatandaşların tepkisine neden oldu. Balık Adasındaki boş bayrak direğini gören vatandaşlarımız, son zamanlarda birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara, siyasi düşüncen, siyasi partin ne olursa olsun, vatanın bir ve bütünlüğü için tek yürek olalım dediğimiz şu günlerde bu dev bayrağımızın hala yerine asılmayışına tepki göstererek vatandaşlar ‘TÜRK BAYRAĞIMIZ’ bir an önce yerine asılsın diyerek Karamürsel Belediyesine seslendi.

Yırtılmış Türk Bayrağı, Karamürsel'e yakışmıyor !

Karamürsel Oluklu Mahallesi Aşıklar Tepesinde bulunan dev Türk Bayrağı'nın yıpranmış ve yırtılmış olması vatandaşların tepkisine neden oldu. VATANDAŞ İSYAN ETTİ Bayrağın yıpranmış halde Karamürsel’e yakışmadığını dile getiren vatandaşlar, "Karamürsel’in semalarında dalgalanan ve Karamürsel’in her yerinden gözüken Türk Bayrağımız ne yazık ki yıpranmış yırtılmış durumda. Bayrağımızın bu şekilde dalgalanması ve de ilçemize gelen bir yabancının ilk izlenimi çok önemli fakat biz Karamürsel olarak bu izlenime kötü olarak başlatıyoruz." "BİR AN ÖNCE DEĞİŞTİRİN" "Türk Bayrağı, yırtık, sökük, yamalı, delik, kirli, soluk, buruşuk veya layık olduğu manevi değeri zedeleyecek herhangi bir şekilde kullanılması kanunlarımız gereği yasak. Yetkililerden yıpranmış, yırtılmış olan Türk Bayrağımızın bir an önce değiştirilmesini istiyoruz." şeklinde konuştular.